Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Motion ayarını kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

MX Player Pro kurmalısın hocam .apk dosyasıyla TV'nin player'ı işlevsiz. En iyisi MX Player Pro v1.88

Hocam MX Player, Kodi gibi harici oynatıcılar USB üzerinden 4K oynatır mı? Yani bende 4K film olsa görüntüyü 4K olarak işlemesi için kendi oynatıcısı ile çalışması gerekmiyor mu?
  • Tv de HDMI 2.0 var mı Ps4 Pro için alıcam paneli hoşuma gitti. Halihazırda PFS8109 kullaniyorum.

• Hayır bazen dahili oynatıcının açmadığı videoları mx player oynatabiliyor.

• BjKs1903 B kullanıcısına yanıt
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/ozellikler

Yukardaki linke göre HDMI 2.0 var. HDMI 1 ve HDMI 2 portlarında "60 Hz'de 4K UHD 3840x2160 değerine kadar" ibaresi kullanılmış yani 2 HDMI portunda 2.0 mevcut.
  • slidestar S kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. PS4 Pro için iyi bir tercih olur o zaman. HDR de destekliyor.

• bende aranıza çekle bonusla 2300 tl ye alarak katıldım umarım memnun kalırız

• philips 49 pus 6581 ile bu model arasında farklar neler acaba?6581 i tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zomanti

philips 49 pus 6581 ile bu model arasında farklar neler acaba?6581 i tavsiye eder misiniz

Kumandada mikrofon var, ambilight 3 taraflı.
  • Bu tvyi kullananlardan ku7000 ile arasında kalıp seçen var mı? Pus6501 ile ku7000 arasında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Bu tvyi kullananlardan ku7000 ile arasında kalıp seçen var mı? Pus6501 ile ku7000 arasında kaldım.

Boyut olarak 55 üstü düşünüyorsan ku7000 50hz paneliyle sorun yaratabilir. Ben de ikisi arasında kaldım 2900'e 55Pus6501 geldi. Hem fiyat, hem de maç yayını performansı sebebiyle 6501 aldım. Yorumlarda siyah performansı ve input lag değerleri bakımından samsung üstün diyorlar. Önceliklerini belirleyip (film,oyun,maç) ona göre seçim yapabilirsin. İşletim sistemi kısmında sorun yaşamadım .
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    49PUS6501 alındı hocam. Servis geldiğinde ne gibi testler yapabiliriz? Varsa bi problem servis geldiğinde hemen çözelim yoksa bende öyle kalır cihaz :(

• uydu alıcısı nasıl arkadaşlar kanal geçişleri vs kalitelimi ?
    kablo tv ile rahatca 4k yayın izleyebilirmiyiz ?
    android çalışma sistemi nasıl sağlıklımı klavye ve air mouse iyi kullanılıyormu ?
  • thy666 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ayarları yaptım.
    Ayar yaptıktan sonra renkler sarıya yakın oldu. Yani sizde de mi böyle.
    Örnek olarak Dizilerde sol alt ya da sağ altta yazan dizi yazıları da sarıya çaldı.
    Sizde de böyle oldu mu?
  • Ment kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar gözünüze farklı veya kötü geliyorsa mesela sarı çoksa onu düşürerek ayarlayabilirsiniz. Bana harika geldi şu an için. Özellikle maç ve BLuray filmlerde çok iyi bir görüntü alıyorum. Diğer modlara geçince görüntü berbat geliyor gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

Hocam ayarlar gözünüze farklı veya kötü geliyorsa mesela sarı çoksa onu düşürerek ayarlayabilirsiniz. Bana harika geldi şu an için. Özellikle maç ve BLuray filmlerde çok iyi bir görüntü alıyorum. Diğer modlara geçince görüntü berbat geliyor gözüme.

4k ve 1080p filmler bu fiyata çok iyi bencede smart kısmında da ufak tefek sorunlar olmasa fiyatına göre çok iyi tv

• orhandinc O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

43PUS6501 kullanıyorum. Elimde telefon olarak S7 var. Telefon Smart View ile televizyonu bulamıyor. Google Cast (Home) uygulaması ile görüyor, bağlanıyor, ekran geliyor; ama ekran hareket etmiyor, donuyor kalıyor.
  • Merhaba,

Cast uygulamanızın sürümü nedir? Ben televizyona yansıtırken televizyonun ekranı geliyor ama hareket etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djwecmccemo

Merhaba,

Cast uygulamanızın sürümü nedir? Ben televizyona yansıtırken televizyonun ekranı geliyor ama hareket etmiyor.

google cast diye proğram yok

google cast güncelleme ile ismi Google Home oldu. artık Google Home den ekranı yansıtabilirsiniz . problem yok. ama eskisi gibi bazı videoları yansıtamıyorum. google cast daha güzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

49PUS6501 alındı hocam. Servis geldiğinde ne gibi testler yapabiliriz? Varsa bi problem servis geldiğinde hemen çözelim yoksa bende öyle kalır cihaz :(

herşey bu videoda belli oluyor. titreme banding vs vs. gözüne takıldığın birşey yoksa televizyonun sağlam demektir.
    https://www.youtube.com/watch?v=8lKCE0bgITs
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.