Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2. Güncelleme nasıl daha mı iyi yükleyenlee memnun mu
    Birde 49" 6501 kulllananlar yada diğerleri tv sehpada duruyor ama çok alçak tehlikeli diye sehpanın tv arkasında kalan kısmını söküp tv yi duvara monte edim diyorum hem amblight daha hoş durur ancak duvar aparatı uyumlu nerden ne kadara ucuz ama mümkünse iyi bişey alabiliriz montajı kendim yapsam olur herhalde garanti vs bozulmaz sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 ağustos yazılımı android in donma olayları için sanki, ondan önce donmalar falan çok oluyordu, yazılım sonrası daha stabil oldu.
  • TV dün kuruldu, görüntü kalitesi tatmin edici.

HDD taktım fakat altyazıda Türkçe karakter sorunu var, nasıl aşabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

TV dün kuruldu, görüntü kalitesi tatmin edici.

TV yi güncelleme yap. sonra fabrika ayarına getir.

Görüntü ayarlarından Canlı seçeneğini seç
    Smarthub açıksa kapat
    bluetooth açıksa kapat
    google play store den gereksiz proğramları sil örnek: digiurkplay, netflix, vs. vs.
    wifi kullanmıyorsan açıksa kapat
    internet hep bağlı olsun.

google play storeden yüklenecek uygulamalar
    Kodi Player
    VLC Player

sonra Televizyonun biraz hantallaşacak zamanla kendine gelecek. sen rahat ol..

televizyon ile işin bitince kesinlikle televizyonunuzu kapat ve fişini çek.
    televizyonu açınca 1 dakika sabırla bekle tam yüklensin.

gelelim türkçe alt yazı konusuna. dediğimi yaparsan türkçe karakter sorununu ortadan kaldırmış oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 6 Ekim 2016; 13:18:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Smarthub açıksa kapat
    bluetooth açıksa kapat
    google play store den gereksiz proğramları sil örnek: digiurkplay, netflix, vs. vs.

Kodi Player
    VLC Player

gelelim türkçe alt yazı konusuna. dediğimi yaparsan türkçe karakter sorununu ortadan kaldırmış oluyorsun.

Hocam yanıtın için teşekkürler. Güncelleme dosyam hazır o konuda sıkıntı yok. Fabrika ayarlarına da getirebilirim ama burada tek korkum uydu kanalları.

1. Bu işlemleri yaptıktan sonra uydu kanallarını tekrar mı yüklemem gerekecek?
    2. İnternet LAN kablosuyla mı bağlı olsun?
    3. TV'nin fişini çekmekte amacımız nedir?
    4. Alt yazı güncelleme ile mi çözülecek?

Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Smarthub açıksa kapat
    bluetooth açıksa kapat

Kodi Player
    VLC Player

Hocam yanıtın için teşekkürler. Güncelleme dosyam hazır o konuda sıkıntı yok. Fabrika ayarlarına da getirebilirim ama burada tek korkum uydu kanalları.

1. Bu işlemleri yaptıktan sonra uydu kanallarını tekrar mı yüklemem gerekecek?
    2. İnternet LAN kablosuyla mı bağlı olsun?
    3. TV'nin fişini çekmekte amacımız nedir?
    4. Alt yazı güncelleme ile mi çözülecek?

Teşekkürler.

1- evet tekrar yüklemen gerek. TKGS ile yüklersen hemen biter. TKGS 1 sn de kanalları yükler. favori kanalları en başa alıcak.
    2. benimki 7/24 saat internete wifi üzerinden bağlı
    3. yüksek volt gelebilir. belki sistemde bug olmuştur. o yüzden bunu yapıyorum ben.
    4. denemedim ama ben filmleri türkçe alt yazılı videoları sorunsuz izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Arkadaşlar bu 2. Güncelleme nasıl daha mı iyi yükleyenlee memnun mu
    Birde 49" 6501 kulllananlar yada diğerleri tv sehpada duruyor ama çok alçak tehlikeli diye sehpanın tv arkasında kalan kısmını söküp tv yi duvara monte edim diyorum hem amblight daha hoş durur ancak duvar aparatı uyumlu nerden ne kadara ucuz ama mümkünse iyi bişey alabiliriz montajı kendim yapsam olur herhalde garanti vs bozulmaz sanirim

Yok mu tavsiye

• quote:

quote:

Yok mu tavsiye

duvara monte etme televizyon fazla ısınırsa belki dahada zarar görebilir. en iyisi TV ünitesi arkası üstü bomboş olsun.
  • 55PUS6501 ile dün Türkiye-Ukrayna maçını izledim. Titreme, takılma, dikey banding gibi sorunların hiçbirisi olmadı. Sadece TV 8,5 tanıtılırken kanalın bilgileri altyazı olarak geçerken titreme oldu yazılarda. Canlı modu aktifti. Doğal modda geçerken o kayma olmadı. Bu kaymanın temel sebebi nedir?
  • quote:

55PUS6501 ile dün Türkiye-Ukrayna maçını izledim. Titreme, takılma, dikey banding gibi sorunların hiçbirisi olmadı. Sadece TV 8,5 tanıtılırken kanalın bilgileri altyazı olarak geçerken titreme oldu yazılarda. Canlı modu aktifti. Doğal modda geçerken o kayma olmadı. Bu kaymanın temel sebebi nedir?

inşallah kanalla alakası yoktur da :D
    bende titreme takılma dikey banding sorunu yaşamadım. ambilight açık halde çok keyif alarak izledim..
  • quote:

quote:

quote:

Yok mu tavsiye

duvara monte etme televizyon fazla ısınırsa belki dahada zarar görebilir. en iyisi TV ünitesi arkası üstü bomboş olsun.

Mantıklı güzel tavsiye sadce tv ünitesinin arka kısmını sokeyim , peki çok alçak duruyor sizde de öyle değil mi çocuktan vs den nasıl oluyor sıkıntı olmuyor mu
    ( duvarda yüksek takardim taksam)

• quote:

quote:

55PUS6501 ile dün Türkiye-Ukrayna maçını izledim. Titreme, takılma, dikey banding gibi sorunların hiçbirisi olmadı. Sadece TV 8,5 tanıtılırken kanalın bilgileri altyazı olarak geçerken titreme oldu yazılarda. Canlı modu aktifti. Doğal modda geçerken o kayma olmadı. Bu kaymanın temel sebebi nedir?

inşallah kanalla alakası yoktur da :D
    bende titreme takılma dikey banding sorunu yaşamadım. ambilight açık halde çok keyif alarak izledim..

Perfect Natural açık mıydı onu bilmiyorum. Bu akşam farklı kanallarda deneme yapacağım. El kitabını okuyup ayarlara detaylı bakmam gerekli. Ambi farklı bir dünya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok mu tavsiye

Mantıklı güzel tavsiye sadce tv ünitesinin arka kısmını sokeyim , peki çok alçak duruyor sizde de öyle değil mi çocuktan vs den nasıl oluyor sıkıntı olmuyor mu
    ( duvarda yüksek takardim taksam)

https://www.youtube.com/watch?v=oytoqa87STQ

biz bunu kullanıyoruz. video yayınlayan kişi de benimdir.

• yazdık daha önce ama bakmıyorsunuz; 17 ağustos güncellemesini yapın, tv daha hızlı ve stabil çalışıyor.
  • Arkadaşlar merhaba; Bu televizyon bimekste 2700 tl ye düşmüş. Ayrıca 300 tl de bi para verdiğini düşünürsek yaklaşık 2400 tl ye düşüyor. Almayı düşünüyoruz Kullananlar memnun mu. Kanal geçiş hızı nasıldır? Görüntü kalitesi netliği nasıldır. Bu fiyata 48 yada 49 inç başka alınabilecek televizyon var mıdır?
  • Arkadaşlar televizyonun kendi orjinal video izleme programından türkçe altyazı yüklüyemiyorum. VLC gibi alternatif programlardan video izlediğim zaman bunlara türkçe altyazı yükleyebiliyorum. Fakat hiç biri philips in orjinal video playeri kadar 4K videolarda performans sergiliyemiyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı veya türkçe altyazılı video izlerken nasıl bir yol izliyorlar.

Saygılarımla
  • Arkadaslar dun mavisehir teknosada gittim urune tekrar baktim 6561 49 luk olan bi arkadas kosan kadin videosundan bahsetmisti dikkatimi cekti ve dedigi gibi tvnin motionu arizali yada problemli nederseniz deyin insanlarda hareketli sahnelerde iyi bakarsaniz pixellesme oldugunu goruceksiniz kosarken el kol ve ayaklar ileri geri hareket ettikce hareket eden uzuvlarin cevresinde pixellesmeler ve arka planin bozuldugunu goruceksiniz ve bu baya sinir bozucu bi durum deneyen arkadaslar vardir baska iceriklerdede ayni sorun varmi acaba goruntu 4k degilde upscale yapiyoda ondanmi sorun oluyo hd goruntulerdemi hata oluyo yoksa hd de sikinti olmayip 4kdami sikinti var yoksa hepsindemi ayni yani motion butun formatlarda hatalimi calisiyo bi arladasimiz inception filminde oldugunu soylemisti orjinal 4k icerikle deneyen oldumu acaba yada hd icerikle ama philipsin kendi kosan kiz videosunda bariz hatalar belli oluyo gidin bakin sizde kiz kosarken çitlerin orda deniz kenarinda kosarken citlerin nasil pixellestigini gorun ayaklarinla birbirine girdiginin.

• Ckmz17 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi birçok hata var fakat bu fiyat aralığındaki tüm tv lerde daha fazlası var hatasız bir tv düşünüyorsanız en az 5bin civarı fiyat ödemelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Evet dediğiniz gibi birçok hata var fakat bu fiyat aralığındaki tüm tv lerde daha fazlası var hatasız bir tv düşünüyorsanız en az 5bin civarı fiyat ödemelisiniz

Diğer sayfada da yazmis arkadaş bende sizinle ayni şeyi söylemisim ;) Bu fiyata en iyi en az sorunlu TV simdi telefon alacagim bundan pahali , fiyati bekliyorum kampanya falan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Bu fiyat aralığında tüm tv lerde daha fazla sorun yok aslında ,iyi araştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.