Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz bekleyin, bende de epey bekledi logo da 10-15 dk falan.
  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta media marktten 2699 tl ye 49 pus 6551 aldım. Henüz kurulum yapılmadı. Cihazı hiç izlememiştim ama bikaç mağazada 6501 modelini çok inceledim görüntüde hiç takılma yok ve çok saf görüntü kalitesi. Aynı diye düşündüm ve 3200 den indirime girmişti. Acaba kullanan var mı? 6501 ile arasında ne gibi farklılıklar var? Baya araştırdım ve Philips de karar kıldım umarım memnun kalırım :) bilgilendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikey banding sorunu var benim 55pus6501de. Maç izlerken sinirleri oynatabiliyo açıkcası servisle görüşmedim görüşmeyide düşünmüyorum bişey yapacaklarınıda sanmıyorum zaten. Maç dışında pek sorun olmuyo görüntü.3 aydır kullanıyorum.

• Bu arada 49'' tv için max verilcek rakam bence 2600 fazlasına gerek yok pahalıya almış olursunuz. Bimeks ara ara güzel kampanyalar yapıyo orayı takip etmenizi öneririm.

• Rc259 R kullanıcısına yanıt
    Ayaklık dışında hiçbir fark yok 65x1 şeklinde geçen bir seri zaten
    6500 serisinde banding sorunu var fakat maç dışında problem çıkarmıyor
    Lg nin uh serisine baktım uh650v de aynı banding olayı var sanırım bu fiyata bu panel olur demek istiyorlar değişim de yapsak alacağımız ürünün bir kusuru olacak fazla dikkat etmeden kullanmak gerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Ayaklık dışında hiçbir fark yok 65x1 şeklinde geçen bir seri zaten
    6500 serisinde banding sorunu var fakat maç dışında problem çıkarmıyor
    Lg nin uh serisine baktım uh650v de aynı banding olayı var sanırım bu fiyata bu panel olur demek istiyorlar değişim de yapsak alacağımız ürünün bir kusuru olacak fazla dikkat etmeden kullanmak gerek..

Aynen öyle onu diyoruz bizde baştan beri bu paraya bütün tvlerden sıkıntı var bu yine en iyisi bence ben memnunum

• Merhaba arkadaşlar. Bende bugün bimeksten 49pus6501 aldım. 2899 tl fiyatı var ama 442 tl bipara verdiler. Onu da istediğim herhangi bir üründe kullanacağım.
    Bipara hediyesini düşersek tv 2450 tl ye gelmiş oldu. Bu fiyata başka muadil ürün bulamadım. Umarım pişman olmam. Yarın servisin yoğunluğuna göre kurulum yapılacak. İlerleyen günlerde gözlemlerimi paylaşırım. Bu fiyat sizce nasıl ürün için?
  • puan sonrası gerçekten çok iyi fiyat yani. hayırlısı inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

ben birazda buradaki yorumlara bakaraktan 49Pus6501 yerine LG 49UH770v sipariş ettim. Artık hakkımızda hayırlısı.

hayırlı olsun.. inşallah sorunsuz gelir adresinize.
    evinize getirdikten sonra iyice incele sonra forma imza at..

teşekkür ederiz. televizyon kurulalı 2 gün oldu ben bariz bir banding sorunu göremedim(banding testi yaptım). Webos performansı çok iyi filmbox üzerinde youtube da ve denediğim birkaç küçük uygulamada bir sorun görmedim gayet hızlı ve stabil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

ben birazda buradaki yorumlara bakaraktan 49Pus6501 yerine LG 49UH770v sipariş ettim. Artık hakkımızda hayırlısı.

hayırlı olsun.. inşallah sorunsuz gelir adresinize.
    evinize getirdikten sonra iyice incele sonra forma imza at..

teşekkür ederiz. televizyon kurulalı 2 gün oldu ben bariz bir banding sorunu göremedim(banding testi yaptım). Webos performansı çok iyi filmbox üzerinde youtube da ve denediğim birkaç küçük uygulamada bir sorun görmedim gayet hızlı ve stabil.

hayırlı olsun güle güle kullan.
    ben Philipsi android işletim sistemi olması ve ambilight özellikli olması diye aldım. çok memnunum. maç yayınlarda problemim yok. sadece çokk az banding var.
    sendede vardır ama sen görememişşin. banding test videosu ile banding test yapsanda belli olmuyo. bendede banding gözükmüyor o video ile..

neyse amannn dünya yavaş yavaş gelişiyo. yavaş yavaş banding ortadan yok olurlar. TV aldığımda banding nedir bilmiyordum ama sonradan öğrendim.
    bundan sonrakine dikkat edicem. evleneyimde sonrası allah bilir :D belki OLED alabilirim :D

• Beyler buna periscope nasıl kuracağız? Google play her uygulamayı indirmeyi nasıl yapacağız?
    arkadaşın anlattığı sistem var. artık olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerito

puan sonrası gerçekten çok iyi fiyat yani. hayırlısı inşallah.

İnşallah hayırlı olur. Mediamarkta hdr yok dendi 6551 modelinde varmış ama bimekste var denildi. İnternette de var olduğu yazıyor kafam biraz bulandı

• nv_143 N kullanıcısına yanıt
    Hdr plus bütün 6500 serisinde var ayaklık ve üç taraflı ambilight özelliğine göre seri numaraları farklı

• Ben de 55PUS6501 aldım, Panelin IPS olması beni çok düşündürüyor. Canlı renkleri seviyorum oysa ki. Geçen senenin modeli PUK6400'de VA Panel ve Direct LED vardı. PUK6400 ile ilgili fazla şikayet okuyunca kararımı bu yönde değiştirdim. İnşallah pişman olmam ilerleyen günlerde. Teknosa'dan 3,200 TL'ye aldım. (150 TL çek ve 150 TL mağazadan al kampanyası ile)
  • Beyler yeni aldım tv yi

Öncelikle smarta bağlanamıyor. Internet var. Youtube falan sorunsuz. Store dan rahatlıkla uygulama ındırıyorum. Ancak dıger dıjıturk play falan yuklu geldı once smart tv ye baglanmıyordu sonra guncelleme falan yaptım usb ıle sımdı acıyorum bembeyaz olup kalıyor.

Iptv falan nasıl yapılıyor bılen duyan varsa sevınırım arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende 2 gün önce 49pus6501'i 2899 - 442 bipara = 2457 liraya aldım, kurulumunu kendim yaptım.

ilk izlenimlerim

Karşılaştığım tek sorun banding, onuda kabullendim
    4k performansı oldukça iyi
    dahili uydu alıcısı başarılı
    Wifi başarılı
    Android çok iyi
    Görüntü kalitesi fiyatına göre çok çok iyi
    Ses şiddeti daha fazla olabilirdi
    Giriş portları yeterli
    ambilight vazgeçilmez ( gündüz dahi )
    izlerken keyif alıyorum açıkçası, 3500 liranın altında bu boyutta alınabilecek en iyi tv, tavsiyemdir.
  • yani bu sorunu çözmek lazım artık. andro tv yaptırıyorsun ama playi kapatıyorsun çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigerito

yani bu sorunu çözmek lazım artık. andro tv yaptırıyorsun ama playi kapatıyorsun çok saçma.

Andorid Play da engeli bazı arkadaşlar kaldırmış.
    Ama o zaman TV nin de versiyonuda eskiydi, Devoloper eklentisininde. Şimdi ikiside yenilemiş ve orada anlatıkları ile uymuyor.
    Bu işten anlayan biri bir el atsa çözecek olayı.
  • Yazilim guncellemeye tikladigimda ariyor diyor saatlerce sizde de bu sorun var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Yazilim guncellemeye tikladigimda ariyor diyor saatlerce sizde de bu sorun var mi

kardeş bunun çözümü
    wifi açıp televizyonun fişini çektim.
    sonra 1 saat boyunca televizyonunu açık bırak
    güncelleme araması yap direk gelir ekrana.

benim başımada gelmişti. bu yöntemle hallettim.

TV aldığımda
    1 inci güncelleme USB den yaptım
    2 inci güncelleme wi-fi den yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.