Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buna bir çözüm bulabildinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam bulamadım, sonrasında da zaten çok uğraşmadım desem daha doğru olur :) Uygulama vs. pek kullanmıyorum artık tv de
  • Trt 4k yi ayarladım tekrardan söyleyen arkadaşa teşekkür birde bugün youtube dan 4k 2160 a 60 fps bir video açtım sonuna kadar izledim oynattı sonra deadpool u da açtım oynattı. Yalnız bu 100 mbps internet hizim vardı başta dediğim gibi internet hizi ile alakalı sanırım önceden 25 mbps iken 2160 a 60 fps olan bazılarını 2 ekran aciyordu ama 4k 30 fps videolari açıyordu o da yeter aslında 60 fps de olmasın bu kadarda göstermeyen tv ler var yalnız şimdi 60 fps leride açmaya başladı dediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 8 Aralık 2016; 20:35:18 >
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Tv bana üzerinde Ağustos yazılımı ile geldi. 4k videoları açmada herhangi bir sorun yok ama 24mpbs hız ile bol bol dönen tekerlek izliyoruz. Normalde 24mpbs ile 4k videoları sorunsuz açması lazım ama bizdeki fiber internet 24 gösterip 6-7 mpbs performansı veriyor maalesef... Buradan telekoma sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

• Bu arada tv ile 2 hafta dolacak... Şaşırtıcı derecede stabil durumda... Yazılım son derece kararlı. Bir Android tv de bu stabilite beni şaşırtıyor. Bir gün pat diye gidecek diye korkuyorum. Şimdilik tek problemim şu: tv nin kendi medya oynatıcı gerçekten inanılmaz... Müthiş akıcı ve keskin ancak alt yazıların boyutu maalesef ayarlanamıyor ve netten altyazı arayıp yüklemiyor. Kodi çok stabil çalışıyor ancak video performansı maalesef tv nin kendi player ona göre çok geride... Acaba kodi de kendi playerını kullanabilir miyiz diye merak ediyorum. Android box ta Kodi ile mx playerı kullanabilmiştim ama bunda nasıl olur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Bu arada tv ile 2 hafta dolacak... Şaşırtıcı derecede stabil durumda... Yazılım son derece kararlı. Bir Android tv de bu stabilite beni şaşırtıyor. Bir gün pat diye gidecek diye korkuyorum. Şimdilik tek problemim şu: tv nin kendi medya oynatıcı gerçekten inanılmaz... Müthiş akıcı ve keskin ancak alt yazıların boyutu maalesef ayarlanamıyor ve netten altyazı arayıp yüklemiyor. Kodi çok stabil çalışıyor ancak video performansı maalesef tv nin kendi player ona göre çok geride... Acaba kodi de kendi playerını kullanabilir miyiz diye merak ediyorum. Android box ta Kodi ile mx playerı kullanabilmiştim ama bunda nasıl olur bilmiyorum

Deneyimlerinden bizde yararlanalım dostum.
  • quote:

Tv bana üzerinde Ağustos yazılımı ile geldi. 4k videoları açmada herhangi bir sorun yok ama 24mpbs hız ile bol bol dönen tekerlek izliyoruz. Normalde 24mpbs ile 4k videoları sorunsuz açması lazım ama bizdeki fiber internet 24 gösterip 6-7 mpbs performansı veriyor maalesef... Buradan telekoma sevgi ve saygılarımı sunuyorum...

kardeş youtube yazılımı güncellemesini kaldır. youtubeden 4k videoları sorunsuz açarsın. google playdan otomatik güncellemeyi kapatırsan çok iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

kardeş youtube yazılımı güncellemesini kaldır. youtubeden 4k videoları sorunsuz açarsın. google playdan otomatik güncellemeyi kapatırsan çok iyi olur..

Nerden kapatıyoruz otomatik güncelleme YouTube sildim güncellemeyi ama öbürünü bulamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Nerden kapatıyoruz otomatik güncelleme YouTube sildim güncellemeyi ama öbürünü bulamadim

şuan işteyim. akşam eve geçince ben size dönüş yaparım.

bu arada youtube 4k 60p videoları bozuk gösteriyor çözümünü bende bilmiyorum. bunun çözümü google chrome kurup
    chromeden izlemek.

4k videoları takılarak oynatıyo bunun çözümünden bahsettim.

google play uygulamalarına girip ayarlar bölümde otomatik güncellemeyi kapatabilirsin. tam yolunu bilmiom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 9 Aralık 2016; 13:46:36 >

• cromeyı apk yuklemeyı nasıl yaptınız acaba
    dahasıapk nedır
  • ben çalıstıramadım sız de durum nasıl acaba
  • Çok uğraşmadom aslında. Uygun apk yı indirip yüklüyorsun.sonra uygulamaların içinden seçip açıyorsun.

Apk" exe gibi program dosyasının adı. Yani uygulama dosyası. İndirip kuruyorsun. Windows ta exe, ios ta app, Android te apk...

• Philips garantisi nasildir arkadaslar?

anladigim kadariyla televizyonda iki tur problemden bahsedebiliriz

1.yuklu gelen programlarin saglikli calismamasi sanirim bunu kendimiz apk olarak indirdip yukledigimizde cozebiliyoruz

2.Kanallarin siralanamamasi bunuda sanirim favori listesi tarzi birsey olusturup cozebiliyoruz

Var mi kacirdigim bir yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

Philips garantisi nasildir arkadaslar?

anladigim kadariyla televizyonda iki tur problemden bahsedebiliriz

1.yuklu gelen programlarin saglikli calismamasi sanirim bunu kendimiz apk olarak indirdip yukledigimizde cozebiliyoruz

2.Kanallarin siralanamamasi bunuda sanirim favori listesi tarzi birsey olusturup cozebiliyoruz

Var mi kacirdigim bir yer?

Bu TV'de ışık sızması ve banding var.
    Benim aldığım tv'de de bir miktar çıktı.
    40k 60p videoları da Youtube'da oynatmıyor. 4k 30p ve 1080 60p sorunsuz...
    Banding maç görüntüsünde hızlı kamera hareketlerinde bazen, ışık sızması da odanın ışığını kapatıp kapkaranlık odada film izlerken belli oluyor.
    Yazılımda çok nadiren de olsa sıkıntı olduğu oluyor. Mesela bazen HDMI'e Ps4'e geçtiğimde görüntüde artifact dediğimiz parazitler oluyor hareketlerde.
    Aç-kapa yapıyorum düzeliyor.
    Bir sefer de kumandadaki mikrofon(6581'de bar bu 6501'de yok) çalışmamıştı. Kumandanın pilini çıkarıp taktım düzeldi.
    Bu arada Sosyal TV diye birşey yapmışlar. TV ekranı üstüne twitter veriyor. O da sorunlu. Başka platformlara eminim daha iyisini yapmışlardır. Biz de yapalım denmişte yarım kalmış gibi.

Cihaz Android akıllı telefon ve tabletler ne kadar stabilse o kadar stabil. Sürekli sıkıntı çıkaran bir yapısı var diyemem. Lakin eski tv'ler gibi aç çalışsın hiç hata çıkmasın mantığı pek yok. Tizen ve Webos cihaza has olduğu için daha da stabil geliyor olabilir. Daha stabil platform isteyenler LG ve Samsung'a bakabilirler. Fakat onların da yazılım kısmında buradaki gibi apk at çalışsın mantığı yok tabi.

• bu tv de,uhd çzöünürlükte test videoları izlemeye çalıştım teknosa ve vatanda.

4k videoları açamadı usb den.format desteklenmiyor diye hatalar veriyor.bu tv yi alıp 4k video izleyemiyeceksem bu kadar parayı bu tv ye vermek tamamen boşa masraf anlamına gelir.
    aynı sorunları yaşayan varmı?
    100hz panel olması nedeni ile almayı düşünüyordum.vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacko_aj_s

bu tv de,uhd çzöünürlükte test videoları izlemeye çalıştım teknosa ve vatanda.

4k videoları açamadı usb den.format desteklenmiyor diye hatalar veriyor.bu tv yi alıp 4k video izleyemiyeceksem bu kadar parayı bu tv ye vermek tamamen boşa masraf anlamına gelir.

arkadaşlar varmı bir çözümü bu işin?

bugün tv almak istiyorum ve karar vermemde çok etkili olacak olan bir konudur.
  • quote:

quote:

bu tv de,uhd çzöünürlükte test videoları izlemeye çalıştım teknosa ve vatanda.

arkadaşlar varmı bir çözümü bu işin?

bugün tv almak istiyorum ve karar vermemde çok etkili olacak olan bir konudur.

USB video konusunda çok başarılı değil.
    4k'da Youtube yada HDMI ile ilerlemek gerekiyor.
    PS4 varsa onun da medya player özelliği kullanılabilir.
    Panel güzel ama yazılımı adam edememişler gibi geldi bana.

• jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    Bende tv var... YouTube üzerinden 4k videoları izleyebiliyorum. Ayrıca h265 hevc kıdemli dosyaları da izleyebiliyorum. USB den 4k çözünürlükte bir video izlemedim. Yakın zamanda dener yazarım ama konuyla ilgili bir şikayet okumadım bu forumda. Belki kullandığınız dosya ilgili bir sıkıntı olabilir

• TV yi yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. 4K oynatma ile ilgili henüz bir sıkıntı yaşamadım. H265 kodekli 60 gb filmleri sorunsuz izleyebiliyorum usb den ve desteklenmeyen format hatasını hiç görmedim. Android arayüzü de beklediğimin aksine gayet hızlı ve stabil. Aldığımdan beri ne yavaşlık ne de bir takılma donma oldu.

TV nin hareketli sahnelerdeki performansı gerçekten çok iyi. Alırken özellikle bu konuya çok önem veriyordum ve uzun karşılaştırmalardan sonra aldım. 100 hz panel olması kesinlikle kendini belli ediyor. Yalnız panelin siyah performansı ciddi derece kötü. Ne kadar kalibrasyon yapsamda karanlık sahnelerde ve ışıklar kapalıyken tüm detaylardan yoksun bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz. Bir de benim tv de şansıma ışık sızması sorunu da çıktı. Tam ekranında altında altyazıların olduğu siyah bant kısmında çok belirgin şekilde ışık sızıyor. Evde duracak vaktim olmadığı için servisi de çağıramadım.

Özetle, tv den genel anlamda memnun olmakla birlikte bu siyah performansı ve ışık sızması sorunu nedeniyle tercih etmezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8-10 farklı video denedim.samsung ku7350 var bende.samsung da açmayan video yok iken,philips bu videoların hiçbirini açamadı ne yazık ki.teknosadaki çalışan dahi çözemedi olayı.çok ilginç

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.