Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pus6501'de teledünya kullanıyorum bir problem yok, fakat içindeki dahili uyduyu kullanmak için arana yaptırıyorum uydu bulunamadı diyor. Müşteri hizmetleri sinyaliniz yetmiyor olabilir dedi. Var mı başına gelip de çözen ya da bi fikri olan? Servis ise sorun tvde değilse 50 lira alırız diyor, sorunun tvde olup olmadığına karar verecek de servis görevlisi olduğu için bi nevi ayak yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    uydu arama yaparken 2 lnb olandan ilerleyin, sonrasını çabucak yapacaktır. tabi uydunuz hazır kablonuz sağlam olduğunu düşünüyoruz.
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözdüm, normal kablo ile teledünyanın bağlantısı farklıymış. Servis geldi başta ücret istiyorlardı da Philips müşteri hizmetleri çözdü işi.

• bu servis sadece telefona zamanında çıkıyor bekletmiyor ama çocuk kandırır gibi güzelde oyalıyor almak isteyen 2 kere düşünsün gelen teknil servis 2 günlük cihaza rapor tutmadı göremiyormuş teste sokacakmış 3 4 gün sürer cevabını verdi görmemek için bariz ard niyetli olmak lazım cihaz daha sıfır 3 4 gün servise neden yolluyorum bunun testimi var gözüküyor diyorum cihaz cizilir vs olursa sorumlusu kim olacak diyorum umrunda değil normal mi diyorum ses yok zorladım hiç böyle iade aldınızmı dedim adam yok dedi 4 gün bedavadan duracak tüketici heyetinde çözersiniz diyo maille asıl merkeze yolladım biri karanlıkta çekin dedi ertesi gün aradım aydınlıkta inceleniyor diyor yani almak isteyen 2 kere düşünsün
     2016 Philips 49 Pus 6501
     2016 Philips 49 Pus 6501
     2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahtaskan06 -- 25 Kasım 2016; 17:37:36 >

• emrahtaskan06 E kullanıcısına yanıt
    Televizyonun çiziksiz olduğunu teslim ederken servis formuna yazdırın, sonra teslim edin. Size delil olacaktır.
  • emrahtaskan06 E kullanıcısına yanıt
    Vallahi böyle büyük markalar ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsunlar iş bilmeyen suratsız terbiyesiz adamlara servisini emanet ediyor ya akıl alır gibi değil. Philips servisi gerçekten berbat ötesi, illa ki iyi olanlar da vardır ama bana denk gelen rezaletti. Bu servis işinde en iyi Arçelik-Grundig-Beko servisleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: FA5T

Yeni yazılım çıktı.

43PUS6501

Philips
    Philips Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 43PUS6501/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/43PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/destek

49PUS6501

Philips
    Philips Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 49PUS6501/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/destek

Yazılımlar aynı gerçi farketmez :)

Yeni yazılımları kendisi güncellemeyecekmi? her zaman biz yeni yazılımmı arayacağız?.

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Yeni yazılım çıktı.

43PUS6501

Philips
    Philips Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 43PUS6501/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/43PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/destek

49PUS6501

Philips
    Philips Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 49PUS6501/12 için destek sayfasını ziyaret edin
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/destek

Yeni yazılımları kendisi güncellemeyecekmi? her zaman biz yeni yazılımmı arayacağız?.

Benim tv daha hiç yeni yazılım var diye uyarı vermedi.Hep kendim güncelledim.Arada kontrol ediyorum.Zaten usb ile güncellemek daha sağlıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yeni yazılım çıktı.

43PUS6501

Philips

49PUS6501

Philips

Benim tv daha hiç yeni yazılım var diye uyarı vermedi.Hep kendim güncelledim.Arada kontrol ediyorum.Zaten usb ile güncellemek daha sağlıklı.

Ama sanırım her defasında yeniden kurulum yapıyorsun, yeniden kurulum sorun değilde favoride kanal sıralama sorun çünkü çok zaman alıyor, yeniden kurulumda öyle bir sıralama geliyor ki, en çok izlenen bir çok kanal 700 cü sıralarda, bunun daha kolay bir yolu da yok.

• Arkadaşlar, az önce tv normal çalışırken birden sayfa sayfa yazılar geldi, smart tv kaydı falan yazıyor, kullanma şartları falan, paralıdır bu diye back tuşuna bastım normal yayına döndü, sizce ne olabilir, normal yayın sırasında arada bir böyle şeyler girecekse işimiz var demektir.
  • quote:

Arkadaşlar, az önce tv normal çalışırken birden sayfa sayfa yazılar geldi, smart tv kaydı falan yazıyor, kullanma şartları falan, paralıdır bu diye back tuşuna bastım normal yayına döndü, sizce ne olabilir, normal yayın sırasında arada bir böyle şeyler girecekse işimiz var demektir.

Arkadaşlar,43pus6501 bu tv lerde android telefonlar uzaktan kumanda olarak kullanılıyormuş,bunun için telefondaki google player den philips android tv rometo kontrol indirilmesi gerekiyor ama televizyondan da bazı ayarlamalar gerekiyormuş.
    Nasıl yapıldığı hakkında fikri olan arkadaşlar yardım ederlermi acaba.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni yazılım çıktı.

43PUS6501

Philips

49PUS6501

Philips

Ama sanırım her defasında yeniden kurulum yapıyorsun, yeniden kurulum sorun değilde favoride kanal sıralama sorun çünkü çok zaman alıyor, yeniden kurulumda öyle bir sıralama geliyor ki, en çok izlenen bir çok kanal 700 cü sıralarda, bunun daha kolay bir yolu da yok.

Yeniden kuruluma gerek kalmıyor.Ben digiturk kullanıyorum gerçi ama.Tv kanal listesi bozulmuyor bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Arkadaşlar, az önce tv normal çalışırken birden sayfa sayfa yazılar geldi, smart tv kaydı falan yazıyor, kullanma şartları falan, paralıdır bu diye back tuşuna bastım normal yayına döndü, sizce ne olabilir, normal yayın sırasında arada bir böyle şeyler girecekse işimiz var demektir.

Arkadaşlar,43pus6501 bu tv lerde android telefonlar uzaktan kumanda olarak kullanılıyormuş,bunun için telefondaki google player den philips android tv rometo kontrol indirilmesi gerekiyor ama televizyondan da bazı ayarlamalar gerekiyormuş.

Programı indirmen yeterli gayet stabil çalışıyor. Kullanıyorum. Yalnız bu telefon ekranini nasıl tv ye atarız. YouTube değil onu atiyor cok rahat hatta telefonda ki video ve resimleri mp3 leri de atiyorum bakıyorum ama ekrani olmuyor sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

quote:

Programı indirmen yeterli gayet stabil çalışıyor. Kullanıyorum. Yalnız bu telefon ekranini nasıl tv ye atarız. YouTube değil onu atiyor cok rahat hatta telefonda ki video ve resimleri mp3 leri de atiyorum bakıyorum ama ekrani olmuyor sanırım.

Ben kurdum çalıştıramadım, benim telefonum Samsung J7 yetersiz kalmış olabilirmi.? Zira indirdiğim program daki ilgili simgelere basıyorum çalışmıyor. birde select tv "Searching for TV" devamlı arıyor sonra vazgeçiyor. ben yanlış program indirmiş olabilirmiyim, veya özel bir kurulum istiyormu ? nolur yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 27 Kasım 2016; 14:35:5 >

• Buyrun Linkler:

play.google.com
    Philips TV Remote Uygulaması - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp&hl=tr

play.google.com
    Android TV Remote Control - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote&hl=tr

2016 Philips 49 Pus 6501 2016 Philips 49 Pus 6501 2016 Philips 49 Pus 6501

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom32

Buyrun Linkler:

play.google.com
    Philips TV Remote Uygulaması - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tpvision.philipstvapp&hl=tr

play.google.com
    Android TV Remote Control - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote&hl=tr

Değerli dostum bana ümit verdiniz, Philips tv Remote uygulamasını 2 kez kurdum kaldırdım, benim telefonumda verdiği tek tepki televizyon kendiliğinden açılıyor, buda ben herhangi bir komut vermeden nasıl oluyor anlayamadım. Benim için yüklediğiniz resimlerden,"Control your tv yazan bölümü açılıyor ondada hiçbir simge tepki vermiyor, gel dostum, ne olursun bana nasıl yapılacağını biraz daha detaylı anlat.

• Nihayet başardım arkadaşlar, sanırım ben telefondan yüklerken bir sorun oluyormuş, ayni programı telefona bilgisayardan yükleyince televizyona şifre geldi, sonunda sorun çözüldü, yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
  • quote:

Nihayet başardım arkadaşlar, sanırım ben telefondan yüklerken bir sorun oluyormuş, ayni programı telefona bilgisayardan yükleyince televizyona şifre geldi, sonunda sorun çözüldü, yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yani en dandik telefon bile açıyor gayet stabil sizinkicok rahat açardı sanırım buldunuz yolunda halbuki çokta basit aslında ama oluyor bazen işte öyle;)

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Nihayet başardım arkadaşlar, sanırım ben telefondan yüklerken bir sorun oluyormuş, ayni programı telefona bilgisayardan yükleyince televizyona şifre geldi, sonunda sorun çözüldü, yardımcı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yani en dandik telefon bile açıyor gayet stabil sizinkicok rahat açardı sanırım buldunuz yolunda halbuki çokta basit aslında ama oluyor bazen işte öyle;)

Teşekkürler dostum sizlerin sayesinde.
  • Bugün Tv ye Gta Vice City yüklemeyi denedim ve stabil bir şekilde çalıştı Grafikler biraz Kötü ama uzaktan oynayınca pek belli olmuyor ben mouse ve klavye olmadığı için Kumandanın arkasındaki klavyeden oynadım.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.