Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu işlemi modem üzerinden yapmak daha mantıklı ancak Android ağ ayarları kısmından ağın üstüne uzun basınca ağır değiştir deyip dns ayarlabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Bu işlemi modem üzerinden yapmak daha mantıklı ancak Android ağ ayarları kısmından ağın üstüne uzun basınca ağır değiştir deyip dns ayarlabilirsiniz

Veya Chrome tarayıcı kullanarak zenmate eklentisi de iş görebilir. Ne kadar detaya izin var emin değilim DH'de bu başlık altında

• quote:

tarayıcı sorunum vardı

Chrome apk indirip yükledim. artık giremediğim hiç bir problem kalmadı. ntvspor canlı yayın seyredebiliyorum.
    çok stabil oldu. mouse ortasındaki aşağı yukarı kaydırma çalıştı. bundan acayip memnun oldum..

en iyi tarayıcı chrome

chromeden 4k HDR 60p videoları çok düzgün gösterdi.

kesinlikle youtube yazılımında sorun var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 2 Aralık 2016; 0:5:31 >
  • arkadaşlar merhaba ben de bu tv den aldım ama trt 4k yı açamıyorum şu anda izleyebilen var mı
  • enstlhsr E kullanıcısına yanıt
    1 aralıkta frekans değiştirecekti ama ben birşey yapmadan şuan açık... İzleyebiliyorum. Yeni frekansları girmedim

• Hocam kullandığın sürümün linki atabilirnisin? Chrome Android Tv sürümü eski ve artık geliştirilmiyo diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Hocam kullandığın sürümün linki atabilirnisin? Chrome Android Tv sürümü eski ve artık geliştirilmiyo diye biliyorum.

ben bunu yükledim.

http://www.androhaber.net/google-chrome-android-46-0-apk-indir-son-surum/

son versiyon chrome istiyorsan.

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/chrome/chrome-54-0-2840-85-release/chrome-54-0-2840-85-2-android-apk-download/

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

iPhone ekranını pus6501'e nasıl yansıtabilirim??

Ben samsung J7 ile ile yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enstlhsr

arkadaşlar merhaba ben de bu tv den aldım ama trt 4k yı açamıyorum şu anda izleyebilen var mı

İzleyemeyen kalmadıki
  • quote:

1 aralıkta frekans değiştirecekti ama ben birşey yapmadan şuan açık... İzleyebiliyorum. Yeni frekansları girmedim

Senin frekans kendiliğinden mi değişti, o frekansta yayın kalmadı, sadece yeni frekansı yazıyor. ben yeni frekansı yazdım ve yayını çok daha kaliteli.
  • seyırnturk çaılısııyor mu acaba suan sızde
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrrm

seyırnturk çaılısııyor mu acaba suan sızde

seyırnturk nedir ?
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Aslında tkgs otomatik güncellemeyi kapatmıştım. Buna rağmen yayın var. Akşam frekansına bakıp yazarım.

• muharrrm M kullanıcısına yanıt
    Dün çalışıyordu.. Ama zaman zaman çökme oluyor sonra düzeltiyorlar.aslında Genesis ve exodus ta yüklemek lazım onlar yurtdışı oldukları için daha stabil çalışıyorlar...

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Seyirtürk kodi üzerinden dizi ve film seyretmemizi sağlayan bir eklenti

• Smart tvye bağlanamıyorum ben, aynı hatayı alan var mı? Digiturk playe giricem mesela hata veriyor, internete bağlanırken sıkıntı yok

• quote:

Seyirtürk kodi üzerinden dizi ve film seyretmemizi sağlayan bir eklenti

Bak bunu bilmiyordum teşekkürler dostum, Bunu nasıl bulup açacağız ?
  • arkadaşlar cihazın 49pus6401 olana göre farkı nedir acaba ?

uydu alıcısı nasıl kanal geçişleri vs kaliteli mi ?
    kablo tv ile rahatca 4k yayın izleyebilir miyiz ?
    android çalışma sistemi nasıl, sağlıklımı klavye ve air mouse iyi kullanılıyor mu ?

• TV içindeki digiplay uygulaması çalışmıyor. Eğer İnternet ten digitürk play apk olarak indirip tv ye yüklerseniz izleyebilirsiniz
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Forumdaşım bir sayfa geride bununla ilgili video var... Biraz forumu okursanız tüm sorularınızın cevaplarını rahatlıkla bulabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.