|
Blade - 3070ti sistemini almayı düşünüyordum site yeni bir sistem de eklemiş anakart ve işlemci değişik ancak gerçekten anlamıyorum. Bir yardım edin. Birkaç fikir aklıma geliyor farklı tavsiyelere açığım. Fiyat olarak daha da uçmak istemiyorum mesela raptor 7600Xli sistemi de artık aşıyor beni. Ama işe yarayacaksa işlemci upgradi gibi ufak tefek özelleştirme yapabilirim.
1. sistem bu.
www.gaming.gen.tr
RAPTOR-3070Ti / INTEL i5-13400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
RAPTOR-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ve Core i5-13400F ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr www.gaming.gen.tr
2. sistem bu.
www.gaming.gen.tr
BLADE-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti OC V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-3070Ti oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400F ve ASUS RTX 3070ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr www.gaming.gen.tr
Sorum özellikle şu.
1 iki sistem arasında anakart yönünden özellikle ne gibi farklılıklar var anlayamadım. İleride (4 5 seneye) güncelleme yapmaya hangisi olanak tanır.
2. bu F ibaresi ne oluyor anlamadım açıklayabilirseniz sevinirim.
3. 13400Fli bilgisayarı seçersem aradaki fark mantıklı mı?
Senaryo 1.
BLADE-3070 Ti için işlemci özelleştirmesi yapıp Intel Core i5-12600 eklersem bugün itibarıyla 26.377 TL oluyor +520 TL sonradan belki kendim hava soğutma alıp takacağım.
Ya da aradaki farka değecek kadar bir fark yok mu?
Senaryo 2.
Raptor-3070 Ti için gene işlemci özelleştirmesi yapıp 13400F yerine 13400 seçmek +590 TL yapıyor bu farka mantıklı mı?
Sorularımı yardımcı olabilecek ya da bu kombinasyonlarda 26500 27500 aralarında en makulu bulabileceğim özelleştirme öneriniz var mı uzun oldu ama çok teşekkürler.
Yurtdışından iphone 14 promax getireceğim. Ancak daha önce hiç iphone kullanmadım. Ekosisteme dair hiç bilgim yok. Kullanicilardan bilgi alabilirim.
- Apple kendi kılıfları nasıl abartılı fiyatları var bu fiyata kalite var mı?
-ekran koruyucu gene Apple dan mı taktırmak gerek ordan değilse güvenilir olarak nereden taktiriyoruz.
- kılıf olarak önerdiğiniz varmı. Ürün mor renkte gelecek, şeffaf kılıf takmak istiyorum ama plastik sefaf kılıf telefona zarar vereceğinden korkuyorum. (araya toz kaçıp çizme vs) deri kılıf gördüm ama. Emin değilim tavsiyeniz ne olur?
- kutu içinden şarj aleti çıkmıyor sanırım. Apple.com dan mı almalıyım yoksa fazla mı paranoyak davranıyorum. Alırsam kaç w lik sarsj aleti almalıyım 30 w iyi mi?
- kamera lar için ekstra bir koruyucu kullaniyormusunuz? Önerdiğiniz markalar nelerdir?
-Adroidden gecen biri ne gibi zorluklar yasaya bilir ilk alışma sürecinde?
- google maps ios store da varmı?
|
Kulaklık girişi olan kablosuz kulaklık arıyorum
|
YAZICI TAVSİYESİ (WİFİ ÇOK FONKSİYON)
|
|
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.126 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Asus