Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle hayırlı olsun ve güle güle kullanın. ben de o modelden almayı düşünüyorum. problemli gördüğünüz tarafları var mıdır? tv de android kullanımı yeterli oluyor mu? örneğin tarayıcısından film vs izleyebiliyor muyuz? bir de kodi diye bir uygulama var, yükleme ve deneme şansınız oldu mu?
  • konunun hemen hemen hepsini okudum aka kimse bahsetmemiş.
    H265 desteği varmı ?
  • Merhaba. Acaba kanal geçişleri kaç saniye. Arkadaşımda bu tv var 3 saniye falan. Bu süre çok değil mi ya da nasıl azaltılabilir bu süre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhandinc

49PUS6501 Almak isteyenler için kısa bir bilgilendirme yazısı yazmak istedim

Bu televizyonu iki aydan fazladır kullanıyorum özelliklerinide her bakımdan bildiğimi düşünüyorum pek çok şikayet eden arkadaşada katılmıyorum doğrusu
    şöyleki televizyonun yayın kalitesini başka bir marka oled olmayan hiçbir televizyonla kıyaslamak mümkün değil çok doğal ve canlı doğru ve kişisel beğeni ayarlarınızla tabii
    banding olayı kafayı bu konuyla bozmamışsanız yok denecek kadar makul bu fiyat bandındaki tvler kadar ,kanal geçişleri gayet makul kanal listesi bir kez favori kanal listesi hazırlamaya bakıyor ondan sonra hiç dert olmuyor
    4 uydu kullanıyorum turksat hotbird astra ve eutelsat bunlardaki 7 ücretsiz 4k kanalınıda mükemmel kalitede sıkıntısız izleyebiliyorum
    açılış süresi bağlı cihazlara göre uzayabiliyor ben logitech k400 plus klavye 500gb uygulama+kayıt için 500 gb medya için hdd sürekli bağlı tutuyorum illaki bunların içeriğine ulaşmak aktif hale getirmek için ilk açılışta 1 yada 3 dakika maximum kumanda tepkisi gecikiyor onun dışında bu tarz şikayetlerle karşılaşmadım
    kayıt timeshift programlı kayıt özellikle tv kapalıykende kayda devam edebilmesi çok iyi bir özellik hepsi mükemmel çalışıyor
    Ambilight söylemeye bile gerek yok
    cep telefonundan bütün ekranı yada herhangi medyayı aktarmak çocuk oyuncağı ve hiç problem yaşatmıyor google cast ile sorunsuz
    ses kalitesi kabul edilebilir başka bir cihaza ihtiyaç bırakmıyor ayrıca bluetooth kulaklıklarlada herhangi bir aparata gerek olmadan eşleşiyor

SMART TV ye gelinceeeee
    Tabiki eleştirelebilir ,içerik beklediğimizden az hemde çok az ama şu an için android tvler yaygınlaştıkça bu sorun aşılacak ancak şimdilik markette olan MXplayer başta bi çok uygılamaya ek olarak apk olarak flasha attığımız uygulamalarıda deneyerek uyumlu olanları kurabiliyoruz mesela opera ,seyirtürk gibi bu konu tv nin geliştirilmeye en muhtaç ve potansiyeli olan konusu olsada diğer smart tvlerden fersah fersah ilerdedir diye düşünüyorum
    Hatırlayamadığım bir konu olursa sorularınızı memnuniyetle cevaplandırmak isterim...

Hocam interner tarayicisi olarak ne kullaniyorsunuz?

• Konsolda deneyen var mı, performansını merak ediyorum

• muminaladagli M kullanıcısına yanıt
    analog uydu kullananlar 1 sn civarında kanal geçişine alışık iken, hdve ultra hd tv ye geçince 1,5-2 sn olan kanal geçişini uzun sanıyorlar.

ULtrahd 4k kanallarda bu süre 3,5-4 saniye mesela. TV lerin kendi uydularının görüntüleri oldukça kalitelidir ama geçişler biraz yavaşdır.
  • rfve kullanıcısına yanıt
    üretici yok diyor. bu standart kim bilir ne zaman gelir buralara

Philips
    Satın al: Philips 6000 series Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV 49PUS6501/12 Gücünü Android TV™'den alan 4K Ultra İnce TV
    http://www.philips.com.tr/c-p/49PUS6501_12/6000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-ultra-ince-tv/ozellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerito

tv nin arkasında vida yuvaları var. duvar aparatının konsollarını buralara denk getirip içinden çıkan vidalarla vidalıyorsunuz.

duvar dışında masaya vs sabitleme yapabilirmiyiz acaba varmı böyle bi yöntem kullanan internette bu tarz pek aparat yok çünkü hep duvara monte ediliyor bende duvarı delmek istemiyorum açıkcası.
  • Merhaba dun internetten televizyon aldim. Dikkatlice bakinca bir hata yakaladim. Sanki çatlak olmuş da pikseller ışık vermiyorlar gibi. Bu hata nedir? Ölü piksel mi? Yoksa panelin hasarli olma ihtimali var mi? Yüksek paralar odeyip sonuclarinin boyle olmasi ne üzücü!
     2016 Philips 49 Pus 6501

Not: Tv yi kendim kurdum. Servisi aracagimi bilmiyordum. Garanti disi kalir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokans -- 28 Ekim 2016; 19:58:10 >

• hokans H kullanıcısına yanıt
    Tvniz malesef garanti disi kaldi. bence guzelce paketleyin ve servisi cagirin artik insiyatifine kalmis onlarin.

• hokans H kullanıcısına yanıt
    kendiniz kurabiliyorsunuz. fiziki hasarlar size ait olmak kaydıyla sanırım. kurulum dan sonra bir pürüz yoksa garanti devam eder.
  • kendinden askılı olan sehpalar da var
  • 43PUS6501/12 bu modelde youtube izlerken donma,vs oluyormuş var mı bi sıkıntı. bir de bazı kullanıcılardan tv nın bırden sesı kesılmesı tv nın uzun ugraslar sonucu acılması arada sırada goruntu kayması gıbı ufak arızalar gostermeye basladı gibi yorumlar var
  • Merhaba arkadaşlar...
    Bende LG42LB652-ZA televizyonumu bir tanıdığa vererek 49PUS6501 ailesine katıldım :)
    LG yi alırken sırf tv almış olmak için almıştım ama bu tv beni gerçekten etkilide mağazada, durduk yere tekrar borca girdim... Tabi birbirine göre artı ve eksi yönleri oldu cihazların ama şimdilik Philipsten memnunum...
    Bu televizyon daha hızlı kesinlikle... menülerin akışı, kanal geçişi, flaş yada hdd bağladığındaki açılış hızı LG ye bin basar... 1 TB hardisk için 3-4 bekliyordum bunda 10 sn içinde geliyor. Yalnız LG de açtığım bazı filmleri bunda açamadım o canımı sıktı biraz... Onun dışında gördüğüm bazı sıkıntılar

-TRT Ultra HD kanalı çekmiyor bende, sinyal yok diyor
    -Kanal taşıma, düzenleme olayı yok sanırım
    -Mağazada adam bana google play ile istediğini yükle demişti... Evde kısıtlanmış bir market görünce üzüldüm... Bi mail bakacak program bile yok arkadaş..
    -Huawei G7 telefonum ile programsız direk LG tv ye bağlanıyordum... ama buna bağlanamadım... ChromeCast ile sıkıntı yok... Eşimin LG G3 telefon ise programsız yine şak diye bağlandı Philipse... Telefon seçiyor demekki... :)
    -Ayrıca tv eve girdikten sonra evdeki tüm akıllı telefonların bildirime bu gelmemeye başladı
    http://prnt.sc/d0g0rr
    ne olduğunu bir türlü anlamadım... hiç ayar yok, ne açılıyor ne kapanıyor...
    - Youtube ile ilgili fazla test imkanım olmadı ama takılma donma yaşamadım izlediğim kadarıyla...
    - Diğer arkadaşlar kadar görüntü inceleyecek bilgim yok... onun için banding mandig işlerine çok takılmadım... şuan bana görüntü güzel görünüyor...

Sizden ricam, sorunlar, çözümleri, püf noktaları, kullanılabilecek güzel uygulamalar ve güncel sürüm versiyonları konun ilk sayfasına aktarılırsa iyi olur...

Herkese iyi forumlar...

• google play hayal kırıklığı evet, ama yeni tv olduğu için google ile anlaşılırsa diğer yazılımlar da tv için görünür diye umuyoruz. diğer türlü ap lalrla yükleyerek idare ediyoruz.

birde benim içinde en büyük hayal kırıklığı kanal düzenleme oldu. sadece favori oluşturma var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerito -- 29 Ekim 2016; 23:40:37 >
  • Merhaba Arkadaslar Philips 43Pus6401 veya 43pus6501 hakkında bilgisi olan varmi

• YENİ_KULLANICI_42 Y kullanıcısına yanıt
    bu forum XXpus6501 için zaten.
  • gencler google sesli aramayı kullanabilen varmı bende calışmıyor. bir ayar felan mı yapmak lazım acaba ?
  • atahan1905 A kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfalarda bu modelin sesli aramayı desteklemediğini yazmıştı birisi... Artık mikrofon mu koymadılar ne yaptılar bilmiyorum...
  • tigerito T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilnedirme için. Arkadaşım bana videosunı yollaud geçişlerin. Mesela show tvden trt belgesele en 3 saniye. 4k olmasa gerek show tv. Haklısnz o süre uzun geliyor. Ya da bu tv nin sürümüyle ilgili olabilirmi acaba

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.