Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar film izlerken altyazıyı tam türkçe nasıl yapacağız?
  • Bu tv'yi almayı düşünüyorum kullananlar yardımcı olursa cok sevınıcem.

PS4-DigiturkPlay-Netflix

Belirttiğim bu üç şeyi doğru düzgün yapıyorsa alıcam. Digiturkplay açılmıyor fılan yazılmış daha oncekı sayfalarda bu benım ıcın cok onemli maç paketim var sezonluk izleyemiceksem anlamı kalmıyor bnm ıcın.

Ve PS4de ınput lag değeri nedir bilen varmı? Sorun oluyormu

Teşekkur ettım sımdıden
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Digitürk play apk olarak yükleyip izlenebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tvnin icinde bulunan app calismiyor yani? Konsol kullaniyorsaniz input lag degeri hakkinda bi sikayetiniz varmi ozellikle forumda bulunan samsung kullanicilari cok yuksek oldugunu sknti yaraticagini soylemislerde kafama takilldi.. tskler.

• an itibari ile hb den 2800tl ye satın aldım. umarım üzmez.
  • merhablar arkadaşlar bu tv nin 55 ekran olanı için netten 2 tane 4k film indirdim ama oynatıcısı açmadı filmleri filmin ön izleme resmi gözüküyor ama oynat diyince format desteklenmedi diyor

tv yi usb yoluyla güncelleicem son güncellemesini netten indirdim ama nasıl yapılacağını anlayamdım sizin bir bilginiz varmı ?
  • güncelleme dosyasını auto upg. diye geçiyor zaten usb takınca tv otomatik olarak dosyayı görüp güncellenmektedir.hiç bir tepki olmazsa demekki tv nin zaten güncel

birde vlcmediaplayer var playstoreda onu indirin tv ye onunla açmayı deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

güncelleme dosyasını auto upg. diye geçiyor zaten usb takınca tv otomatik olarak dosyayı görüp güncellenmektedir.hiç bir tepki olmazsa demekki tv nin zaten güncel

birde vlcmediaplayer var playstoreda onu indirin tv ye onunla açmayı deneyin

kendi video oynatıcısı açmıyormu ona baktımda altyazı falanda türkçe karekter olmuyor onda, ı lar i olarak çıkıyor türkçe altyazıya ayarladım aslında ayarlardan ama ?
  • KarambaKarambita* kullanıcısına yanıt
    Evet o app. Tam bir cacık... Konsol kullanmıyorum ama laf değerleri oyun modunda kabul edilebilir düzeyde. Bu konuda Sony tv ler genellikle daha başarılı oluyor. Yani biri 40-50 ms ise diğeri 20-30 ms dir. Online oyun oynarım diyorsan zaten sana monitör lazım. Tv ler senin istediğini karşılamaz

• arkadaşlar ben askı aparatını ayrı satın aldım. philips servis tv yi duvara monte eder mi yoksa bizim işimiz değil mi der?
  • monte ederler ben tv yı vatandan aldım aski aparati da 40 TL vatandan aldım geldiler kurdular

• merhaba arkadaşlar, birkaç merak ettiğim şeydaha var
    - tvyi kapadığımda altındaki ışık hiç sönmüyor, kuran adam fişte takılı tutmayın demişti ışığı sönmeden fişten çekmek doğrumu
    - google playden chrome u indiremiyorum onu bulmuyor
    - tv için uygun bir air mouse önerirmisiniz, kendi android box ım için aldığımı denedim ama tutukluk yapıyor verim alamıyorum
  • evohan kullanıcısına yanıt
    kırmızı ışık standby ışığı her cihazda tost makinesinde bile ısık sabit yanar taki fişten çekene kadar.

Google Chrome playstoreda yok(sanırım philips firmasi chromela sevmiyor😀) bunu bilgisayardan chrome apk. olarak indir belleğe at es file programı ile chrome yükle.ancak chrome kısayolu tv de görünmez açmak için es file girerek açacaksın.

airmouse konusunu bilmiyorum
    bu arada genel bilgi bugün logitech k400 Plus kablosuz klavye aldım touch padli tavsiye ederim güzel bir cihaz hemen tv tanıdı kullanımı iyi.
     2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 24 Ocak 2017; 18:50:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

kırmızı ışık standby ışığı her cihazda tost makinesinde bile ısık sabit yanar taki fişten çekene kadar.

Google Chrome playstoreda yok(sanırım philips firmasi chromela sevmiyor😀) bunu bilgisayardan chrome apk. olarak indir belleğe at es file programı ile chrome yükle.ancak chrome kısayolu tv de görünmez açmak için es file girerek açacaksın.

airmouse konusunu bilmiyorum
    bu arada genel bilgi bugün logitech k400 Plus kablosuz klavye aldım touch padli tavsiye ederim güzel bir cihaz hemen tv tanıdı kullanımı iyi.
     2016 Philips 49 Pus 6501

bunun sağ tarafıdan mouse kontrolü oluyormu ?

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Hocam klavye ve mouse olayı nasıl kullanışlımı, eksi bir yönü ile tanıştınızmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sağ taraf mouse özelliği var zaten laptoplardaki gibi

kullanali 4 .5 saat oluyor henüz olumsuz yönünü görmedim ancak büyük klavyeler gibi oyun oynamaya elverişli değil gibi tuşlar zamanla tecrübelerini paylaşırım

• Logitech klavye çok başarılı. Ben Logitech game pad de aldım ancak oyunlar klavyeden de çok rahat oynanıyor.

Teknik Servis televizyonu fişten çekmemeyi tavsiye ediyor. Hatta bazı serilerde arkada power tuşu varmış, onu bile iptal etmişler, televizyon kapatılamasın diye. Bazen fişten çekiyorum ben, denemek için. Televizyonda kasılmalar oluyor. Kilitlenme olursa anca öyle çekiyorum fişten

• mr_rain42 M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısın bende bazen standby elektrik yakmasın diye fişi çekiyorum ancak fişi taktıktan sonra 1.2 dakika tv kendine gelemiyor.bence bunun sebebi şu tableti telefonu bilgisayarı kapatırken kapat diyoruz fişi direk çıkarmıyoruz. pc de fişi direk çekince mesela bilgisayar güvenli mod lamı normal mod lamı açayım falan diyor sanırım bundan buna benzer sorun oluyor

• Sonuç olarak tv tamamen Android işletim sistemi üzerine konumlanmış durumda. Kumandadan kapandığında cihaz uyku modu a geçiyor. Ancak fişten çektiğiniz zaman tv kendini baştan boot ediyor ve tüm uygulamalar ve donanımlarla en baştan iletişime geçiyor. Bu da tv nin kendine gelmesini geciktiriyor. Ben haftada bir fişten çekiyorum böylelikle tv kendini resetlemeyi ramini boşaltmış oluyor.

• Enerji etiketi sınıfı B yerine A+++ olsa fena olmazdı bu tv'lerde, kapalı güç tüketimi bile 0.3 W

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.