Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6581de touchpad ve sesle komut tuşu bulunuyor. Touchpad okların yer aldığı alanda bulunuyor, pc touchpadi gibi değil ama. Elinizi aşağı ok yönüne dokundurduğunda aşağı komut olarak algılıyor. Onun dışında okları tıklatabiliyorsunuz aynı zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyon kurulumu yapılırken anten kablosu olmadığı için uydu kurulumunu yapamadı servis. anten kablosu aldım tv ye bağladım fakat uydu arama kısmına girdiğimde uydular aranıyor diyor ve hiç bir ilerleme olmuyor. yeni taşındığımız apartmanda merkezi uydu sistemi olduğu söylendi. uydu bulamamasının sebebi ne olabilir?
  • mskosar kullanıcısına yanıt
    uydu ara bölümünde 2 lnb (disec) yazan menüyü seçip aratın, 1-2 dakikada bulacaktır. Sonra TKGS seçerek kanlları kolayca bulabilirsiniz.
  • GOOGLE PLAY STORE Kısıtlama Belasından nasıl kurtulacağız yaw..
    Burada anlatılan yöntem olmuyor. Başka yolu olmalı.
  • apk yüklemek gerekiyor sanırım artık. ama yeni sistem şuan, ileride android tv sistemi tutulursa çoğu program yaygınlaşır.
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Mrb
    Sizin tv modeli nedir
    Ekimin 10 gibi 49 inç bir tv alacagım yaklaşık 1 aydır araştırıyorum hiç almam dedigim philips tv lerden 49pus6591 ve 49pus7101 cok hoşuma gitti. Bu ikisi arasında ne farklar var 7101 4çekirdek 6501 de 4 çekirdekmi neredeyse konu tamemen okudum 6501 den geneli memnun
    7101 kullanan var varsa bi yorum atabilirlermi?
    6501 de kasa cok büyük deniliyordu öylemi

• quote:

Orijinalden alıntı: truelove

Arkadaşlar 2016 model 55pus6501 için ekli videolarda görüleceği üzerine çok rahatsız edici bir şekilde ekran titremesi oluyor. Geçen hafta servise gidip 3 gün süren (ne yaptıklarını bilmediğim sözde yazılım yüklemişler) bakımdan sonra daha beter duruma getirmeyi başardığı için bugün teknik servisi tebrik ettim. Tekrar göndereceğim ama bir çözüm olacağını zannetmiyorum. Güzelim televizyondan bu nedenle vazgececeğim gibi. Konu hakkında bilgisi olan yada başına gelen bir arkadaş görüşlerini yazarsa sevinirim.

https://youtu.be/CzLWjXNfkv4
    https://youtu.be/DDgf7DUO3d4

Uuuuu o nasıl bir titreme öyle.

• Benim tv internete baglanmıyor. Bu zamana kadar boyle birsey yapmıyordu wi fi agını tekrar ekliyorum yine olmuyor.

• Philips 49pus6551 aldım 6501 ile aarasında fark varmı, 3,5 metreden izliyorum çok göz ağrıtıyor, ekran görüntüsü 16:9 a nasıl küçültülüyor, bide tavsiye sound bar verebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerito

apk yüklemek gerekiyor sanırım artık. ama yeni sistem şuan, ileride android tv sistemi tutulursa çoğu program yaygınlaşır.

Şu haliyle bile bir ton oyun var yuklemeyip oynamadığım bir sürü oyun var , siz ne arıyorsunuz %100 telefon da olan tüm oyunlar yok ama tv de oynanması mümkün olmayan ayarlanmayanlar yok sadece popüler olanların hepsi var , modern combat , asphalt , bomberman( en sevdiğim) pacman , keçi oyunu , bounce. Tavla vs vs aklıma gelmiyor dahası birde kullanan arkadaşlari bilgilendirmek adına söylüyorum bunu telefon gibi hatta daha yoğun kullananlar var haliyle kasılma donmalar oluyor telefonları bile bu kadar zorlamiyoruz sonuçta bu bir tv Yanlış anlamayin , durumu anlamak adina soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kazanova7488

Mrb
    Sizin tv modeli nedir
    Ekimin 10 gibi 49 inç bir tv alacagım yaklaşık 1 aydır araştırıyorum hiç almam dedigim philips tv lerden 49pus6591 ve 49pus7101 cok hoşuma gitti. Bu ikisi arasında ne farklar var 7101 4çekirdek 6501 de 4 çekirdekmi neredeyse konu tamemen okudum 6501 den geneli memnun

Hocam kasa büyüklüğü vs görece ama bu fiyat bandında 2500 civarı var piyasada o fiyata alırsanız bu fiyata olan muadillerinden bence çok çok şık +amblight yine bu fiyatlar arasında en iyi görüntü bu geldi bana bulutlanma nadiren gördüm ara sıra o da görüntü geçişlerinde ayarlayamiyor ama beni rahatsız etmedi zaten nadiren oluyor banding olanlar varmış bnde yok ama her markada olabilir şans işi , kötü yanları kumandası sihirli değil , bunu da mouse klavye ile bir nebze cozduk ama sihirli olsa mükemmeldi , ilk zamanlar donma yapıyordu ama servis yanlış kurması , iletişim merkezi ile tekrar kurduk , güncelleme vs yaptim sonra düzeldi 4k ya alırken çok araştırdım suda olsun buda olsun 1 yıl falan ama %70 ini kullanmadım belki o yüzden çekirdek vs aklımda kalmadı , chip dergisi incelemiş 94 puan mı ne vermiş bi bakin uzman onlar , mesela ornek başta bi ton özellik baktım mesela 4k , TRT 4k frekans sorunu var tv ile ilgili değil o gitti. E YouTube da bir sürü video var açıyorum ama o zamanda 75 gb olan akk hemen doluyor ondan buda çok işe yaramıyor bu arada bu zamanda 75 gb akk 60-70 tl nedir yavvv ;))

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Mrb
    Sizin tv modeli nedir

Hocam kasa büyüklüğü vs görece ama bu fiyat bandında 2500 civarı var piyasada o fiyata alırsanız bu fiyata olan muadillerinden bence çok çok şık +amblight yine bu fiyatlar arasında en iyi görüntü bu geldi bana bulutlanma nadiren gördüm ara sıra o da görüntü geçişlerinde ayarlayamiyor ama beni rahatsız etmedi zaten nadiren oluyor banding olanlar varmış bnde yok ama her markada olabilir şans işi , kötü yanları kumandası sihirli değil , bunu da mouse klavye ile bir nebze cozduk ama sihirli olsa mükemmeldi , ilk zamanlar donma yapıyordu ama servis yanlış kurması , iletişim merkezi ile tekrar kurduk , güncelleme vs yaptim sonra düzeldi 4k ya alırken çok araştırdım suda olsun buda olsun 1 yıl falan ama %70 ini kullanmadım belki o yüzden çekirdek vs aklımda kalmadı , chip dergisi incelemiş 94 puan mı ne vermiş bi bakin uzman onlar , mesela ornek başta bi ton özellik baktım mesela 4k , TRT 4k frekans sorunu var tv ile ilgili değil o gitti. E YouTube da bir sürü video var açıyorum ama o zamanda 75 gb olan akk hemen doluyor ondan buda çok işe yaramıyor bu arada bu zamanda 75 gb akk 60-70 tl nedir yavvv ;))

Altyazı geçişleri de bariz iyiydi diğer tvlerden , burada çok sorun yaşayanlar var ovende ben bir şey diyemem siz en iyisi yerinde gidip tek tek kiyaslayin beğendiğinizi atın arabaya getirin orda bırakmayın bekleyin onlar gelip kursun

• ben pek oyun oynamam uygulamalara bakarım. şuan zaten pek bir uygulama yok. mesela şifreli kanalları açan bir android uygulama olsa fena olmazdı hani :)

mesela film izle gibi uygulamalar, bazı dertten kurtarırdı bizleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Mrb
    Sizin tv modeli nedir

Daha fazla beklemeyeceğim yarın 49PUS7101 modelini alacağım 3099tl mediamarkette.
    Oled teknoloji sini beklerim diyorum ama onun da fiyatları 4500 den başlar eniyisi 7 8 bini görür diye düşünüyorum o yüzden beklemeyeceğim.
    Benim tv den cok bi beklentim yok.
    Kanalları iyi göstersin
    İnternette film izleye bileyim
    YouTube'da takıla bileyim
    O kadar oyun falan tv de oynamam ekranı iyi olsun hızı iyi olsun yeter.
    Açılmama kapanma sorunu olmasın ekran görüntü kaybı olmasın o bana yeter

• 49PUS6581 kullanıyorum. Güncellemeden sonra kanalları giden başka biri var mı benim gibi? Ne yapsam ayarlayamadım. Güncelleme sonrası kanalları yapabilen varsa yardım bekliyorum :)
  • Bu arada trt4k geldi mi sizde de

• güncelleme sonrası kanalları kurmuştum. trt4k da var gayet güzel. o nedenle size olanlara bir yorum getiremiyerum.
  • Bende aldım memnunum. Myremote programını telefona kurdum. TV den de Wifi açtım, fakat bağlantı kuramadım. Detaylı kurulumda hiç biryerde yok. Bağlantı için internet bağlantısı mı olması gerekiyor. Detaylı anlatım nereden bulabilirim veya anlatacak bir arkadaş varmı? telefonda TV'nin adını göremiyorum.
  • Hersin80 H kullanıcısına yanıt
    "evet denedim aynen o şekilde; crome cast kur, tv ile eşleştir, menüde var, cihaz eşleştirme,
    sonra ekranı tv ye aktar, sonrası tamam, cep tel ekranı aynen tv de görünüyor.
    android 4.4.2 minimum istiyor." bunu deneyin
  • 17 ağustosta çıkan güncellemeyi kablosuz ağ ile indirdim denedim tv kapanıp açıldı philips logosunda takılı kaldı 2. kez pc ye indirip flash belleğe attım yine kapanıp açıldığı sırada philips logosunda takılı kaldı güncelleme yapmayı bir türlü beceremedim sorun neden kaynaklı fikri olan varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.