Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freedom32

Bugün Tv ye Gta Vice City yüklemeyi denedim ve stabil bir şekilde çalıştı Grafikler biraz Kötü ama uzaktan oynayınca pek belli olmuyor ben mouse ve klavye olmadığı için Kumandanın arkasındaki klavyeden oynadım.
     2016 Philips 49 Pus 6501 2016 Philips 49 Pus 6501 2016 Philips 49 Pus 6501

Bu bile yeter daha ne olsun iyi valla :) ben ps den gta 5 oynuyorum bu tv ile grafikler mükemmel sizin oyun telefon versiyonu ve cidden çok eski bir oyun belki ondan ama bnde bir denemek isterim:) bilgisayar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen güzel ama oynamak biraz ugrastırıyor klavye ve mouse sart gibi bi arabaya binmek 2 dakkamı aldı f tusuna basıyom binmedi hepsini sırasıyla denedim ve ohm tusu na basınca bindi sonra araba surmesi de ayrı zor donmek için iki tusa da aynı anda basmamamak gerekiyor ama yine de alıştım 10-15 dk ya zevkli oluyor 109 ekranda :D

• Kodi mi yükleyip arşivimi afişlemişim, kanal listemi yüklemiş, üstüne bir de digitürk play kurmuş Rize ye 5 atmışım ya deymeyin keyfime...

Yakında tv ile ilgili bir video hazırlayacağım umarım beğenirsiniz.

Bu arada her şey süt liman mı? Tabiki hayır. Sonuçta Philips kullanıyoruz değil mi?

Burdan 47pf6008 tv mi 3 yıl sonra 49pus6501 ile değiştiren çorlu Philips servisine de selamlarımı iletiyorum

• Kablosuz maus ve klavye ile deneseniz
  • Klavyeyi denedim, (f) basıyorum (a) yazıyor sanırım Q klavye ile uyumlu değil, fakat telefonun klavyesi ile çok rahat yazıyor.
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Genel ayarlardan klavye seçimini türkçe q yaparsanız sorununuz çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Genel ayarlardan klavye seçimini türkçe q yaparsanız sorununuz çözülür

Teşekkürler dostum, bir sorunum daha var, TRT 4K kanalı 1 Aralıktan itibaren frekans değiştiriyor, ama ben yeni frekansı manuel girmeye çalıştım. (0) kanal bulundu yazıyor, acaba 1 Aralıkta ben televizyonu yeniden mi kurmalıyım.
    Bende demedim kanal bulamadı frekans 1 Aralık da aktif olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Bende demedim kanal bulamadı frekans 1 Aralık da aktif olacak sanırım.

Teşekkürler dostum, 1 aralıkta tekrar deneriz artık.
  • @refikilhan
    @sonic35

TRT4K şuan izleniyor şimdi açtım.
    TKGS 101 kanalda.
  • hocam bende tv yi 4 gün önce kurdurdum trt4k da sorun yok ama hd kanallardaki insan yüzleri net değil bide servis güncelleme yapmadı ondan olabilirmi

• EVKUR a gittim yine inceleme yaptım
    LG SAMSUNG PHILIPS TV tek tek yan yana inceledim.

LG de kesinlikle ışık sızması var izlenmiyo. 950v modelde. titreme sıfır. banding farkedemedim. ortamda çok fazla ışık var.
    SAMSUNG da kesinlikle titreme var. banding farkedemedim. ortamda çok fazla ışık var.
    Philipsde genel olarak görüntü çok güzel canlı. 6401 de titreme var. 6501 üstünde kesinlikle titreme yok. banding farkedemedim. ortamda çok fazla ışık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

EVKUR a gittim yine inceleme yaptım
    LG SAMSUNG PHILIPS TV tek tek yan yana inceledim.

LG de kesinlikle ışık sızması var izlenmiyo. 950v modelde. titreme sıfır. banding farkedemedim. ortamda çok fazla ışık var.
    SAMSUNG da kesinlikle titreme var. banding farkedemedim. ortamda çok fazla ışık var.
    Philipsde genel olarak görüntü çok güzel canlı. 6401 de titreme var. 6501 üstünde kesinlikle titreme yok. banding farkedemedim. ortamda çok fazla ışık var.

Aslında önceleri, televizyonu çok iyi tanımadığımdan garipsemiştim, fakat diğer tv ler ile kıyasladım, ve kendi kendime iyi ki philips 6501 almışım dedim, üstelik, 09850 222 4466 da müşteri temsilcileri, televizyondaki bir sıkıntıda sana yardım için gerekirse 1 saat bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorlar. Ben utandım tamam gerisini ben hallederim dedim, inanırmısınız 2 saat sonra sorunu çözebildinizmi diye onlar beni aradılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

@refikilhan
    @sonic35

TRT4K şuan izleniyor şimdi açtım.
    TKGS 101 kanalda.

TRT4K bende de izleniyor dostum, asıl anlatmak istediğim 1.Aralıkta yeni frekansında yayını sürdürecek ve ben yeni frekansı çıkaramadım, 1. Aralığa şurada bir gün kaldı, ve TRT mevcut yayını o gün kapatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekemyigit

hocam bende tv yi 4 gün önce kurdurdum trt4k da sorun yok ama hd kanallardaki insan yüzleri net değil bide servis güncelleme yapmadı ondan olabilirmi

Bence televizyonu yeniden kur olmaz ise arkadaşlar yeni güncellemeyi verdiler USB bellek ile kurarsın, çünkü bizde yayınlar süper.
  • bekemyigit B kullanıcısına yanıt
    Tv de çok ayrıntılı ayarlar var. Özellikle yüzdeki netlik için

tüm ayarlar>görüntü>gelişmiş>keskinlik>
    parazit azaltma ve mpeg parazit azaltma seçeneklerini kapatın.

Yüzlerde belirgin bir netleşme olacaktır..

• Bu arada Kasım gün eklemesi ile ilgili geri dönüş olmadı konuya.. Acaba yazılımı yükleyenler herhangi bir sorunla karşılaştı mı? Stabilite anlamında bir sorun var mı? Şuan Ağustos yazılımını kullanıyorum yani cihaz değişim ile geldiği için direk merkezden gönderdiler ve içinde Ağustos yazılımı yüklüdür şu an için oldukça kararlı görünüyor. Kodi, es file, iptv, asfalt 8,beach buggy ve aidata yazılımlarını yükledim. Şuan için oldukça sorunsuz.

Uzun yıllardır Android box kullanıyorum bu yüzden oldukça tecrübelerime bu konuda inanın cihaza kodi yüklediğinizde zaten cihazla yapılabilecek herşeyi hemen hemen halletmiş oluyorsunuz.

Kodi ile birlikte arşivinizi afişleyebilir, format altyapı kopek uğraşmadan hemen tüm videolarınızı oynatabilir, internet üzerinden dizi izleyebilir ve iptv üzerinden dilediğiniz kanalları izleyebilirsiniz... Bununla ilgili bir video hazırlamak istiyorum inşallah zaman ayırıp yükleyebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Bu arada Kasım gün eklemesi ile ilgili geri dönüş olmadı konuya.. Acaba yazılımı yükleyenler herhangi bir sorunla karşılaştı mı? Stabilite anlamında bir sorun var mı? Şuan Ağustos yazılımını kullanıyorum yani cihaz değişim ile geldiği için direk merkezden gönderdiler ve içinde Ağustos yazılımı yüklüdür şu an için oldukça kararlı görünüyor. Kodi, es file, iptv, asfalt 8,beach buggy ve aidata yazılımlarını yükledim. Şuan için oldukça sorunsuz.

Uzun yıllardır Android box kullanıyorum bu yüzden oldukça tecrübelerime bu konuda inanın cihaza kodi yüklediğinizde zaten cihazla yapılabilecek herşeyi hemen hemen halletmiş oluyorsunuz.

Kodi ile birlikte arşivinizi afişleyebilir, format altyapı kopek uğraşmadan hemen tüm videolarınızı oynatabilir, internet üzerinden dizi izleyebilir ve iptv üzerinden dilediğiniz kanalları izleyebilirsiniz... Bununla ilgili bir video hazırlamak istiyorum inşallah zaman ayırıp yükleyebilir..

Benim E-Mail adresime bir yazılım gönderdiler onu yüklemiştim şimdilik sorun yok fakat ben tek yazılım yüklemiştim sen, Kodi, es file, iptv, asfalt 8,beach buggy ve aidata yazılımlarını yükledim diyorsun, neyin nesidir bu kadar yazılım.

• Değişimi neden aldınız acaba?

Bunlar yazılım değil Android uygulaması.. Kodi bir medya center olarak kullanılıyor. Es file dosya yöneticisi, asphalt 8 ve beach buggy oyun..

Ayrıca digitürk play ile süperlig maçlarını izliyorum. Bir de iptv uygulaması ile dünyadaki hemen tüm film ve Spor kanallarını izleyebiliyorum.

Bu meseleleri anlatan videoda daha anlaşılır hale gelecektir söylediklerim. Android kırosu olduğumuz için bazen terminolojiyi abartıp anlamsız şeyler söylüyoruz, anlaşılmaz hale gelebiliyoruz

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.