Şimdi Ara

CMD DISKPART FLASH BELLEĞİMİ BOZDU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DVD/USB TOOL için CMD DISKPART format atmayı deniyordum 8gb flashıma yaptım disk part - list disk- select disk 1 - clean komutundan sonra işlem tamamlanamıyor olay günlüğüne başvurun yazısı çıktı ve şu anda 8gb bellek çalışmıyor . aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor diyor ancak ben kullanamıyorum. Aynı şeyi arkadaşımın 4gblik flashına da yaptım şimdi flash bellek borçlandık bir de.... bir yardım edin ne olur... Yok mudur bunu düzeltmenin bir çaresi bulamıyorum.

FLASH BELLEKLER ATILMALIK MI OLDU ŞİMDİ?

Normal biçimlendirme yoluyla da olmuyor orda boyut kısmında boyutu bilinmiyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahan1905 -- 23 Ağustos 2014; 4:11:50 >

• EVEET ARKADAŞLAR TERZİ BU SEFER KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKTİ !!! 2 FLASH BELLEĞİ DE KURTARMAYI BAŞARDIM NASIL YAPTIM HEMEN ANALATAYIM.... CMD DİSKPART CLEAN KOMUTUNDAN SONRA FLASH BELLEKLER TAMAEN SİLİNMİŞTİ FORMAT DAHİ ATILMIYORDU. YOĞUN BİR İNTERNET TARAMASINDAN SONRA ŞU YOLLARI İZLEYEREK FLASH BELLEKLERİ KURTARDIM

-BAŞLAT
    -BİLGİSAYAR (SAĞ TIKLA)- YÖNET DE
    -DİSK YÖNETİMİ SEKMESİNE TIKLA
    -AŞAĞIDA DİSK 1 DE YAZAN KISIMDA BOZUK OLAN USB Yİ SAĞ TIKLAYIP YENİ BİRİM SEÇ DE
    -KUTUCUKTA ÇIKAN TALİMATLARI İLERİ İLERİ DİYEREK DEVAM ET VE USBNİZE BİR HARF ATA
    -VE OLDU!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.