Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dsmart hizmeti almaktayım, TRT 4K ile hiçbir yayın izleyemiyorum, sadece ses geliyor, görüntü yok, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca USB'den KODI üzerinden film izlerken alt yazıyı nasıl açacağım, bu konuda da bilgisi olan birileri cevaplarsa çok sevineceğim.

Şimdiden teşekkürler. :)

Edit:https://howtomediacenter.com/en/tutorial-how-to-enable-automatic-subtitles-on-kodi/ adresinde bulunan yönergeyi izleyerek ve Dvixplanet'i seçerek indirme olayını buldum ama benim istediğim hali hazırda indirilmiş ve klasörde bulunan alt yazıyı çalıştırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krubian -- 4 Aralık 2016; 1:9:33 >

• Film dosyası ile altyazı dosyasının adını aynı yap büyük ihtimalle hallolur.
  • Görüntü yatay olarak ilerlediğinde saçma sapan kaymalar oluyor mu sizde, şu videoyu izleyin mesela tvdehttps://m.youtube.com/watch?v=GCmsgUTNLY0
  • Hocam şimdi gördüm cevabınızı, alıntılasaydınız keşke, yinede teşekkürler deniyorum hemen
  • pus496401 50 hz, bu tv 100 hz görünüyor bunun katkısını alabiliyormusunuz ?
  • TRT 4K konusunda yardımcı olacak biri yok mu?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Temel anlamda tvnin sınıfını ve fiyatını belirleyen en önemli değişkendir. 50hz giriş, 100hz orta, 200 hz üst sınıf panel olarak değerlendirilir. Özellikler ve fiyatlarda ona göre şekillenir. Hz burda panelin gerçek yenileme hızı yani donanımsal olarak verebildiği değeri ifade ediyor. Hz arttıkça panelin hareketli sahnelerdeki başarısı da artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Temel anlamda tvnin sınıfını ve fiyatını belirleyen en önemli değişkendir. 50hz giriş, 100hz orta, 200 hz üst sınıf panel olarak değerlendirilir. Özellikler ve fiyatlarda ona göre şekillenir. Hz burda panelin gerçek yenileme hızı yani donanımsal olarak verebildiği değeri ifade ediyor. Hz arttıkça panelin hareketli sahnelerdeki başarısı da artıyor.

Evet bunu biliyorum teşekkürler, ancak tv de kullanım konısunda bir katkısı oluyormu, bildiğim kadarı ile tüm yayınlar zaten 50 hz film olarakta 100 hz hiç denemedim, bir tek pc oyunlarında katkısı olur belki diye düşünüyorum
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Tam olarak öyle işlemiyor... Panel 100hz ise görüntüyü 56 ya da 60 hz olsa da 100hz e yükseltip gösteriyor bu da hareketli ya da daha az hareketli sahnelerdeki titreme ve kırılmaların önüne geçiyor. Filmler de genellikle 24p ile çekiliyor. Sinema standartı bu. Daha yeni yeni 60p filmler çekilmeye başlandı. O yüzden bir panel tercihi yapılacaksa 100hz tercih edilmeli diye düşünüyorum. He olmazsa olmaz mı?

Olmasa da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktug2016

Önceki sayfalarda bu modelin sesli aramayı desteklemediğini yazmıştı birisi... Artık mikrofon mu koymadılar ne yaptılar bilmiyorum...

ek bir donanım vs. takarak acaba sesli armayı kullanabilirmiyiz biliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk_06

TRT 4K konusunda yardımcı olacak biri yok mu?

Nasıl bir yardım istiyorsun, 4K yokmu ?
  • Ps4pro performansını merak ediyorum kullanan varmı acaba
  • TRT.4K tekrar frekans değiştirmiş az önce farkettim yeni frekans 10980 Mhz V (Dikey) 12500 Türksat.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 6 Aralık 2016; 21:52:3 >
  • Trt 4k nereye gitti yine biri nasıl bulacağımızı detaylı bir anlatsa hayrına
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Trt 4k nereye gitti yine biri nasıl bulacağımızı detaylı bir anlatsa hayrına

Bak dostum, ben şöyle buldum. Önce kumandadan ayarlar tuşuna tıkla Sonra sırası ile Tüm Ayarlar> Kanallar> Uydu Kurulumu> Manuel kurulum> Lnb Türksat 2E Sonra simge oranı modunda (V) Yani dikey şeç oradan Manuel simge oranı tıkla 12500 yaz okeyle sonra Arama moduna 10980 yaz bitti okeyle TRT.4K açılacaktır.
    Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Bak dostum, ben şöyle buldum. Önce kumandadan ayarlar tuşuna tıkla Sonra sırası ile Tüm Ayarlar> Kanallar> Uydu Kurulumu> Manuel kurulum> Lnb Türksat 2E Sonra simge oranı modunda (V) Yani dikey şeç oradan Manuel simge oranı tıkla 12500 yaz okeyle sonra Arama moduna 10980 yaz bitti okeyle TRT.4K açılacaktır.
    Kolay gelsin

Teşekkürler forumlarda özlediğimiz hareketler akşam evde deneyeceğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Kolay gelsin

Teşekkürler forumlarda özlediğimiz hareketler akşam evde deneyeceğim.

Rica ederim, ben nasıl gerektikçe başkalarından yardım bekliyorsam, yardım isteyen herkese de elimden gelen her konuda da yardıma hazırım.

• atahan1905 A kullanıcısına yanıt
    Bunun kumandasına mikrofon koymamışlar.
    6581'de var mikrofonlu kumanda. Onu temin ederseniz çalışır.
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ama hem lcd tv hemde konsol olayı benim için ilk. O yüzden şöyle böyle demek zor.

Sadece 3 mt vs.den oynayacaksanız 55 inch bakın derim. Çünkü 4k uzaktan 1080p gibi görünüyor.
  • Cihazda Android arayüzü 1080p çalışıyor. O şekilde video açınca 4k görüntülemiyor olabilir.
    YouTube işi hoşuma gitmiyor ama öyle kötü bir internet bağlantım var ki 720p ancak çalışıyor.
    Yoksa canım sıkılırdı.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.