Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatli45

Son kez arattırdım trt4k yı buldum tamam son dedim ama şimdide kanalların içersinde bulamıyorum trt4k'yı

Hocamın anlattığı hani kanal listesinin üstündeki 3 noktaya tıklayın oraya 4k yazın zaten çıkıyor trt4k onun kanal numarasini aklınızda tutun sonra kanal düzenle gibi birşey var orda favorilere taşıyın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geceler arkadaşlar bugün tv yi güncelledim fakat daha sonra netflixten ve youtubeden film video hiç bişey açmadı netlifx de %80 de kaldı görüntü yok ses vardı sonra tekrar kurdum tv yi çalıştı hepsi güncelleme yapınca açılmıyo videolar yardım edebilecek var mı ?
  • Arattırdım 4k yada trt4k diye ama yinede bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu tv nin teknosa ve bimeks deki modellerinde hdr video calmıyordu hatta seceneklerde hdr secenegi de yoktu. Netteki incelemelerde ise bariz sekilde gorunuyordu, hdr mode , hdr game mode falan diye .. Oradaki tv lerin surumleri mi eski oldugu icin mi yoksa ben yanlıs tv lere mi baktım ? Sadece 6501 değil 7101 lerde de hdr yok hic yok yani hatta eleman destek vermiyor zaten bu diyor ama ben nette ps4 pro bagladım hdr uncharted oynadım falan diyeni okuyorum ben de mi sıkıntı var yoksa bizim yerel satıcılar tv lere hiç güncelleme yapmamıslar mı ? Bugun arkadasa tv almaya gittik onun gonlu samsung 8500 lerde hani su 4000 olanlar. Alternatif olarak lg 850 (3d) ve bir de ucuz hdr diye bu 6501 ile 7101 lere baktık ama adam orada philips i yerin dibine soktu aşağılıya aşağılıya bir kaldı. Tamam bir samsung kadar olamaz 1 kusur milyar tl fark var ama bu kadar da kotu olamaz dedim...
  • trn kullanıcısına yanıt
    Hdr Plus var otomatik çalışıyor o konuda içiniz rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: trn

Arkadaşlar bu tv nin teknosa ve bimeks deki modellerinde hdr video calmıyordu hatta seceneklerde hdr secenegi de yoktu. Netteki incelemelerde ise bariz sekilde gorunuyordu, hdr mode , hdr game mode falan diye .. Oradaki tv lerin surumleri mi eski oldugu icin mi yoksa ben yanlıs tv lere mi baktım ? Sadece 6501 değil 7101 lerde de hdr yok hic yok yani hatta eleman destek vermiyor zaten bu diyor ama ben nette ps4 pro bagladım hdr uncharted oynadım falan diyeni okuyorum ben de mi sıkıntı var yoksa bizim yerel satıcılar tv lere hiç güncelleme yapmamıslar mı ? Bugun arkadasa tv almaya gittik onun gonlu samsung 8500 lerde hani su 4000 olanlar. Alternatif olarak lg 850 (3d) ve bir de ucuz hdr diye bu 6501 ile 7101 lere baktık ama adam orada philips i yerin dibine soktu aşağılıya aşağılıya bir kaldı. Tamam bir samsung kadar olamaz 1 kusur milyar tl fark var ama bu kadar da kotu olamaz dedim...

Hocam ben orda çalışanların anlattıklarına güvenmem çalışanın övdüğü ne aldıysam kötü çıktı giysi de bile hemde. Elde kalmış mali mi satmaya çalışıyor, ürüne göre farklı komisyon mu alıyorlar bilmem günahları kendine iyi niyetlileri ve bilgili olanlari illaki vardir ama onuda nerden anlayacagiz.Ayrıca çoğu bizden bilgisiz ben anlatıyorum bir çok şeyi haberleri yok biz yine araştırıp gidiyoruz.

• Beyler yokmu bana yardımcı olcak birisi güncelleme ile ilgili
  • sedat9476 S kullanıcısına yanıt
    Son güncellemeye ilgili çok fazla geri dönüş olmadı kullanıcılardan. Açıkçası şu anda sistem son derece kararlı çalıştığı için güncellemiyirun.istediklerimi yerine sorunsuz getiriyor.

• ben filmlerde naturel motion açıyorum sanki film gerçekçi değil böyle karekterler çok hızlı hareket ediyor bende kapatıyorum bu seferde ani hareketlerde titreme yapıyor

• bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    Şimdi bizim gözümüz sinema hızı olan 24p ye alışık. Tv bu hızı alıp 50-60p arası bir hıza çıkarıyor. Bu yüzden görüntüler bize olduğundan daha hızlı görünüyor.

• 55 pus 6101 dusunurkem kendimi burada buldum :) sonradan öğrendim ki ambilit yokmuş 49pus6501 çok güzel ama tabi 55 e gore biraz küçük 55pus 6501 de malum dolar kuru yüzünden çok çıktı acaba 55 pus 6101 beni tatmin edermi yoksa biraz ekranı küçültüp 49pus6501 e mi yonelmeliyim şimdiden tsk edr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz TV ile ilgili pek bilgim yok ama ben olsam daha büyük panel tercih ederim. Bu özelliklerin hemen hepsini harici olarak alabiliyorsunuz ama tv yi buyutemiyorsunuz. Amblight tabi ayrı bir tercih sebebi... Zor karar, başarılar..

• Ben de yeni 6501 modeli alanlardan biriyim arkadaşlar aranıza yeni katıldım cumartesi geliyor TV inşallah tüm yazılanları okudum inşallah elektronik şansı yanımda olur da güzel bi Tv ulaşır bana bu arada krizalit yazdıkların cok yardımcı oldu cok teşekkurler :)
  • Aynen kardeşim çok haklisin eskilerin bi lafı aklıma geldi öküzün büyük olsunda tarlayi surmesse surmesin çünkü ekran büyüklüğü gerçekten çok iyi diğer özellikler den sıkılıp insan belli zaman sonra sadece tv izliyor oluyor ama büyüklük ve netlik deisitirilmiyor gerçekten fiyatta iyiydi 2419 liraya 55 inç bide ambglit olsaydı iyiydi neyse sağlık olsun tekrar tsk ede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icinize sineni alin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 19 Aralık 2016; 14:13:3 >
  • Teknosa gibi elektronik mağazalarındaki satış personelleri sizi kaliteli mala yönlendirmez, bölge müdürlerine toplantılarda stoğunda hangisi fazla ise bağlantıyı en çok hangi marka hangi modele yapmışlarsa en kötü mal dahi olsa sizi yem olarak kullanır satmak istediği modele yönlendirir bunu unutmayın, kendiniz kullanıcı yorumlarına, gerçek kullanıcılara sorarak doğru yolu bulursunuz,birşeyi almadan sorun danışın bilginizi pekiştirin ondan sonra karar verin derim nacizane tavsiyem bu yönde, ben tv 'yi almak için 1 ay oturdum sordum soruşturdum ve kararımı philips 43pus6501'den yana yaptım ve iyiki philips almışım diyorum, görüntüsü çok canlı, kendi öz yeğenim LG almış gittim baktım tv nin kasasını kumandasını geçtim görüntüsü o kadar berbatki iyiki philips almışım diyorum, tv çok hızlı , android uygulamaları harika, tv nin karşısındayken hiç canınız sıkılmıyor illaki birşey bulabiliyorsun vakit geçirecek, tv yi alirken 1 aylik ucretsiz netflix uyeligim vardi surem doldu 36 lira vermek zor geldi artik her ay yeni bir mail adresinle bos limitli sanal karti ile yeni bir uyelik aliyormusum gibi uye olup yola devam ediyorum, binlerce film belese izliyorum :-)) türkün zekası dahiyane :-)) Türklerle dans edilmez esen kalin Arkadaslar

• Televizyon çok güzel bende 49 pus 6401/12 var çok memnunum. Kodi işini çözersem daha memnun olacağım. Ayrıca akıllı telefonunuza philips remote uygulamasını indirip telefonu ve tv yi aynı WiFi üzerinden bağlantı kurarsanız kullanıcı daha keyifli oluyor
  • S.a arkadaşlar dün kodi üzerinden seyirtürk eklentisini ekledim ama izleyemiyorum bir ve daha fazla video açılamadı günlük dosyayı kontrol edin tarzında bir uyarı alıyorum çözümünü bilen var mı acaba ?
  • sedat9476 S kullanıcısına yanıt
    seyirtürk ün android uygulaması var .isterseniz onu indrin seyirtürk.com dan daha pratik bir kullanım sunuyor...
  • Teşekkürler bir deniyeyim ben gece
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.