Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ouzzhhan

Arkadaşlar merhaba, tvnin kendi uydu alıcısını kullanıyorum. Tv yi servis kurdu tv 8 hd ve başka bir çok hd kanal vardı fakat kendi kendine gitmiş kanllar. Yeniden uydu kurulumu yaptım fakat kanalların hem yerleri değişmiş hemde bazı kanallar yok. Nasıl kanalları bulabiliriz ? Yardım edebilirmisimiz

Kanalların yerlerinin değişmesi normal, fakat kanallar eksik ise, yeniden kur yine olmaz ise çanak ayarını kontrol et derim. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Forumdaşım YouTube ta Kodi Türkiye diye bir kanal var orada her şey çok ayrıntılı ve net şekilde anlatılıyor. Ben ne kadar uğraşsam öyle anlatamam o kanala bir göz at istersen...

Teşekkürler can dost bakacağım, sende olmasan.
  • Yani bende anlayamadım.
  • ouzzhhan O kullanıcısına yanıt
    Forumdaşım bu sorun tv nin tkgs özelliğinin açık olmasından kaynaklanıyor. Kanalları bulup sıralaması yaptıktan sonra kanal ayarlarından tkgs özelliğini kapatırsan bir kez daha bu sorunu yaşamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    Android arayüzü 1080p çalışıyor.
    Kodi ile açınca 1080p olarak görüntü veriyor olmasın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Forumdaşım YouTube ta Kodi Türkiye diye bir kanal var orada her şey çok ayrıntılı ve net şekilde anlatılıyor. Ben ne kadar uğraşsam öyle anlatamam o kanala bir göz at istersen...

Teşekkürler can dost bakacağım, sende olmasan.

Can dostum Tv nin google play store den kodi aldım fakat M3U yolu dosyasını kuramadım. birde Philips Pus 6501 Kanal editörü bulamadığım için kanal sıralaması yapamadım. ne yapmalıyım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 14 Aralık 2016; 22:47:25 >
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Tv'nin kendi video oynatıcısında altyazılı video izlerken altyazılar çok küçük olduğu için mx player kullanıyorum.
    Ama MX playerda da AC3 videoları çalıştırmıyor.
    VLC player kurdum taktığım hardiskin içini görmüyor.
    Altyazıları büyütebilerek özellikle AC3 dahil torrentten indireceğim video formatlarını izleyeceğim bir çözümü olan var mı?

• zegerezen kullanıcısına yanıt
    Kodi media center...

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Şimdi siz kodi üzerinden iptv mi izlemek istiyorsunuz? Eğer bunu yapmak istiyorsanız. Simple Clinte iptv eklentisini kurmanız gerekiyor daha sonra bu eklentinin ayarlarından m3u listesini tanıtabilirsiniz. Bunun YouTube ta videosu var...

• Arkadaşlar ben favori listemde 1. Sırada olan trt 4k yi yeni frekans olarak güncelleyip kaydediyorum sonra tekrar 1.sıraya koyamıyorum son sırada çıkıyor yada tüm kanallar listesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Arkadaşlar ben favori listemde 1. Sırada olan trt 4k yi yeni frekans olarak güncelleyip kaydediyorum sonra tekrar 1.sıraya koyamıyorum son sırada çıkıyor yada tüm kanallar listesinde

Arkadaşım, favori kanalların en başına, yanı favori kanal yazan yere gel, onun karşısında 2 nokta var onu seç orada kanal listesini sırala benzeri bir yer var şimdi adı tam aklımda değil, onu seç, kanallar açılacaktır. istediğin kanalı seç rengi değişir. onu istediğin numaraya taşı hepsi bu.
  • quote:

Şimdi siz kodi üzerinden iptv mi izlemek istiyorsunuz? Eğer bunu yapmak istiyorsanız. Simple Clinte iptv eklentisini kurmanız gerekiyor daha sonra bu eklentinin ayarlarından m3u listesini tanıtabilirsiniz. Bunun YouTube ta videosu var...

Can dostum, onu biliyorum ama ben kanal listesini usb ye kopyaladım onu MU3 e nasıl döndürebilirim, bu mümkün değil ise içinde son güncellenen TRT 4K da bulunan MU3 dosyası oluşabilecek kanal listesini nasıl bulabilirim, yardım edersen çok sevineceğim.
  • Servisin bana söylediği kanal listenizi kopyalasanız bile geriye tükleyemezsiniz olmuştu. Android buna izin vermiyor demişti. Yani tv ye kanal listesi kopyalanamıyor.

• Çok teşekkür ederim. Böyle bir uygulamadan haberim yoktu. Mükemmelmiş.

• iki gun once 2199 dan satilan 43 inc modeli bugun 2400 olmus

• Seyirtürk tv ye aynı zamanda apk olarak yükleyip uygulamasını da kullanabilirsiniz. Böylece kodi deki karmaşık ayarlar ile uğraşmazsınız...

Peki ttorrent üzerinden film indirebilir miyim? Tabiki evet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 15 Aralık 2016; 12:38:33 >

• quote:

Seyirtürk tv ye aynı zamanda apk olarak yükleyip uygulamasını da kullanabilirsiniz. Böylece kodi deki karmaşık ayarlar ile uğraşmazsınız...

Peki ttorrent üzerinden film indirebilir miyim? Tabiki evet...

Değerli dostum, hep bana yardımcı olmak istedin inanki sana minnettarım, bu kodi fikrini benim aklıma sen soktun :) ben kodi kullanabileceğim her şeyi kullanmak istiyorum ancak ilk önceliğim yine kodi de yeni bir kanal listesi oluşturmak, elimde böyle bir liste var ve uzantısını değiştirerek m3u yapabiliyorum fakat bunların içinde TRT 4K yok oysa bu kanal benim olmaz sa olmazım, ama bu kanalın bu tarih itibarı ile frekans bilgilerinden başka bir şey yok fakat bir örnek verecek olursam. TRT1 HD de "TRT 1 HD = rtmp://146.0.32.43:1935/hls/9
    TRT 1 HD =http://trtcanlitv-lh.akamaihd.net/i/TRT1HD_1@181842/master.m3u8 " şeklinde yapılmiş ben TRT4K yı bu listenin içine nasıl sokacağımı bilemiyorum.
    Birde Bu listedeki sılamayı önceden yer değiştirerek kodiye istediğim sıralamayı sokmayı denemeyi de düşünüyorum.
    Saygılarımla...

• Kodi nedir,program mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

Kodi nedir,program mı?

google play dan kodi indir yükle.

kodiden videoyu aç bakalım ne oluyor :) tabi senin usb 3.0 belleğin okuma hızına göre.. en az 70 mb/sn olması lazım. yoksa takılarak oynatır.
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç m3u liste düzenlemedim.ben de hazır bir liste vardı onu yükledim kodi ye.. O yüzden yardımcı olamayacağım

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.