Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle benim bu tv de tek kızdığım konu banding benim tv de çok belli oluyor dikkat etmemeye çalışsamda artık görüyorum internetim yok ilk fırsatta çektiğim video yu atacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Hangisinde yok araştırdıklarınız sayar mısınız bilgilenelim?
    Lg Uh650v samsung ku7000 sony 50w805c vestel ve grunding dahil birçok karşılaştırma yaptım aralarında sadece sony kusursuz oda full HD diye vaz geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Aynen öyle benim bu tv de tek kızdığım konu banding benim tv de çok belli oluyor dikkat etmemeye çalışsamda artık görüyorum internetim yok ilk fırsatta çektiğim video yu atacağım

Banding isik süzmesi vb gibi her tv de olmuyor bende yok maşallah ama olanda çok , mağazada bazi modeller de bariz belli oluyordu.

Birde şurda bu fiyata daha iyi var diyenler cidden nerde nekadara ve hangi modeller yazsinlar da insanlar cidden gidip onu alsin amaç yardimci olmak ama bu şekilde olmaz , kızmak veya laf sokmak için demiyorum cidden yazin buraya alacak olan arkadaşlar gidip o dediginiz tvler ile bunları kiyaslasin beğendiğini alsin

• Bimeks şuan iyi tv fiyatı konusunda

• arkadaşlar merhabalar,
    bu tv nin küçük ekranlı olanı 43pus6501 modelini almayı düşünüyorum da, tv de bluetooth bağlantı var mıdır? hoparlör, klavye vs bağlamak için kullanmayı dşünüyorum.
  • Kim ne derse desin 55/6501 var bende maç esnasında yatay ya da dikey banding ve titreme olmadı. TV izlerken doğal, film izlerken canlı seçeneği açık. Kendi USB oynatıcısı ile PC kıyaslamasında PC baya kötü görüntü veriyor. Bununla beraber 8GB 1080p kendi oynatıcısında muhteşem gerçekten. Ben ses sistemi bağladım cihaz tanınmayacak kadar performanslı oldu. Bu işlerde biraz beklenti de önemli tabi ki. Uydu geçişleri birazcık uzun fakat bizi etkilemedi açıkçası. Kumanda tepkisi ve hızı harika. Genel çerçevede çok memnunuz açıkçası.
  • trt 4k izlemek için frekans bilgilerini giriyorum fakat kanal listesine eklenmiyor trt 4k.. yardımcı olabilecek var mı yapmam gerekenler konusunda?
  • abidig kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar,
    deneme şansınız olur mu ya da biliyor musunuz, tv nin kablosuz ayarlarında bluetooth bağlantı mevcut mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3490

hocam merhabalar,
    deneme şansınız olur mu ya da biliyor musunuz, tv nin kablosuz ayarlarında bluetooth bağlantı mevcut mudur?

kablosuz ayarlarında bluetooth mevcuttur.
  • cevabınız için çok teşekkür ederim. herhangi bir cihaz bağlayıp deneme imkanınız oldu mu?
  • quote:

cevabınız için çok teşekkür ederim. herhangi bir cihaz bağlayıp deneme imkanınız oldu mu?

bluetooth ile işim hiç olmadı. bluetooth hızı acayip yavaşken ne yapimki bluetoothu ? :D
  • klavye, mouse ya da bluetooth hoparlör bağlayabilirsiniz.
  • quote:

klavye, mouse ya da bluetooth hoparlör bağlayabilirsiniz.

mantıklı :))
  • quote:

klavye, mouse ya da bluetooth hoparlör bağlayabilirsiniz.

Hocam selamlar,

"+" tuşuna basarak altyazıyı hallettim. Teşekkür ediyorum. Yakın zamanda ben de mouse ve klavye takmayı planlıyorum, bluetooth ile wireless klavyenin artı ve eksileri nelerdir?
  • bilirsiniz normalde kablosuz klavye mouselar bağlantıyı küçük bir usb aparatla yaparlar. benim bluetooth olup olmadığını sorma amacım, bu aparatsız (direk bluetoothla bağlanan) klavyelerden kullanma isteğim.
    https://forum.donanimhaber.com/m_93316671/tm.htm bu linkteki klavyeyi kullanmak istiyorum tv ile ondan dolayı sordum. açıkçası farkını ben de bilmiyorum.
  • fark şu ki, wireless klavye mause kullanırsak bir usb portunu kapatmış oluruz. bluetooth da ise portlar açık olacak.
    usb iki tane tv de, bir tanesi yeterse sorun değil. zaten çok sıkışırsanız bt ye geçersiniz çok dert değil. fiyatta fark edebilir. wifi ler daha ucuz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerito

fark şu ki, wireless klavye mause kullanırsak bir usb portunu kapatmış oluruz. bluetooth da ise portlar açık olacak.
    usb iki tane tv de, bir tanesi yeterse sorun değil. zaten çok sıkışırsanız bt ye geçersiniz çok dert değil. fiyatta fark edebilir. wifi ler daha ucuz sanırım.

https://dstatic.computeruniverse.net/images/1000/906471502314CA0199F348E9A96E3031.jpg

Bizim TV girişleri yukarıdaki gibi 4 x USB bağlantı noktası mevcut. Aklıma şöyle bir şey geldi. Bluetooth ile bağlarsak sistemde yavaşlık yaratmamız mümkün olabilir. İnternet bağlanınca wireless da kullanmayacağım direkt kablo ile bağlayacağım. İşletim sistemi zaten Android birde bağlantılarla meşgul etmek istemiyorum. Bunun dışında IPTV ile Türkçe Discovery kanalları ya da beIN Sports izleme imkanımız var mı Kodi ile?

• bende 2 ay önce aldım 6501 43 inç. tv görüntü kontrast gerçekten 10 numara ben eksi yanlarını yaziim. mesela kanal geçişleri yavaş sinir oluyorum . arkadaşım samsung ve vestel aldı o çok daha hızlı. kanal arası geçişler için kumanda pratik değil. son iki kanal için geri kanal tuşu yok. acayip fazla elektrik yakıo kaldı ki a yada a+ falan diil maalesef "b". :(. bariz şekilde faturada farkını gördüm. tv ye yakın durursanız tv ısısını yüzünüzde hissediosunuz. çok kötü oluyo. bende yemek masası üstünde duruo duvarda. yemek yerken hemen sıcaklıı vuruo yüzüme. ha bi de kumanda alıcısının orası kırmızı ışık inanılmaz göze batıo capcanlı kırmızı sinir oldum onada. ha bide çerçeve ve ayakları bildiiniz plastik. aklıma gelenler bunlar sorusu olana sölerim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Show_Me

bende 2 ay önce aldım 6501 43 inç. tv görüntü kontrast gerçekten 10 numara ben eksi yanlarını yaziim. mesela kanal geçişleri yavaş sinir oluyorum . arkadaşım samsung ve vestel aldı o çok daha hızlı. kanal arası geçişler için kumanda pratik değil. son iki kanal için geri kanal tuşu yok. acayip fazla elektrik yakıo kaldı ki a yada a+ falan diil maalesef "b". :(. bariz şekilde faturada farkını gördüm. tv ye yakın durursanız tv ısısını yüzünüzde hissediosunuz. çok kötü oluyo. bende yemek masası üstünde duruo duvarda. yemek yerken hemen sıcaklıı vuruo yüzüme. ha bi de kumanda alıcısının orası kırmızı ışık inanılmaz göze batıo capcanlı kırmızı sinir oldum onada. ha bide çerçeve ve ayakları bildiiniz plastik. aklıma gelenler bunlar sorusu olana sölerim arkadaşlar

bi sen eksiktin :D :D :D

• Show_Me S kullanıcısına yanıt
    sola ok -geri tuşu- son kanallara geri dönebiliyor. yani recall görevi görüyor. hızlı kanal geçme konusunu şöyle düşünebiliriz; ultra hd olan ilk tv niz sanırım. önceki tv ve uydular standart yada hd olmalı ki ultra hd ye geçince kanallar daha yavaş geliyor. 2-3 saniye. ultra hd olupda 1 sn de kanal açan tv varsa göstersinler. o hızlı dedikleriniz aynı yayınla karşılaştırılsa görüntü farkı ortaya çıkar muhakkak.

plastik ayak ve kasa olayı evet, biraz itici gibi ama kasalar böyle oluyor genelde. aliminyum veya çelik kasa olsa nasıl olur bilemem. fiyatta çıkar o kesin. ısı olayı bende olmuyor. elektrik olayını henüz fark etmedim bakıcaz artık.

benim gördüğüm en kötü yönü kanallar arasında gezmek biraz zor. kanal düzenleme yapmak zahmetli. android olmasından dolayı ileri ve geri gitmek zor oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.