Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cevabınız için teşekkür ederim.Ben 43 inc 6501 almıştım zaten.Ps4 için almıştım fakat ps4 Proyu kullanan varsa 4K performansını merak ettim.Sizde Ps4 Pro mu vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

cevabınız için teşekkür ederim.Ben 43 inc 6501 almıştım zaten.Ps4 için almıştım fakat ps4 Proyu kullanan varsa 4K performansını merak ettim.Sizde Ps4 Pro mu vardı?

PS4 pro var bende.
    1-2 metrede 4k görüntüler fark ediyor ama 4-5 metreden bakarsanız 1080p gibi geliyor ben ayıramıyorum.
  • 2 TB Harddisk varken ikisi birden halledeyim dedim; ama zor gözüküyor. 16GB ile sadece yayın duraklatma yapabiliyorum şuanda, sadece kaydetme için bir HDD'e 150-200 TL vermek şu an biraz gereksiz gibi. Teşekkür ederim.
  • TV8-HD yayında arada takılmalar ve donmalar yapıyor. Bu sorunu yaşayan veya nasıl düzelteceğimi bilen var mı?
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Anladım.Yani 4K oyun açılmasında sıkıntı yok anladığım kadarıyla.Bir de sizce oyun için en uygun mod oyun modu mu? Gerçi siz herhalde önceden de cevap vermiştiniz. ya da başka bir arkadaşımız yazmıştı tam hatırlayamadım.
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Evet 4k 60 fps rgb modunda çalışıyor.
    Hdr oyunu da Hdr sinyali diyerek çalıştırıyor.
    Siz paneli renkleri parlaklığı vs. beğendiyseniz sıkıntı yok.
    Ben oyun modunda kullanıyorum görüntüden memnunum.
    Ama banding oluyor mu oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam bende genelde tv izlemek için alacağım oyunla felan pek işim olmaz.Eğer normal ve hd tv yayınlarında herhangi bir belirti olmuyorsa benim için problem olmaz.Ama böyle bir şeyin olduğunu bilmek bile miğde bulandırıyor.N11 den 55 inç modelini indirim kuponu vs kullanarak 3100 TL ye alabiliyorum.Bu fiyatada ekranı 100 hz olan başka bir tv yok gibi.
  • 2 gündür 49pus6581 kullanıyorum şöyle bir sorunum var.internetten tv tuşuna basınca kanallar kafasına göre ileri gidiyor veya bazende kanallar gitmiyor fakat tv rehberine giriyor sanki kumandayla ortadaki yön tuslari takılmış gibi davranıyor veya ayarlar için menüye girince yukarı aşağı menüler arasında geziyor 1.2 saniye sinir bozucu müsait bir zamanda videosunu çekeceğim sorun olgunlaşsin servis cagiracagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 14 Ocak 2017; 22:24:16 >
  • arkadaslar tekrar merhaba, bugun mac özeti izlerken top sanki takıla takıla gidiyor gibiydi full akıcı gibi değildi, bende hareketler menusünden perfect natural motion ayarını kapattım. (Ortadaydı default olarak) ve sanki daha izlenebilir oldu gibi. şimdi filmlerde ve normal tv yayınlarında ne kadar farkedecek onları da test edicem. Çünkü filmlerde hızlı hareket eden nesnelerde sanki takılıyor gibi hareket söz konusuydu. Bakalım optimal ayarlara ulasıcaz insallah zamanla :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Evet 4k 60 fps rgb modunda çalışıyor.
    Hdr oyunu da Hdr sinyali diyerek çalıştırıyor.
    Siz paneli renkleri parlaklığı vs. beğendiyseniz sıkıntı yok.
    Ben oyun modunda kullanıyorum görüntüden memnunum.
    Ama banding oluyor mu oluyor.

Hocam size birşey sormak istiyorum. Bende ps4 slim modeli var ps4 pro modeli olan değil düz model. Uncharted 4 açıyorum hdr tv kapalı diyor aktif olmuyor hocam. ps4 sistem ayarlarından hdr falan hepsini otomatik yapmama rağmen oyunu hdr aktif edemiyorum nerde hata yapıyorum sizce ?
    Dedigin gibi anlik akip gidiyo kirmizi cizgiler fotografla yakalanacak gibi degil.tvde ayarlarin hepsi tamam.hdmi 1 de 2 de ayni.farkli bi hdmi 2.0 kabloylada denedim degismedi.yani bi duzeliyo bi bozuluyo anlamadim gitti.isten gucten vakit bulup servisede goturemiyorum.
  • Full_HD kullanıcısına yanıt
    Oyunun içinde de Hdr ayarı var oradan açmayı denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TKGS ile kanallari yukledim trt haric hic bi kanal gorunmuyr sizce neden kaynakli
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    malesef o perfect natural motion herşeyi berbat eden saçma sapan bir şey resmen yazılımsal bir hata onu yok sayın hiç açmayın derim. kapatınca herşey normal açık olursa görüntü leş.
    clear LCD özelliğinde kapatın rahat rahat seyredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 15 Ocak 2017; 11:34:16 >
  • arkadaşlar bu model için bildiğiniz yabancı dizi izleme programı var mı?Bide play de hiçbir tarayıcı yok.Kendisinin ki de kötü
  • Onceden sormustum ama bidaha sormak istiyorum tv ye 2.google hesabını nasil ekleyecegiz bilen var mi ??
  • ClearLCD henuz denemedim onu bi denerim hocam. İşte birisi dizide ortaya cıkıyo birisi macta ortaya cıkıyo her zaman denk gelmiyor :)

@Freedom
    Kardeşim ben Android Ayarları menusunde mi ne görmüştüm de tam hatırlamıyorum kurcala biraz tek tek gez bulursun
  • Değerli arkadaşlar, PUS6501 kullanıyorum. Neredeyse her siteden dizi veya film izleyebiliyorum. HTML5 kodu kullanan bütün sitelerden film izleyebilmek mümkün. Tam ekran logosunu bulamayan arkadaşlarım, kumandanın arkadasında bulunan ''F'' (FullScreen) tuşuna basabilir. Ayrıca satın alalı 12 gün oldu. Herhangi bir ölü pixel, ışık sızması ve bulutlanma yok. Fakat çok fazla uygulamaya girip çıkarsanız televizyonun işlem yapma kabiliyeti yavaşlıyor. Birde Flash belleğindeki filmi izleyecekler için mevcut video oynatıcısından daha gelişmiş bir oynatıcı olan ''Kodi''yi öğreniyorum.
  • djwecmccemo D kullanıcısına yanıt
    Evet kayıt yaptığı harddiske bilgisayardan birşey atamıyorsunuz telif hakkı vesaire sebebiyle sanırım
  • djwecmccemo D kullanıcısına yanıt
    Ben bu iş için ikinci el hdd kullanıyorum. Tabi biraz şans işi ama ucuza geliyor. Sonuçta içindeki veriler çok da kıymetli değil.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.