Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a sevgili forum üyeleri sizlere danışmam gereken bir konu var bende 1 hafta kadar önce 49pus6501 aldım ölü pixel testini yaptım bir sorun görmedim ancak bulutlanma konusunda emin değilim size bir kaç resim atıcam yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imageshack.com
    302 Found
    https://imageshack.com/i/pmnGjFwgj
    bu parlaklık %100 iken

Budahttp://imageshack.com/a/img923/9215/wUY3ZA.jpg %75 ken sizcede bir anormallik yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat9476 -- 21 Kasım 2016; 0:44:23 >

• sedat9476 S kullanıcısına yanıt
    Evet arkadasim var ama cok kotu diyemeyiz orta derece servis bunu hata olarak gormez sanmiyorum.

• O sağ sol üst ve aşağıdakiler bulutlanma demi ışık sızması falan değil ve birde başka yapmam gereken test var mı acaba

Kosedekiler isik sizmasi bende tam anlamiyorum ama yanlis bilgilendirmek istemem ama isik sizmasi galba

Maalesef bu tv lerde az çok hepsinde bulutlanma var görmezden gelin servis bunu sorun olarak kabul etmiyor hepsinde var deyip geçiştiriyor

• Öyle zaten görmezden geliyorum oşumsuz bi görüntü almıyorum film izlerken

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Bu sorun kurulum sırasında philips kayıt bölümünü atlayan arkadaşlarda oluyor yeniden kurulum yapın sorun düzelir

• Merhaba arkadaslar bız de 2 gun once 43pus 6501 aldık tv simdilik iyi gibi ama mac izlerken sorun var gibi titreme oluyo gibi ozellikle top havada yada yerde giderken bu neden oluyo anlamadım herhangi bir ayar yapmamız gerekıyormu

Bir de tv için hergangi bir ses, goruntu için ayar vs yapmamız gerekiyormu

Simdiden tesekkurler...

• Freedom32 kullanıcısına yanıt
    Motion ayarını maç izlerken kapatın ayarlar görüntü gelişmiş-hareket

• Tamam eyvallah.

• Yeni yazılım çıktı.

43PUS6501

Philips
    Philips Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 43PUS6501/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/43PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/destek

49PUS6501

Philips
    Philips Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 49PUS6501/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/destek

Yazılımlar aynı gerçi farketmez :)

• FA5T kullanıcısına yanıt
    Kurup deneyen var mı güncellemeyi ?. Bazen kötü yönde etkileyebiliyor TV'yi yorumlara göre ben de güncelleyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

Kurup deneyen var mı güncellemeyi ?. Bazen kötü yönde etkileyebiliyor TV'yi yorumlara göre ben de güncelleyeceğim..

Ben güncelledim problem yok.Tabi sizde şuan yüklü programlara göre değişir.Sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FA5T

quote:

Orijinalden alıntı: thy666

Ben güncelledim problem yok.Tabi sizde şuan yüklü programlara göre değişir.Sorun olacağını sanmıyorum.

Peki iyileştirme var mı gözle görülür ?. Yani ne bileyim menülerde ve geçişlerde hızlanma felan.
  • thy666 T kullanıcısına yanıt
    Hanım dizi izliyor.Kontrol etmem mümkün değil
  • FA5T kullanıcısına yanıt
    Peki hocam acelesi yok nasıl olsa Bir de bilen varsa söyleyebilir mi, şu philips servisine kayıt olmak adına yeniden kurulum yap seçeneğine tklayacağım bu işlemi yapınca tüm uydu kurulumu favoriler kurulan uygulamalar felan gidiyor mu ?. Öyle ise pek gerek yok zaten pek işe yaramıyor.
  • thy666 T kullanıcısına yanıt
    gidiyor evet, herşey.
  • Ben güncelledikten sonra birşey farkettim arada yapıyor ama kanal değiştir dediğimde kırmızı ışık yanıyor ama kanal deiştirmiyor tepki yok tv de. Tekrar source dan uydu izleye girip kanal seçene kadar düzelmiyor. Güncellemeden sonra karşılaşan var mı bu tip sorunla

• 61usta61 kullanıcısına yanıt
    Ben de güncelledim. Benzer sorunlar yaşıyorum. İnternet kesildiğinde TV yayından çıkıyor intenet sayfası açılıyor DSL yok sayfası geliyor. Durdur İzle bazen çalışmıyor. Kodi Tv kapanış yapmıyor. Muhtemelen yazılımdan
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.