Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an seyirtürk te sorun var... O yüzden
  • Arkadaşlar eski mesajlarda banding olayından bahsetmişler.Hala bu sorun devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

Bir önceki mesajlarımda,format örneklerini yazmıştım..

format örneklerini birdaha alabilir miyim ?
    ben USB 2.0 dan 4k hdr video açabileceğine inanmıyorum.
  • Evet
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122520859

merhaba,sizde bir inceleyin o halde.ben hdr konusunu bilemiyorum ama bu videoların içeriğine girdiğimde 4k video olduğunu düşünüyorum,yanılıyorda olabilirm.

ama her durumda bu videoları samsung açtı,philips hiçbirini kendi media playeri ile açamadı ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122520859

merhaba,sizde bir inceleyin o halde.ben hdr konusunu bilemiyorum ama bu videoların içeriğine girdiğimde 4k video olduğunu düşünüyorum,yanılıyorda olabilirm.

ama her durumda bu videoları samsung açtı,philips hiçbirini kendi media playeri ile açamadı ne yazık ki

çözüm bulmak da dahil android TV sana göre değil. başka TV bak sen. tamammı canım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 5 Ocak 2017; 15:13:3 >
  • Arkadaşlar ben de bu tvnin 43inc olanını aldım.Özellikle ps4 için aldım fakat örneğin Dishonored 2 fps oyununda silahı sağa sola çevirdiğinizde silahın izi çıkıyor, Fakat fifa ve bloodborneda böyle bir problem görünmüyor. bu duruma bulutlanma mı diyorsunuz başka bir şey mi bilmiyorum fakat1 haftalık tv de bunu görmem beni üzdü.Bu sorun 1080p eski birr sony vardı onda da oluyor fakat Philipsde daha belirgin. Bunun bir çözümü herhalde yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Arkadaşlar ben de bu tvnin 43inc olanını aldım.Özellikle ps4 için aldım fakat örneğin Dishonored 2 fps oyununda silahı sağa sola çevirdiğinizde silahın izi çıkıyor, Fakat fifa ve bloodborneda böyle bir problem görünmüyor. bu duruma bulutlanma mı diyorsunuz başka bir şey mi bilmiyorum fakat1 haftalık tv de bunu görmem beni üzdü.Bu sorun 1080p eski birr sony vardı onda da oluyor fakat Philipsde daha belirgin. Bunun bir çözümü herhalde yoktur.

Oyun moduna geçiyor mu TV?
    Oyun modunda değilse görüntü düzeltme teknolojileri açık olduğu için o tarz şeyler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

Arkadaşlar eski mesajlarda banding olayından bahsetmişler.Hala bu sorun devam ediyor mu ?

Banding var.
    Oyun modu vs. açarsanız daha da barizleşiyor.
    Normal tv izlerken anlamıyorsunuz.
    Parlaklık artınca ve oyun moduna geçince beli oluyor.
  • Var kardeşim hem de bangiriyor:)
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Oyun moduna alıp oynuyorum.Oyunlar için önerdiğiniz bir ayarınız var mı? bir de banding olayının ne olduğunu açıklayabilir misiniz? Teşekkürler
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Açıklayıp sana eziyet edecek bir şeyi farketmeni sağlamak istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Oyun moduna alıp oynuyorum.Oyunlar için önerdiğiniz bir ayarınız var mı? bir de banding olayının ne olduğunu açıklayabilir misiniz? Teşekkürler

Oyunda yada görüntüde kamera hızlıca sağa sola dönerken ekranda oluşan dikey gölgelere diyoruz.
    Normal TV yayını seyrederken olmuyor. En çok oyun modunda hızlı sahnelerde göze çarpıyor.
    Benim tv'de ilk 5-6 cm ile son 5-6 cm'de bir gölgelenme görüyorum.
    Farketmediyseniz yada yoksa mutlu olun. Dikkat ettikçe içinden çıkılmaz bir mutsuzluk yaşatıyor.

Oyun modunun normal ayarları iyi. Ben sadece parlaklık ayarını biraz kısıyorum bazen. Çok parlak oluyor diye.

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihaz en uygun ne kadara alinabilir?

Sirf 100hz oldugu icin almak istiyorum.Bu butceyle baska 100hz cihaz bulamadim.

Bu cihazin diger ozellikleri bizi mutsuz eder mi?Ozellikle android isletim sistemi?

Donma-takilma vs. Sorunlari var mudir?

Parasini hakediyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1p 1 kullanıcısına yanıt
    İşte en temel mesele fiyat/performans.. Android sana kolaylık sağlar. Yaklaşık 2 ay oldu ben kullanıyorum. 4 yıldır Android box kullanıyorum. Şöyle söyleyim son aldığım oldukça hızlı Android box ile arasında hiç fark yok ve video gösterimi ondan çok daha başarılı.

Tvnin en büyük sorunu BANDİNG. Hallice banding var yani hayli var baya baya var yani. Önceki sayfalarda bir arkadaş tv sinde olmadığını bende banding manding yok dediğini hatırlıyorum. Ama bizde var hemen hepimizde var. Bende 2013 model 47pfl6008 vardı bundan önce onda da banding vardı ama bunda bir tık daha fazla var...

Şuan f/p oranı en yüksek tv bu...

Bu da incelemesi, ben yaptım

https://youtu.be/wde5BtvlymA

• philips almak isteyen arkadaşlara faydalı olması dileğiyle.

6581 49" kullanıyorum 1 haftadır. televizyondan çok memnunum.ilk basta kurulum yaptim guncelleme var diyordu philips sitesinden güncelleme dosyasını USB belleğe attım 890 mb dosya.belleği tv ye taktığım gibi güncelleme başladı 7.8 dakikalık bir süreçte güncelleme yaptı. sonra fabrika ayarlarına dondurdum. tekrar kayıt uydu kurulumu falan yaptım 2 çanak var apartmanda 2 lnb seçtim uydu kurulumunda.tkgs arama yaptırdım sonra.

tv nin İnternete girişi kanal geçişleri çok iyi.kumandanın Bluetooth olması infrared olmaması harıka tv ye kumandayı denk getirmeye gerek kalmıyor. kumandadan mikrofonla arama yaparken söylediğimi çok iyi algılıyor.

twich yükledim leauge of legends meraklisiyimdir takılmadan izleyebiliyorum.3.4 gün kablosuz Wi fi bagladim sonra ethernet kablo ile devam ettim arada çok fark görmedim. henüz oyun falan kurmadım logitech f710 gamepad aldıktan sonra oyun olayına geçeceğim. şimdilik benden bu kadar

• bende alalı yaklasık 2 hafta olacak. benim model 49PUS6561/12.
    +6501'den tek farkı 3 taraflı ambilight olması olması.
    +ambilight özelliği filmlerde cok hos hava katıyor.
    +ses oturma odası icin yeterli artıyor bile.
    +görüntü kalitesi gayet tatmin edici,
    +4k'ya uyarlama yazılımı da bence basarılı calısıyor en dandik şeyler bile artık gözüme cok güzel geliyor ve zevkle seyrediyorum.
    +hdd'mde bulunan fotograf ve videoları da cok güzel görüntülüyorum. Fakat Ortam oynatıcısı biraz yavas gibime geldi. Ama yinede tatmin edici.
    -videolarda nasıl ileri sarıyorsunuz bunu bulamadım ben henuz.
    -banding ve clouding bende var ama filmlerde dizilerde belli olmuyor.
    -1keresinde bende acılısta kilitli kaldı logoda ama tekrar bu sorunu yasamadım muhtemelen güncelleme yapıyordu.
    -bugun bazı kanalların aradan silindiğini gördüm. Otomatik kanal güncellemeden dolayı sanırım.
    -menuyu karıstırdıgımda sanki görüntü ayarlarıda değişmiş gibiydi. tam emin olamadım. otomatik kanal güncellemeyi kapatacaktım ama bu menu ve bazı menuler "disable" sekilde yani mudahele edemiyorum, acmanın bir yolu var mı? garantideki cocuk 1-2 gün sonra acıldıgını söylemişti ama değişme yok.
    -menulerde bulunan en yukardaki combobox lara kısayoldan atlama seceneğimiz var mı? mesela kanal filtrelemeye ben 1.kanala geldikten sonra cıkabiliyorum?

edit:
    -siz hangi görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz? (renk/kontrast/parlaklık vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 9 Ocak 2017; 22:19:16 >

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    En kaliteli canlı ekran modu gayet net gösteriyor diğerleri puslu mat loş tarzı, gece iyi olabilirler ama canlı olan seçenek gündüz bariz fark ettiriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=wxjVWqyaHXs
  • otomatik kanal güncellemeyi siz kapatabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityMJ -- 10 Ocak 2017; 9:15:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.