Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik kanal güncelleme bizim tv de TKGS olarak geçiyor. Tam yerini bilmiyorum ama uydu bölümüne girip biraz kurcalayıp kapatabilirsiniz. Bu özelliği kapattıktan sonra artık kanallarınız kendiliğinden silinip yer değiştirmez.
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Benim kanal güncelleme açık ama favori listem hiç bir zaman kanalların yerleri falan gitmedi bilmem diğer kişilerde kanallar nasıl silinebiliyor anlayamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Otomatik kanal güncelleme bizim tv de TKGS olarak geçiyor. Tam yerini bilmiyorum ama uydu bölümüne girip biraz kurcalayıp kapatabilirsiniz. Bu özelliği kapattıktan sonra artık kanallarınız kendiliğinden silinip yer değiştirmez.

hocam o menu bende gri renkte yani müdahele edemiyorum oraya :( sanki bi yerden izin almam gerekiyor?
  • arkadaşlar pc den apk pure. com sitesinden Chrome apk ve uc web browser.apk indirdim USB attım USB tv ye taktım ancak bu dosyaları görmedi. yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

arkadaşlar pc den apk pure. com sitesinden Chrome apk ve uc web browser.apk indirdim USB attım USB tv ye taktım ancak bu dosyaları görmedi. yardım lütfen

Tv deki Google play den es files programını indirip ordan yüklemeniz lazım aynı telefonda olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhandinc

49PUS6501 Almak isteyenler için kısa bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim

Bu televizyonu iki aydan fazladır kullanıyorum özelliklerinide her bakımdan bildiğimi düşünüyorum pek çok şikayet eden arkadaşada katılmıyorum doğrusu
    şöyleki televizyonun yayın kalitesini başka bir marka oled olmayan hiçbir televizyonla kıyaslamak mümkün değil çok doğal ve canlı doğru ve kişisel beğeni ayarlarınızla tabii
    banding olayı kafayı bu konuyla bozmamışsanız yok denecek kadar makul bu fiyat bandındaki tvler kadar ,kanal geçişleri gayet makul kanal listesi bir kez favori kanal listesi hazırlamaya bakıyor ondan sonra hiç dert olmuyor
    4 uydu kullanıyorum turksat hotbird astra ve eutelsat bunlardaki 7 ücretsiz 4k kanalınıda mükemmel kalitede sıkıntısız izleyebiliyorum
    açılış süresi bağlı cihazlara göre uzayabiliyor ben logitech k400 plus klavye 500gb uygulama+kayıt için 500 gb medya için hdd sürekli bağlı tutuyorum illaki bunların içeriğine ulaşmak aktif hale getirmek için ilk açılışta 1 yada 3 dakika maximum kumanda tepkisi gecikiyor onun dışında bu tarz şikayetlerle karşılaşmadım
    kayıt timeshift programlı kayıt özellikle tv kapalıykende kayda devam edebilmesi çok iyi bir özellik hepsi mükemmel çalışıyor
    Ambilight söylemeye bile gerek yok
    cep telefonundan bütün ekranı yada herhangi medyayı aktarmak çocuk oyuncağı ve hiç problem yaşatmıyor google cast ile sorunsuz
    ses kalitesi kabul edilebilir başka bir cihaza ihtiyaç bırakmıyor ayrıca bluetooth kulaklıklarlada herhangi bir aparata gerek olmadan eşleşiyor

SMART TV ye gelinceeeee
    Tabiki eleştirelebilir ,içerik beklediğimizden az hemde çok az ama şu an için android tvler yaygınlaştıkça bu sorun aşılacak ancak şimdilik markette olan MXplayer başta bi çok uygılamaya ek olarak apk olarak flasha attığımız uygulamalarıda deneyerek uyumlu olanları kurabiliyoruz mesela opera ,seyirtürk gibi bu konu tv nin geliştirilmeye en muhtaç ve potansiyeli olan konusu olsada diğer smart tvlerden fersah fersah ilerdedir diye düşünüyorum
    Hatırlayamadığım bir konu olursa sorularınızı memnuniyetle cevaplandırmak isterim...

Merhaba,

" 500gb uygulama+kayıt için 500 gb medya için hdd sürekli bağlı tutuyorum " , demişsiniz. 2 farklı HDD mi kullanıyorsunuz? 2TB HDD var elimde bununla duraklatma özelliğini kullanırken içine medya da koyabilir miyim?

• Eger hdd yi ikiye bolerseniz yarisini kayit icin diger yarisini depolama icin kullanabilirsiniz bence..ama diger turlu tv 2tb hepsini bicimlendirir
  • Arkadaslar 43pus6551 kullaniyorum.ps4 pro ile 4k cozunurlukte ekranda kirmizi cizgiler cikiyor.goruntu var ses 3-4 saniye sonradan geliyor.menude dolasirken bile durum boyle.sorun tv demi ps4 temi cozemedim.aranizda ps4 pro kullanan varmi sorunsuz sekilde ona gore servise veriyim proyu.bu arada farkli hdmi kablo ile de denedim sonuc ayni.tesekkurler.
  • xxerhanxx X kullanıcısına yanıt
    Bende ps4 Pro yok fakat HDMI kablosunu tvnin bütün girişlerinde denediniz mi? Ayrıca tvnin sitesindeki son güncellemeyi yaptınız mı? bir de yerini tam hatırlamıyorum ama hdmi 2.0 ayarının seçildiği bir yer vardı oradan ayar değiştirip deneyebilirsiniz.1080 de bir sıkıntı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberia-1903 -- 14 Ocak 2017; 10:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Eger hdd yi ikiye bolerseniz yarisini kayit icin diger yarisini depolama icin kullanabilirsiniz bence..ama diger turlu tv 2tb hepsini bicimlendirir

İkiye böldüm, 3'e böldüm; yine de hepsini biçimlendirdi. Sanırım ya böyle bir yöntem yok ya da ben beceremedim. Becerebilen var mı?
    4k hdmi profilleri ayarı vardı tvnin bir yerinde. Hdmi 2.0 4k destekli hdmi girişleri 1 ve 2.. Bu girişlerde bağlayıp hdmi ayarlarını bir kurcalayan bakalım sonuç alabilecek misiniz?
  • djwecmccemo D kullanıcısına yanıt
    Ben eski tv de çok uğraşmıştım ama becerememiş tim. Bunla hiç uğraşmayın. Eğer böyle bir ihtiyacınız varsa bence ucuz yollu bir hdd alın takın bitsin
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    4k cozunurluk hdmi 1ve2 de veriyor tv.bunlarda ayarlar tmm.bakalim servis yolu gozuktu bize galiba.
    Bu arada tvnin guncellemesi son surum.yani tv ile ilgili hersey tmm aslinda.1080p de 1 kere oldu dedigim olay.biraz daha 1080de takilicam yine olursa servise aynen.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu banding tüm 6501 modellerinde var mı birde bu banding olayı neyden kaynaklanıyor panelin kalitesiz olmasından mı ?
  • 4K ayarında ps4 proda hdr açık oyun oynayan varsa tvnin burdaki performansı nedir? bilgi verecek arkadaşımız var mı?
  • 43 PUS 6501 icin yeni guncelleme varmis Kasim 2016 yazilimdan guncellenmiyor usb ile guncelledim bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Hocam peki bu banding tüm 6501 modellerinde var mı birde bu banding olayı neyden kaynaklanıyor panelin kalitesiz olmasından mı ?

Tabii ki kısılmaya çalışılan maliyetler bunun sebebi oluyor.
    Eskiden 2-3 bin dolara lcd tv alınıyordu. Şu an 500 dolara alınabiliyor.
    Teknoloji ucuzluyor ama bazen ucuzlatırken bir yerden alıp diğer yerden veriyorsun.
    6000 serisinin tamamında var diyelim ama tv'ye göre az yada çok olabilir.
    Benimkinde yok diyen de klasik tv yayını seyrediyor olabilir.
    Klasik tv yayını izlerken hiç anlamıyorsun çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

4K ayarında ps4 proda hdr açık oyun oynayan varsa tvnin burdaki performansı nedir? bilgi verecek arkadaşımız var mı?

Ben unc. 4 oynadım ama aman aman bi fark göremedim. HDR için bu tv yerine 1000 nit panel tv'lere bakın.
    Görüntü güzel ama dünyayı değiştirmiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxerhanxx

Arkadaslar 43pus6551 kullaniyorum.ps4 pro ile 4k cozunurlukte ekranda kirmizi cizgiler cikiyor.goruntu var ses 3-4 saniye sonradan geliyor.menude dolasirken bile durum boyle.sorun tv demi ps4 temi cozemedim.aranizda ps4 pro kullanan varmi sorunsuz sekilde ona gore servise veriyim proyu.bu arada farkli hdmi kablo ile de denedim sonuc ayni.tesekkurler.

Resim atabilir misiniz?
    Benim tv'de çok arada bir ince kırmızı çizgi akıp geçiyor ince şerit gibi ama kablodan olduğunu düşünüyordum.
    Bazen ekranda görüntü bozulmaları olabiliyor ama aç kapa yapınca düzeliyordu.
    Seste sıkıntı omadı hiç.

Birde HDMI 1-2 çıkışına takın tv'yi. Yan girişlere değil yani...
    Ayarlarda RGB ile ilgili bi ayar vardı. Hem TV'de hemde PS4'te onu açın.
    Oyunlarda normalde sorun yaşamıyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.