Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar televizyonda andriod tüm uygulamalar mevcut ve sorunsuz olarak calişiyor mu ?
    merak ettiğim telefonumda kullandiğim turkcell tv+ uygulamasini açarak telefonumdaki gibi sorun yaşamadan premier lig maclarini vs izleyebilir miyim ?
    deneme şansı olan varsa bilgilendirirseniz cok sevinirim
  • HDR var mı bu tv de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Bu banding olayi panellemi alakali oled lerdede ayni sorun varmi acaba ?

Paneli muadil olan KU7000 ve UH650'ye çok daha iyi. Ancak yazılımsal olarak android servisleri arka planda durduğu için banding olayı oluyor. (droid.tv)

Fişi çıkarıp, cihazı tekar açar iseniz, problem ortadan kalkıyor. Bu seneki 6 ve 7 serisi philipsler de aynı durum mevcut.
  • scartor kullanıcısına yanıt
    Yani banding goruntu islemcisiyle mi alakali yani hizli sahnelerde goruntuyu isleyememesi banding olmasinami sebeb veriyo tabi android oluncada arka planda calisan baska bi uygulma olursa bu olay kacinilmaz oluyo dogrumu anladim?

• scartor kullanıcısına yanıt
    hocam bu problemi nasıl çözeriz? çok can sıkıcı bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: patapon_00

HDR var mı bu tv de

HDR var ama yazılımsal mı donanımsal mı onu bilmiyorum.
  • 43pus6501 aldım bende dün, kayan ve hareketli yazılarda titreme oluyor, bu sorunu nasıl çözerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

quote:

Orijinalden alıntı: Ckmz17

Bu banding olayi panellemi alakali oled lerdede ayni sorun varmi acaba ?

Paneli muadil olan KU7000 ve UH650'ye çok daha iyi. Ancak yazılımsal olarak android servisleri arka planda durduğu için banding olayı oluyor. (droid.tv)

Fişi çıkarıp, cihazı tekar açar iseniz, problem ortadan kalkıyor. Bu seneki 6 ve 7 serisi philipsler de aynı durum mevcut.

Süper fikir bende ara ara cekiyorum ondan olmuyor demek ki , denesin diğer arkadaşlar da çok mantıklı olacak mı bakalım

• ürün android bir tv. doğal olarak yenililere açık. mesela ip tv, digitürk netflex vs yükleniyor ve gayet güzel izleniyor.
    görüntü ayarlarını kurcalayarak optimum performans yakalaabilir.
  • elimde 49pus6561 modeli var ancak kablolu ve kablosuz iki türlüde bağlamama rağmen google uygulamalarına girebiliyorum ancak phlips smart tv sunucusuna ulaşılamadı diyor. ve güncelleme aradığımda yeni yazılım arıyorda tıkalı kalıyor tv yi alalı 15 20 gün oldu ama daha yeni internete bağladım yardım plzz :)
  • Windows 10 bilgisayarımdan 43PUS6501 model televizyonuma görüntüyü bir türlü gönderemedim. Televizyonumun ayarlarında Wi-Fi Direct açık.

Bir fotoğraf ya da video üzerinde sağ klik yapıp Cihaza Yayınla dediğimde cihazım gözüküyor fakat tv ye gelmiyor sonra da fotoğraftaki uyarıyı veriyor.

Fotoğraf ya da videoyu direkt gönderemedim laptopumdaki görüntüyü kablosuz aktarmak istediğimde ise televizyonumu görmüyor komşunun televizyonunu görüyor kafayı yemek üzereyim.

Laptoptan kablosuz görüntü aktaran var mı acaba?
     2016 Philips 49 Pus 6501
     2016 Philips 49 Pus 6501
     2016 Philips 49 Pus 6501
     2016 Philips 49 Pus 6501

• windows 8 de normal çalışıyor, bağlanıyor ve resimleri gösteriyor.
  • Bu televizyonda .m3u uzantılı ip tv yi nasıl izliyoruz.
    .m3u dosyası flashdiskte bir türlü açamadım.
  • 55PUS6501 modeli 100 hz mı donanımsal olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon257

Bu televizyonda .m3u uzantılı ip tv yi nasıl izliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=oytoqa87STQ

bu uygulamayı yükleyerek açabilirsin.
  • @Ckmz17 aynen hocam, yazılımsal bir problem. Donanımsal açıdan sıkıntı yok. Belirttiğim yöntemi uygular iseniz, problem gideriliyor, geçici olarak.

@Midnightmrt Fişi çıkarıp, cihazı tekrar açar iseniz, problem ortadan kalkıyor. Fişi çıkarıp takmak için 10sn, cihaz açıldıktan sonrada kendine gelmesi için 30sn bekleyiniz. (Yüklü olan uygulama sayısına göre değişir.)

@AntiMicrop kablosuz bağlantıda, kullanım esnasında 1-3sn arasında gecikme oluyor. Oyun oynanmıyor, filmler ise çizik dvd gibi ilerliyor. Kablosuz ekrana bağlandıktan sonra, "Yansıt" seçeneklerinde "sadece 2. ekran" seçeneğini seçer iseniz görüntü tv de açılabilir. Eğer kablosuz ekranlarda gözükmüyor ise -ki gözükmüyor- tv ayarlarını kontrol ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scartor -- 20 Ekim 2016; 17:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: epsilon257

Bu televizyonda .m3u uzantılı ip tv yi nasıl izliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=oytoqa87STQ

bu uygulamayı yükleyerek açabilirsin.

Bu program yüklü ama çalma listesi ekle / Dosyayı seçin seçeneğini açtıktan sonra flash diski görmüyor.
    Aynı sıkıntı vlc playerda ve lazy ip tvde de var flash disk içeriğini göremiyorum.Dolayısıyla .m3u dosyasını göremediğimden açamıyorum.
    Nerede yanlış yapıyorum acaba.Televizyon görüyor çünkü flash disk ve içindeki filmi oynatabiliyorum ancak bu programlar görmüyor.

• Merhabalar,
    Tv icinde gelen interner tarayicisi yerine farkli bir tarayici kullaniyor musunuz?

• Internet browserda siyah ekran hatası alıyorum arkadaşlar. Sıtenın urlsını girdiğimde ekran siyah oluyor bu sorunu yaşayan var mı?

• Arkadaşlar 43pus6501 le samsung 43ku7000 arasında kaldım. 6501 le ilgili yorumlar hep olumsuz ne diyorsunuz. Ben teknolojiden pek anlamıyorum 6501 in tasarımı hoşuma gitti ama donanımdan hiç anlamam. Malum o kadar para vericez yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. yardımcı olur musunuz ?

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.