Şimdi Ara

Daha önce hiç iphone kullanmadım. YARDIM! iPHONE 14 PROMAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından iphone 14 promax getireceğim. Ancak daha önce hiç iphone kullanmadım. Ekosisteme dair hiç bilgim yok. Kullanicilardan bilgi alabilirim.

- Apple kendi kılıfları nasıl abartılı fiyatları var bu fiyata kalite var mı?

-ekran koruyucu gene Apple dan mı taktırmak gerek ordan değilse güvenilir olarak nereden taktiriyoruz.

- kılıf olarak önerdiğiniz varmı. Ürün mor renkte gelecek, şeffaf kılıf takmak istiyorum ama plastik sefaf kılıf telefona zarar vereceğinden korkuyorum. (araya toz kaçıp çizme vs) deri kılıf gördüm ama. Emin değilim tavsiyeniz ne olur?

- kutu içinden şarj aleti çıkmıyor sanırım. Apple.com dan mı almalıyım yoksa fazla mı paranoyak davranıyorum. Alırsam kaç w lik sarsj aleti almalıyım 30 w iyi mi?

- kamera lar için ekstra bir koruyucu kullaniyormusunuz? Önerdiğiniz markalar nelerdir?

-Adroidden gecen biri ne gibi zorluklar yasaya bilir ilk alışma sürecinde?

- google maps ios store da varmı?

• Renkler ve zevkler…. Her türlü her fiyata kılıf ve ekran koruyucusu var
    Kılıf konusunda şeffaftan kaçının olabildiğince ve koruma özelliği yüksek kılıfları tercih edin özellikle kamera çıkıntılı kılıfları tercih edin çok fazla kaba olmamalı cihaz zaten yeterince büyük ve Apple dan almanıza gerek yok
    Şarj konusu ise daha çok sizin bileceğiniz iş akşam takıp sabah çıkarıp tekrar akşam takacaksanız 10w ideal bence gün içerisinde hızlı şarja ihtiyaç yoksa varsa 20w ideal anker veya mcdodo gibi markalar Amazon’da kampanyalar oluyor takip edin
    Maps uygulaması ise iPhone da kendi harita uygulaması var beğenmezseniz mağazada Google veya yandex gibi uygulamalar mevcut

Alışmak için zamana ihtiyaç var zamana bırakıp keyfinize bakın alışınca başka sistem kullanmazsınız bence ama hep bi korku endişe ile yaklaşırsanız o şekilde devam eder 1 haftalık deneyim sizlere 1 yıl işlemce gibi gelip yıllarca iOS kullanan birisi bile fark etmediği zorlukları tek tek satır satır yazıp isyan edebilirsiniz örnekleri forumlarda var

Son olarak buradan hazır yeri ve aklıma gelmişken cihazlarınıza full kaplama yaptırmayın

Güle güle kullanın

Bu arad web tarayıcı olarak safari uygulamasını tercih edin kullanmaya çalışın diğer Tüm tarayıcılardan en iyisi özellikle safari ve adguard (eklenti-ler) ile birlikte cidden çok iyi iş çıkarıyor aşağıdaki linki inceleyin ne demek istediğimi anlarsınız diğer sorularınız için lütfen çekinmeyin
    https://forum.donanimhaber.com/neden-safari-kullaniyoruz-reklamlari-engelleyin--153300274

Adguard adblock reklam engelleme uygulaması
    Mate ise çeviri uygulaması daha doğrusu eklentisi seçili metni veya istenilen siteyi komple istenilen dile çevirir
    Mağazada çok sayıda işe yarar eklentiler var ve zamanla sayısı artıyor
    Mesele safari uygulamasının koyu teması haricinde donanımhaber gibi web sitesini koyu temaya çeviren eklentiler var

Diğer web tarayıcı uygulamalarının eklenti desteği yok
    Daha önce hiç iphone kullanmadım. YARDIM! iPHONE 14 PROMAX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 11 Ekim 2022; 22:48:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkürler bilgi için çok yardimseversiniz sağolun.onerwbileceginiz kılıflar varmı derdin telefona zarar gelmesin önceliğim bu :) spigenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• atahan1905 A kullanıcısına yanıt

Spigen'ler alaninda en iyisidir bence. Kabloda falan onu tercih ediyorum ben Apple'dan sonra. Adaptorler zaten Apple'inkiler saglam ancak aksesuar konusunda Spigen cok iyi. Bunun yaninda hosunuza gitmeyen model olursa Baseus falan bakabilirsiniz.

Kilif ve ekran koruyucu dahil olsa bile dusurmezsiniz diye dusunuyorum. Ben kilifa Spigen almayi dusunmedim bu yuzden, ucuz ve guzeller var ancak ekran koruyucu kalitesi iyi olmasi gerekiyor. Dokunma hissiyati falan degisebiliyor. Bu yuzden Spigen'inkiler ideal. Sakin sakin mat almayin, telefonun ekran guzelligini cop ediyor. Gittim taktirdim mat ekrani ilk gun cikartip normal koruyucu taktirdim.

Hayirli olsun, iOS'i cok seveceginize eminim. Cok guzel bir telefonla giris yapmissiniz Daha önce hiç iphone kullanmadım. YARDIM! iPHONE 14 PROMAX 

• Telefon aksesuarları yani kılıflara karşı nefret ettim ettirdiler neyse uzun hikaye

Kılıf için bir şey diyemem ama önemli noktaları söyledim ona göre beğendiğin kılıfları alabilirsin çok para vermeye gerek yok bence çünkü komple 100% korumaz daha çok şans işi

https://forum.donanimhaber.com/iphone-14-pro-14-pro-max-ana-konu--153217008-333#154131511

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Ekim 2022; 10:36:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.