Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, Bu gün philips 43pus6501 kuruldu, televizyona bayıldım, harika bir şey, fakat favori kanallardan başka kanal sıralaması yapılamıyor. Birde içinden kullanım kılavuzu çıkmadı, kullanım kılavuzu hadi neyse internetten indirilebilir ama kanal sıralaması yapılamaması kotü,
    Kullanan arkadaşlar bir zahmet yardım etseler, kanal sıralaması yapılamıyor mu yoksa ben mi yapamadım.

Arkadaşlar, neden kimse bana yardımcı olmuyor ? Bu tv de kanal sıralamasını şöyle yapabilirsin veya bu tv de maalesef kanal sıralaması yapılamıyor diyebilecek bir yardım sever yokmu ? sözün kısası ben bu tv yi alırken, tv hakkında bu sitede bir çok yorum okuduktan sonra sizlerin yorumlarınıza güvenerek satın aldım, nerede bu yorumları yapanlar, yani bu tv yi kullanan kimse yokmu ?

arkadaşım dinle beni TKGS de KANAL SIRALAMASI YAPAMAZSIN. hiç bir TV de TKGSde kanal sıralaması yapılmıyor. lg olsn samsung olsun.
    o yüzden sen favori kanal oluşturacaksın. bütün kanal kopyalayıp oraya yapıştırıcaksın. kaydedip cıkıcaksın.
    ondan sonra kanal sıralaması yapacaksın.
    TKGS varken kanal sıralaması yapmana gerek yok. varsa sana kalmış..

Allah senden razı olsun kardeşim, tek cevap yazan sen oldun, ben favori kanal oluşturdum, fakat kullanım kılavızunda, "options tuşuna basın kanalları yeniden sıralayı seçin ve ok tuşuna basın" yazılı fakat opttions tuşuna basılınca Kanalları yeniden şeçin diye bir şey çıkmıyor.
    Kopyala yapıştır işini ise hiç bilmiyorum, bana nasıl yapacağım konusunda detaylı anlatman mümkün mü acaba, zira bu tv daha 2 günlük ve tam olarak tv yi çözemedim.

tamam ben bu akşam video hazırlıcam
    güncelleme sonrası yapılacak işlemler diye video hazırlıcam. çok fazla konuşuyorum ben :D

Beni çok sevindirdin kardeşim, sana nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum. benim tv 43 inç yani philips 43pus6501 sanırım bu 6000 serisi birbirinin aynısıdır. O hazırlayacağın video benim olduğu kadar herkesin işini kolaylaştıracak.

6000 7000 8000 serisi android hepsi aynı

• teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Smart TV uygulamaları sizde açılıyor mu? Ben denediğimde Philips Smart TV'ye bağlanamıyor yazıyor.
  • hocam ben tabıkı de bilgisayar tarayıcısı performansı beklemıyorum ama lg webos2 kullanmıs bırı olarak soyluyorrum cok daha kullanıslıydı android ona nazaran cok problemlı ustelık sadece bu dadegil digiturk kullanıyorum smarttan tvexit tusuyla çıktıgımda hdmıyı görmuyorda uydu kannallarını seçiyor.mouse açıkken tvyı kumanddan kapatınca tv tekrar açılıyor bandıg desen var alt yazılarda sureklı olmasada titreme oluyo vs vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djwecmccemo

Philips Smart TV uygulamaları sizde açılıyor mu? Ben denediğimde Philips Smart TV'ye bağlanamıyor yazıyor.

TV kurarken Philips e kayıt ol demezsen olacağı bu
    Tv yi yeniden kur gmail girdikten sonra philips e kayıt ol ekranı gelince mutlaka onu tıkla. aksi taktirde yaşadığın sorunu aynen tekrarlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrrm

hocam ben tabıkı de bilgisayar tarayıcısı performansı beklemıyorum ama lg webos2 kullanmıs bırı olarak soyluyorrum cok daha kullanıslıydı android ona nazaran cok problemlı ustelık sadece bu dadegil digiturk kullanıyorum smarttan tvexit tusuyla çıktıgımda hdmıyı görmuyorda uydu kannallarını seçiyor.mouse açıkken tvyı kumanddan kapatınca tv tekrar açılıyor bandıg desen var alt yazılarda sureklı olmasada titreme oluyo vs vs...

Lgnin tarayıcısı çok iyi olabilir ama Philis kadar görüntü kalitesi vermiyor. hele ambilight .. LG yi 1000 kat tokatlar :D
    bizde digiturk kullanıyoruz. .apk yüklüyoruz canlı olarak seyrediyoruz sıkıntı yok yani ?

titreme konusuna gelince sana şunu yaptırıcam bakalım yapacak mısın?
    Video düzenleyicisi proğramı ile video yap altınada kayan yazı ekle mp4 formatında kaydet
    kaydettiğin videoyu TV de aç titreme varmı yokmu bir dener misiniz ?

Yayınla alakalı bu.
    ama şunuda düşün
    Bazı kanallar hiç titremiyo.

• quote:

Philips Smart TV uygulamaları sizde açılıyor mu? Ben denediğimde Philips Smart TV'ye bağlanamıyor yazıyor.

Ayni şey bende de yazıyor
  • hocam apk nedir onu bılmıyorum.
    tamam tvnın goruntusu guzel eyvallah da aman aman bi fark yoktu benım eskı tvle.
    titreme konusuna gelınce evet bazı kanllarda var bazışarında yok ozellıkle perfeckt motıonu kapatınca cok titriyo açıncda harelenme gibibişey oluyo neyse bu çok takılacakbişey degil
    bugun bi uncelleme gelmiş onu yukleyecem bakalım bı degişiklik olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrrm

hocam apk nedir onu bılmıyorum.
    tamam tvnın goruntusu guzel eyvallah da aman aman bi fark yoktu benım eskı tvle.
    titreme konusuna gelınce evet bazı kanllarda var bazışarında yok ozellıkle perfeckt motıonu kapatınca cok titriyo açıncda harelenme gibibişey oluyo neyse bu çok takılacakbişey degil
    bugun bi uncelleme gelmiş onu yukleyecem bakalım bı degişiklik olacak mı?

hiç bir değişiklik yok. ben farkedemedim.
  • alakanız için çok teşekkür edeirim hocam:)
  • quote:

quote:

Tv yi yeniden kur gmail girdikten sonra philips e kayıt ol ekranı gelince mutlaka onu tıkla. aksi taktirde yaşadığın sorunu aynen tekrarlarsın.

philips smart tv sorunu bende de var hocam, tv yi teknik servis geldi kurdu, yeniden nasıl kurulur bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Philips servis kurduğu için müdahelede bulunamadım hemen basıp geçtiği için. Yeniden kurmak aklıma geldi, ama uygulamalar ayarlar ile yeniden uğraşmak zor geliyor, başka yolu yok mudur?

Güncelleme yapmıştım yeniden kurduğumda tekrar güncelleme yapmama gerek var mı bir bilginiz var mı?

• Arkadaşlar, ben bu Tv yi hiç sevmedim, az önce misafirin çocuğu finger parmak oyununu istedi, tv de youtube de buldum açtım fakat video çalışmadı hata verdi, daha sonra mecburen benim odamdaki LG 32 inç ten buldum izlettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 19 Kasım 2016; 15:3:27 >
  • Dahili uyduyu kuramadım teledünya kullanıyorum ama içindeki uydu aratıyorum bulunamadı diyor. Çözümü bilen?

• Iyi geceler herkese.
    43pus6501i bimeksten aldim yenice.
    Servis menusune girip kullanim saatine bakmak istedim. Ama bulamadim. Bilen car mi nasil girildigini?
    Saygilarimla.

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam bn de cook begenmedim

• muharrrm M kullanıcısına yanıt
    Oyle bir ozellik okdugunu sanmiyorum hocam hic gormrdim buvtvde zira

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinozkanerdem

Iyi geceler herkese.
    43pus6501i bimeksten aldim yenice.
    Servis menusune girip kullanim saatine bakmak istedim. Ama bulamadim. Bilen car mi nasil girildigini?
    Saygilarimla.

Ben bir ara tesadüfen görmüştüm, ama nereden ve nasıl olduğunu hatırlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Dahili uyduyu kuramadım teledünya kullanıyorum ama içindeki uydu aratıyorum bulunamadı diyor. Çözümü bilen?

Dostum, Favorilerin altında uydu izle var kastın eğer bu ise.
  • Arkadaşlar, yalnız şunu itiraf etmeliyim ki bu tv de teknik servis çok mükemmel çalışıyor, hiç aceleleri yok, gerekirse seninle 1 saat ilgileniyorlar. 09850 222 4466 yı aradım o kadar ilgilendiler ki inanın utandım, tamam gerisini ben yaparım dedim, 2 saat kadar sonra bu defa kendileri beni aradılar ne oldu yapabildin mi diye sordular. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.