Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube 4k 60 fps videoları açıyor ama 25 mbps çokta yetmiyor 75 gb akk ile bi film zaten 65 gb ne yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv yi baştan kurulum nerden yapıyoruz onu bulamadımda
  • evohan kullanıcısına yanıt
    genel ayarlarda

2016 Philips 49 Pus 6501

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

genel ayarlarda

2016 Philips 49 Pus 6501

teşekkürler peki tv ile pc arasındaki bağlantıyı nasıl kuracağım android kısmından değilde kendi medya kımından, bilgisayarımı görüyor ama bir ağ tanımlayın bigi uyarı çıkıyor, bilgisayardaki filmleri usb takmadan kablosuz tv nin oynatıcısında izlemek istiyorum

• evohan kullanıcısına yanıt
    hiç bilgisayar baglamadim tv ye o nedenle cevap veremiyorum bilen arkadaşlar yardım edecektir sanıyorum

• bu arada google chrome kısayolunu tv ye eklemeyi başardım

2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 29 Ocak 2017; 15:43:4 >
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Hadi canım... Nasıl yaptın anlatınsana

kısayol eklemeyi nasıl yaptığını anlatabilirmisin
  • Bu yeni gelen güncelemeyi bi tek ben yapamadım galiba 4 defa internetten arattırdım bulunamadı diyor usb den denedim yine olmadı bi de philips smart tv sunucusuna bağlanmıyor kaç kere denememe ragmen yardım edebilir misiniz lütfen ??

• orhandinc O kullanıcısına yanıt
    chrome eklentisi kurmak ve kısayolunu android ekranına uygulamayı videoda anlattım arkadaşlar amatörce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 29 Ocak 2017; 19:10:11 >
  • Tüm uygulamaları taşıyabiliyorız sanıp heyecanlanmıştım. Neyse böyle böyle olacak bir bişeyler.. Emeğine sağlık

• Teknomarketleri gezdim. Amacim lg yada samsung almaktı.

Fakat bariz olarak en iyi ve en akıcı görüntü philipste var. Ben kac senedir samsungcuyum ama philips bu seneki modellerinde olayi aşmış. Lg nin tv lerinin 50 hz olmasına akıcılıkta problem yaşatıp daha kötü görüntü vermesine şaşırdım.

3 tarafi ambilight li model almayı kafaya koydum. 65pus6521 i 5225 liraya getirince direk aldım. Aldigim model va panelmiş sanırım.

Yeni gelecek olam serilerden 65 inç almak için 7000 liraları gözden çikarmak gerekecek sanırım. Doların yükselmesi ve serinin yenilenmesi inanılmaz bir fiyat çıkartacak ortaya. O sebeple herkes ucuza tv düşürme çabasina girmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 29 Ocak 2017; 21:0:56 >
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın tv Nizi philips ailesine hoş geldiniz

• quote:

Teşekkur ederim hocam.

Size birsey soracagim. Agustosta dugunum var mayis gibi yeni eve geçeceğim. Televizyonu mayis gibi kurdurayim servise diyorum. Kutuyu açmayi da dusunmuyorum. Bir problem olur mu sizce birkaç ay beklemesinin. Elimde 47es8000 var, restart atıp duruyordu o sebeple kullanmayı dusunuyordum fakat şimdilik düzeldi, ben de tv yi açmayayım yeni evde açarim diye düşündüm.

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    bir sorun olurmu emin değilim. ancak bu tarz durumlarda genelde ürün parası verilir.mağazada bırakılır keşke bu yöntemi deneseydiniz daha emniyetli olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

Teşekkur ederim hocam.

Size birsey soracagim. Agustosta dugunum var mayis gibi yeni eve geçeceğim. Televizyonu mayis gibi kurdurayim servise diyorum. Kutuyu açmayi da dusunmuyorum. Bir problem olur mu sizce birkaç ay beklemesinin. Elimde 47es8000 var, restart atıp duruyordu o sebeple kullanmayı dusunuyordum fakat şimdilik düzeldi, ben de tv yi açmayayım yeni evde açarim diye düşündüm.

Sağlam yerdeyse hiç bişey olmaz kaldırıp depolama atmasınlar gerçi

Yükleyebildiğimiz ama iconu gözükmeyen bütün uygulamalar için bir çözüm bulundu sanmıştım bunada şükür teşekkürler

• Buldum

Yüklediğimiz uygulamaları uygulama menüsüne girmeden açmanın yolunu buldum.

Google Playe gir-sideload launcher yaz- yükle- aç

Apk olarak yüklediğin tüm uygulamalar ekranda gözükecek... Artık uğraşmadan ulaşabiliyor uz...

2016 Philips 49 Pus 6501

2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 30 Ocak 2017; 0:8:59 >

• Chrome da tv nin kendi kumandasını kullanabilen varmı, sadece sayfayı aşağı yukarı alabiliyorum okadar

Birde kodi ile film izleyebilceğin en güzel eklenti hangisi seyirtürk ü denedim hiç bir filmi açmıyor ses var görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Ocak 2017; 2:17:13 >
  • chrome sadece dokunmatik olarak kullanıma uygun bu yüzden kumandayla linkler üzerinde gezinemezsiniz, kablosuz mouse kullanın, bu sayede tv de olmayan tüm uygulamaları kurup kullanabilirsiniz, aptoide store kurdum güvenli olan uygulamaları oradan bulup kuruyorum, ama mouse olmadan olmuyor,

şu an kodi deki en iyi türk eklenti türkvod ve ukturk, türkvod uzun zamandır enigma için kullanılıyordu artık kodi üzerinden tüm androidlerde kullanılabiliyor, bir kere yükleyince dizi,film sitesi aramanıza gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeshTher -- 30 Ocak 2017; 9:56:36 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.