Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleyen arkadaşlar, izlenimlerini de yazarsa iyi olur
  • Arkadaşlar selam, bu tv ile kullanabileceğim hdr ve ps4 için HDMI 2.0 olan kaliteli bir kablo önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi kurdum busefer güzelce tv internete bağlı ama ordan güncele deyince uzun süre bekliyor bende usb den kurdum daha çabuk oluyor, güncellemede ilk gözüme çarpan kumandada orta ok tuşuna basınca liste açılıyor, googleplay filmler eklenmiş source kısmına birde

@abidig @mr_rain42
  • Güncelleyen arkadaşlar netflix de marco polo hdr imiş , başka dizilerde varmış hdr, deneyebilirler mi ? Nasıl goruntusu.. Malum hdr deneyebilmek için ya ps4 pro /xbone ya da böyle destekleyen uygulama lazım.
  • mr_rain42 M kullanıcısına yanıt
    Şimdilik pek bir fark göremedim. Tv Android launcher kullandığı için arayüz aynı. Sanki ses barı büyümüş gibi geldi. Bunu dışında yaşadığım bir sorun var. Bluetooth stereo kulaklıktan randıman alamıyorum. Ses kesilmemesi oluyor sıklıkla. Bakalım bu yazılımda düzelmiş mi akşam detaylı kurcalayıp buradan izlenimlerimi paylaşırım.

• Arkadaslar bu yeni guncellemeyi 43pus6551 icin kullanabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxerhanxx

Arkadaslar bu yeni guncellemeyi 43pus6551 icin kullanabilirmiyim.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=43PUS6551/12&hlt=Link_Software&mid=Link_Software&scy=LV&slg=AEN

evet
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Arkadaşlar selam, bu tv ile kullanabileceğim hdr ve ps4 için HDMI 2.0 olan kaliteli bir kablo önerebilir misiniz?

kablo far yaratıyor mu ki ?
    Kardeşim merhaba, ps4 hdr için 2.0 kablo olması lazım deniyordu.Bendeki hdmi 1.4 olduğu için sordum.Sizi herhalde pc oyun bölümünden hatırlıyorum sizde ps4 varsa bu tvde hdr açık oyun oynadınız mı?Hdr için mutlaka HDMI 2.0 kablo mu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberia-1903 -- 27 Ocak 2017; 11:7:34 >
  • quote:

Kardeşim merhaba, ps4 hdr için 2.0 kablo olması lazım deniyordu.Bendeki hdmi 1.4 olduğu için sordum.Sizi herhalde pc oyun bölümünden hatırlıyorum sizde ps4 varsa bu tvde hdr açık oyun oynadınız mı?Hdr için mutlaka HDMI 2.0 kablo mu olmalı.

Nerden anlayacağız hdmi kablonun 2.0 vs oldugunu

• Bu kablo olayı görüntü bozulmasına da neden oluyor muş kullandığım hdmi kablo nun 2.0 olduğunu nereden anlayacağız

• abidig kullanıcısına yanıt
    Kablonun özelliklerinde yazar herhalde

• quote:

Kablonun özelliklerinde yazar herhalde

Yok ps4 ile gelen ve eskiden kalan kablo var onlar 4k vs destekliyor mu bilmiyorum kutusu vs de yok rastgele 2 tane yenisini almak istemiyorum kablo üzerinde yazılar var ama anlamadım ne yazması lazım biri sarı renkli ucu ve örgü kablo biri gümüş rengi plastik kaplama kablo

• quote:

Kablom ne tam olarak bilmiyorum ama evet hdr açık oyun oynadım hatta uncharted 4 e güncelleme ile hdr gelmiş onuda oynadım, bu arada tvde clear lcd ayarını kapamak lazım yoksa 30 framedeki oyunlarda çok banding yapıyor

• Yeni yazılım yayınlanmış indiriliyor bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 27 Ocak 2017; 22:45:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tv açılışında philps logosu kalkmış sanırım pat diye açılıyor 2-3 saniyede

Sizde ps4 Pro mu vardı? oyun modunda söylediğiniz ayar kapalı oyun oynamak için en iyi mod oyun modu herhalde.

• abidig kullanıcısına yanıt
    Eski ps4lerde 1.4 HDMI var ps4 Pro ve ps4 slimde 2.0 HDMI var.

• mr_rain42 M kullanıcısına yanıt
    Philips şaşırttı beni.
    Android 6 vermeleri güzel olmuş.
    İnşallah bug filan olmadan stabil bi kullanım yakalarız.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.