Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Test videosunu indirip usb flash'a kopyalayıp deneyebilirsin.
    http://demo-uhd3d.com/fiche.php?cat=uhd&id=153
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Hocam .ts uzantılı videoları nasıl oynatabilirim.
  • philips alıyorsanız can sıkıcı sorunlarla karşılaşmayı sürprizden saymayın.

2014'den bu yana saçma sapan bir sürü sorunla karşılaştım.
    1 aylık tv nin anakartı değişti, o da 2 ay inandırmaya çalışmakla...
    görüntü gider, ses gelir... bazen ses gelir görüntü yok.
    güncellemeleri kurmamak çoğu zaman daha mantıklı.
    dahili uydu alıcısı stabil çalışan (apt. sistemlerinde) philips neredeyse görmedim.

o yüzden philips'in hiçbir tv sini tavsiye etmiyorum.

fiyatlarının da düşmesinin nedeni bu. tp vision'a hakları satıldıktan beri philips = pişmanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

quote:

PC'de .mkv yap onu. HEVC'yi MX Player çözer. .TS açmazsa .mkv olarak kaydet uzantıyı MX çözer her türlü. Ben daha çekmedim ama indirip test edicem usb'den. HDR'da 4K'da ne fark edecek merak ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thy666

quote:

PC'de .mkv yap onu. HEVC'yi MX Player çözer. .TS açmazsa .mkv olarak kaydet uzantıyı MX çözer her türlü. Ben daha çekmedim ama indirip test edicem usb'den. HDR'da 4K'da ne fark edecek merak ediyorum.

Hocam kendi playerı dışında bir playerla nasıl oynatıyoruz, VLC indirdim ama onunla açamadım.

• thy666 T kullanıcısına yanıt
    MX Player Pro kurmalısın hocam .apk dosyasıyla TV'nin player'ı işlevsiz. En iyisi MX Player Pro v1.88
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    Hocam, kodi kurdum hem .ts uzantılı videoyu hem de bluray filmi altyazısıyla sorunsuz oynattı. Kendi player'ı altyazılarda karakter sorunu çıkarıyor.
  • Bir de Digitürk Play ve bir kaç uygulamaya girmek istiyorum ancak Philips mavi bir ekranda sunucuya bağlanamıyor hatası veriyor. Wifi üzerinden bağlıyım play store netflix felan normal çalışıyor.
    Philipsin kendi serverinde sorun var sanırım 2 gündür bende de bağlanmıyor Philips uygulamalarına. Play storeda sorun yok ama.

Son günlerdeki olaylardan dolayı malum internet de kısıtlamalar oldu onunla alakalı olablir belki.

Orda çok da ahım şahım bir uygulama olmadığı için çok sorun değil. Play store ve dışardan apk yüklemek yetiyor şimdilik:)
  • emrah.dincer kullanıcısına yanıt
    Evet zaten sonuçta TV bu, karakter sorunu olduğundan kodi yükledim onun dışında da pek bir şeye ihtiyaç yok. Netflix harika çalışıyor. Kotadan çok yemese 7/24 izlenecek içerik var. Youtube üzerinden kalibrasyon videoları vardı onları da uyguladım, mükemmel şu an.
    hangi kalibrasyon videoları ve hangi ayarları yaptınız, biraz anlatır mısınız?
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    Gündüz ayarı için bunuhttps://youtu.be/wxjVWqyaHXs
    Gece için bunu kullandımhttps://youtu.be/qANS2QgxkDo

Videolarda detaylıca anlatmış zaten yapılması gerekeni 2. Videoda hem gündüz ayarını hem geceyi kalibre etmiş ama ben sadece geceyi kullandım ve genel olarak 1. Videodaki ayarları kulanıyorum. Hem gündüz hem gece. Yalnız normal tv bölümünde ayarları yapmama rağmen harici film ve uygulama üzerinden bir video oynattigimda ayarların tekrar eski haline döndüğünü gördüm ancak tekrar o harici alanda video oynarken ayar yapınca hem tv hem harici alanda sorunsuz kaydetti.

Bir de ben tv ile her işim bitince kumandadan kapatıp fişini çekiyorum. Bir sorun yaratmaz heralde bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karsiyakaya vatanda 6581 2799 tl idi 100 lira daha ibdirim yapti satici 2699 birakti arkadaslar son urun demisti kapali kutu

• Selamlar,

philps 49pus6501 tv sahibiyim.TRT 4K daha önce vardı ama son frekans değişiminde kanal yayını alamıyorum.

TKGS ile kanal aratıyorum ama TRT 4K kanalı 12615 v 3000 olrak geliyor ve tabi görüntü yok.

Philips de kanal frekans düzeltmede yok.Doğru frekansı ekliyorum ama bulunamadı diyor.Sinyal ve Kalitem %100

Konu hakında yardım edebilecek varmı?
  • Philips 43pus6501 kullanıyorum çok memnunum logitech k400 plus kablosuz klavye mouse almak istiyorum kullanan arkadaş varmı uyum sağlıyormu acaba ?

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    daha alt modeller gayet iyi çalışıyor, bu model kesin çalışır.
  • kibrit kullanıcısına yanıt
    TKGS aratmada TRT4K çıkmıyor. Türksat aratmasında TRT4K çıkıyor. TRT4K frekans bilgileri 12617 H 12500
  • quote:

Orijinalden alıntı: neka64

TKGS aratmada TRT4K çıkmıyor. Türksat aratmasında TRT4K çıkıyor. TRT4K frekans bilgileri 12617 H 12500

tkgs de 101 kanalda TRT4K var ?
  • bizim tv pus6501 4k 60 fps midir?
  • Arkadaslar bazen kisilerin etrafinda puslanma yada golge gibi birseyler oluyor. Hdmi dan bagli digi var, youtube da ayni sorun araliklarla gorunuyor. Bu renk ayarlari yada bir sorundanmi kaynaklaniyor?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.