Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kisa yola atmaz playstoredan indiremedigin uygulamalari cunku philips desteklemiyoru chromu nasıl açmıyor mesela ben dizi siteleri var icerde cesur yürek falan tarzı sitelere girip izliyorum bana örnek bir site ismi verirmisin girdigin fakat seste sorun yaşadığın deneyeyim tv den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 28 Ocak 2017; 17:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

kisa yola atmaz playstoredan indiremedigin uygulamalari cunku philips desteklemiyoru chromu nasıl açmıyor mesela ben dizi siteleri var icerde cesur yürek falan tarzı sitelere girip izliyorum bana örnek bir site ismi verirmisin girdigin fakat seste sorun yaşadığın deneyeyim tv den

anlayamdım vallahi hiç verim alamadım kardeşim, filmmakinesi orgda hiç başlatmıyor filmleri diğer sitelerde takılıyor vs. elimde bir android box var ondan hiç böyle sorunlar yok
  • dtceko D kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi yaptıktan sonra tv yi yeniden kur deyip sıfırlamaya ve içindeki tüm dostları silmenizi gerekli. Bunu yapmadığınız da buna benzer gariplikler yaşayabiliyorsunuz. Tavsiyem TV yi yeniden kurun... Ama önce kanal listenizi bir USB ye kopyalayın. Tekrar uğraşmayın..

• evohan kullanıcısına yanıt
    Burda yaşadığımız sorun Android in flash desteklememesi. Home 5 Tabanlı sitelerde sorunsuz açabilirsiniz. Mesela dizimag

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Burda yaşadığımız sorun Android in flash desteklememesi. Home 5 Tabanlı sitelerde sorunsuz açabilirsiniz. Mesela dizimag

Aynen doğru tespit android tv ler biraz bilgi istiyor kullanımı pratik değil o nedenle ama kullanabilene çok güzel bir tv

• Ben güncelleme yaptım ancak fabrika ayarlarına döndürmek gerekir mi bir sorun yok maşallah tv de ama

• Dediğim gibi dizimag sitesinden sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz. Ayrıca dizilab ta da sorunsuz izleyebiliyoruz...
     2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 28 Ocak 2017; 18:8:1 >
  • abidig kullanıcısına yanıt
    2011 yılından beri Android le uğraşırım telefon olsun, Android box olsun her zaman bunu yapmışımdır. Abuk subuk sorunlar reset atmalar ilerleyen zamanlarda daha az yaşanır. Yani ekmeden önce tarladaki taşları temizlemek gibi...

• quote:

Güncellemeyi yaptıktan sonra tv yi yeniden kur deyip sıfırlamaya ve içindeki tüm dostları silmenizi gerekli. Bunu yapmadığınız da buna benzer gariplikler yaşayabiliyorsunuz. Tavsiyem TV yi yeniden kurun... Ama önce kanal listenizi bir USB ye kopyalayın. Tekrar uğraşmayın..

Yeniden kurduğumda usb den kurduğum son güncellemeyide kurarmı kendisi peki

yaptığınız son güncelleme tv yı sifirlasanizda silinmez çünkü o artık bir rom dosyası sistem dosyası silinmez.

bu arada filmmakinesi.org açtım chrome ile iboy filmini açtım çalışıyor ses görüntü var

2016 Philips 49 Pus 6501

2016 Philips 49 Pus 6501

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

bu arada filmmakinesi.org açtım chrome ile iboy filmini açtım çalışıyor ses görüntü var

2016 Philips 49 Pus 6501

2016 Philips 49 Pus 6501

Bazı filmleri açtı bendede ama hepsini açmıyor, tv nin kendi kumandası sadece sayfayı aşağı yukarı indiriyor bide kendimde olan air mouse ile yapıyorum onunda bazı tuşlarını görmüyor nedense

Neyse bu şekilde verimsiz geldi bana sağolsın elimdeki android box çok daha verimli onla devam edeyim ama tv ninde kendi media player ı çok kuvvetli 4k filmleri mesela android box da takılıyor tv de çok güzel oynatıyor

• quote:

Andorid den olduğunu pek sanmıyorum sonucta aynı siteleri android telefonumdan vede android tv box ımdan sorunsuz açıyorum ama flah sorunu var bencede

• HogwartsMeade kullanıcısına yanıt
    "Hani o bisiklet var yaaa... "

Şak bir yana 2013 model bir Philips kullandım ve 3 kez servise gittikten sonra 3.yılımda bu tv ile değiştirdiler.sinir bozucu bir süreç olsa da servis konusunda Philips çok çok iyi her servis süresi 5 gün sürdü ve her seferinde yerine tv verdiler... Sanırım 3 ay oldu ben alalı şu an için sorun yok, inşallah da olmaz

• Legal yollardan elde edilen girilen sitelerdeki -youtube,netflix,hulu vs.- medyayı her türlü hatta 4k sıyla hdr siyle seyredebiliyoruz, ama biz ille korsan seyredeceğiz diyoruz her ne kadar pahalılıktan ötürü bunu demeye hakkımız olsa da, şirketlerin -internet servis sağlayıcıları, devlet, bunun gibi tv üreticileri vs. , bizim bu korsan içeriğe erişim ile ilgili sorunlamızı çözmek gibi bir derdi yok olamaz da... Diyeceğim, ille de korsansa derdimiz azıcık araştıralım, kodi var , mkvod var tamamen türkçe cok güzel içerik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trn

Legal yollardan elde edilen girilen sitelerdeki -youtube,netflix,hulu vs.- medyayı her türlü hatta 4k sıyla hdr siyle seyredebiliyoruz, ama biz ille korsan seyredeceğiz diyoruz her ne kadar pahalılıktan ötürü bunu demeye hakkımız olsa da, şirketlerin -internet servis sağlayıcıları, devlet, bunun gibi tv üreticileri vs. , bizim bu korsan içeriğe erişim ile ilgili sorunlamızı çözmek gibi bir derdi yok olamaz da... Diyeceğim, ille de korsansa derdimiz azıcık araştıralım, kodi var , mkvod var tamamen türkçe cok güzel içerik...

Aynen dostum son güncelleme ile 4k videoları tv YouTube da açıyor sorunsuz

• Arkadaşlar, kodi ye seyirtürk kurdum sadece HD haricindeki kanallar var, örneğin BBC hiç açmıyor ayrıca bir çok filmlerde "oynatılamadı günlük dosyasını denetleyin" gibi uyarılar veriyor. yardım edermisiniz.

Birde arkadaşlar, youtube de yayınlanan bir çok videoyu izlediğim halde ben bu işi bir türlü başaramadım, Kodi de "Spor,Belgesel,Sinema,Tvkanalları" izleyebilmem için youtube de veya başka bir yerden şu videoyu izle onu uygula diyebileceğiniz uygulanabilen bir link veremezmisiniz, günlerdir bunun için ricada bulunuyorum ama yardım eden yok. lütfen yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 29 Ocak 2017; 11:45:17 >
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    bu konuda bilgim yok çok arastirmadimda ancak bence bu sorunun cevabına seyirturk forum sitesinde sorarak daha kolay ulaşabilirsin gibime geliyor çünkü o forumda her marka tv si olanlar var

• Sadece birşey merak ediyorum , 55 inch 6501, 6561, 6581 serilerinden kullanıpta vertical banding (dikey bantlanma) yaşamayan var mı ? 1-2 kişi bile varsa şansımı deneyip değişime gideceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanNistelrooy

Sadece birşey merak ediyorum , 55 inch 6501, 6561, 6581 serilerinden kullanıpta vertical banding (dikey bantlanma) yaşamayan var mı ? 1-2 kişi bile varsa şansımı deneyip değişime gideceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full_HD -- 7 Şubat 2017; 16:46:3 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.