Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.729
Cevap
45
Favori
166.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia Z2 kullanıyorum ilk defa bir Philips TV'sine ekran yansıtma yapabildim. Android TV Remote ile çok hızlı tepki süresi alıyorum. Orijinal Philips Remote uygulaması berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 30 Ekim 2016; 23:55:13 >
  • atahan1905 A kullanıcısına yanıt
    Sesli arama 6581 modelinde mevcut 6000 serisinde 6581 rin kumandasinda mikrofon mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Xperia Z2 kullanıyorum ilk defa bir Philips TV'sine ekran yansıtma yapabildim. Android TV Remote ile çok hızlı tepki süresi alıyorum. Orijinal Philips Remote uygulaması berbat.

telefonuna google cast yükle. memnun kalırsın.
  • Google'ın kumanda programında ses açıp kısma sorun... Ben bunu yükledim, ses ve program kontrolü daha iyi
    https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.bouyguestelecom.remote

Ayrıca apk olarak
    -Puffin Browser (dahili flash player ve proxy içeriyor, tavsiye ederim)
    -Cepvakit
    -Sahibinden
    -Mail.ru mail programı
    -WPS Office kurdum...

Sorunsuz çalışıyorlar. Yalnız Google Maps kurulmadı. Kurulan programlara kısayol atmıyor ayrıca. Es Dosya Yöneticisi ile girip açmak zorunda kalıyorum.

Şöyle kullanışlı bir tv launcher lazım buna şimdi... Deneyen yada tavsiye edebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktug2016 -- 31 Ekim 2016; 16:05:14 >

• kısayol atmaması gerçekten en sıkıcı durumlardan biri. zar zor apk yüklüyorsun bir de açmak işkence. gelişecek umuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Xperia Z2 kullanıyorum ilk defa bir Philips TV'sine ekran yansıtma yapabildim. Android TV Remote ile çok hızlı tepki süresi alıyorum. Orijinal Philips Remote uygulaması berbat.

telefonuna google cast yükle. memnun kalırsın.

Google Cast sadece fotoğraf, video ve müzik mi aktarıyor yoksa telefonun ekranını tamamen mi aktarıyor? Yani telefonda milliyet gazetesi uygulamasını açsam TV'de aynı ekranı alır mıyım? Iphone telefonum var. Teşekkürler.
  • FA5T kullanıcısına yanıt
    quote:

Bazı sık sorulan sorulara cevap olsun.

Cihaza kablosuz chromecast üzerinden laptoptan pcden görüntü aktarılabiliyor.

Tüm Apple cihazlarının ekranı tvye kablosuz sorunsuz aktarılabiliyor.(Google Play'den Air Screen isimli uygulamayı kurmanız gerekiyor.)

Android cihazların ekranları miracast ile paylaşılabiliyor.

Son güncelleme : version:000.001.015.015 'dir 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü yayımlanmıştır.

Hocam tamamen ekranı aktarıyor değil mi? Philips TV Remote sadece fotoğraf, müzik ve video aktarıyor. Benim istediğim ise şu şekilde;https://www.youtube.com/watch?v=e-gooWoLTho

1. Son güncelleme yapılacak.
    2. TV'ye Air Screen kurulacak.
    3. Telefona Google Cast ya da Video & TV Cast for Chromecast uygulaması kurulacak.

Bunların dışında ek donanımsal aparat gerekli değil doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 1 Kasım 2016; 9:52:21 >

• Evet ek bir aparata gerek yok.Android cihazlar için miracastten,Laptop ile chromecastten,ios cihazlar içinde airscreen ile yansıtna yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Bazı sık sorulan sorulara cevap olsun.

Cihaza kablosuz chromecast üzerinden laptoptan pcden görüntü aktarılabiliyor.

Tüm Apple cihazlarının ekranı tvye kablosuz sorunsuz aktarılabiliyor.(Google Play'den Air Screen isimli uygulamayı kurmanız gerekiyor.)

Android cihazların ekranları miracast ile paylaşılabiliyor.

Son güncelleme : version:000.001.015.015 'dir 17 Ağustos 2016 Çarşamba günü yayımlanmıştır.

Hocam tamamen ekranı aktarıyor değil mi? Philips TV Remote sadece fotoğraf, müzik ve video aktarıyor. Benim istediğim ise şu şekilde;https://www.youtube.com/watch?v=e-gooWoLTho

1. Son güncelleme yapılacak.
    2. TV'ye Air Screen kurulacak.
    3. Telefona Google Cast ya da Video & TV Cast for Chromecast uygulaması kurulacak.

Bunların dışında ek donanımsal aparat gerekli değil doğru mudur?

Android cihazına sadece Google Cast yüklemen yeterli telefondaki bütün ekranı televizyona aktarıyor
    Windows bilgisayar için google Chrome yükleyip google cast eklentisini kurman yeterli (2 seçene var biri masaüstü ekranı paylaşma diğeri ise sadece chrome ekranı paylaşma
    IOS cihazlar için denemediğim için bilmiyorum.
    ağ üzerinden proğramsız bilgisayardan resim video müzik dinleyebilirsin. (aynı ağda olması şartıyla)

• quote:

Orijinalden alıntı: FA5T

Evet ek bir aparata gerek yok.Android cihazlar için miracastten,Laptop ile chromecastten,ios cihazlar içinde airscreen ile yansıtna yapılabilir.

Arkadaşlar birkaç sorunum daha var TV ile ilgili.

1. PUS6501 ile Discovery Channel, National Geopraphic, beIN SPORTS gibi kanalları Türkçe yayın desteği (beIN hariç) ile izleyebilir miyiz? IPTV için alternatifimiz var mı?

2. TV 8,5 kanalını el ile uydu frekans girerek ekleyebilir miyim? (Frekans: 12346 - Sinyal Oranı: 9600 - Video PID:2901 - Audio PID:3001 - Polarizasyon: H-Yatay) Eğer bunu ekleyemiyorsak bu kanalı izlemek için ne yapmam gerekli?

3. Kısıtlanmış marketi nasıl açık hale getirebiliriz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 1 Kasım 2016; 13:26:59 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thy666 -- 1 Kasım 2016; 15:54:27 >
  • Benim telefonda normalde miracast özelliği vardı ama onla çalışmayınca telefondan ekranı aktarmak için şu programı kullandım... İhtiyaç duyan deneyebilir...
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app

http://i.hizliresim.com/jBkjEL.png

IPTV olarak ben MKVOD uygulamasını kurdum. Hazır portallar oluyor içinde fazla aramak zorunda kalmıyorsun... gerçi orada da biraz kırık link kirliliği var ama idare eder.
    http://www.mkvod.info/mkvod/showthread.php?tid=257

Programı kullanacaksanız Kodi yada Vlcplayer yüklemeyi unutmayın... Yerleşik player, IPTV lere bağlanamıyor galiba... Ayrıca mac adresini yapımcıya mail atmanız gerekiyor.

Birde televizyon dün akşam kendini Güvenli modda açtı. O da neymiş derken uyumsuz bir program yüzünden tv yeniden başlatılacak dedi. Sonrasında android adamcığı animasyonlu siliniyor yazısı geldi... Kurduğum programları komple temizledi :) Karşılaşırsanız bilginiz olsun hepsini baştan almak zorunda kalacaksınız...

• USB üzerinden güncellemeyi yapınca herşey sıkıntısız çalıştı, şu an için hiç bir sıkıntı gözükmüyor, tek sorun 4K'dan HD ve SD yayınlara geçince oluyor 2 TB full dolu olan harici diski algılayamadı, diğerini algıladı tek sıkıntı bu oldu. Bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

USB üzerinden güncellemeyi yapınca herşey sıkıntısız çalıştı, şu an için hiç bir sıkıntı gözükmüyor, tek sorun 4K'dan HD ve SD yayınlara geçince oluyor 2 TB full dolu olan harici diski algılayamadı, diğerini algıladı tek sıkıntı bu oldu. Bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı ?.

1 TB HDD kullanıyorum bir problem yok ?
    4k dan hd sd yayınlara geçince ne oluyor ?
  • quote:

quote:

USB üzerinden güncellemeyi yapınca herşey sıkıntısız çalıştı, şu an için hiç bir sıkıntı gözükmüyor, tek sorun 4K'dan HD ve SD yayınlara geçince oluyor 2 TB full dolu olan harici diski algılayamadı, diğerini algıladı tek sıkıntı bu oldu. Bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı ?.

Kalite birden düşünce kötü görünüyor göze :) Diski okutamadım bir türlü 160 GB olanı okuyor ama 2 tb olanı okumadı. Oyun ve Bluray filmleri deneyemedim henüz.

• Merhabalar,

benim iki sorum olacak,

>PUS6501 ile Discovery Channel, National Geopraphic kanallarını internet üzerinden nasıl izleyebilirim?Kanallar şifreli olarak var.

>trt 4k yayınını alamıyorum.Güncel frekansı girmeme izin vermiyor.
    12615 H 12500

teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Kalite birden düşünce kötü görünüyor göze :) Diski okutamadım bir türlü 160 GB olanı okuyor ama 2 tb olanı okumadı. Oyun ve Bluray filmleri deneyemedim henüz.

bende öyle bir problem yok yada ben farkedemedim. geçmiş olsun.
    2 tb okumuyor demişşin. dosya biçimini ntfs den ext yaptınmı? denemek istedim ama elimde olmadığı için denemeyemedim.

• Hocam geçmiş olsuna gerek yok bu bir sorun değil sadece arada kalite farkı olduğundan öyle oluyor :) Bu arada yazılımsal olarak HDR mevcut heralde onun ayarları var mı ytoksa HDR destekli bir oyun veya video başlatınca otomatik aktif mi oluyor ?.
  • quote:

Hocam geçmiş olsuna gerek yok bu bir sorun değil sadece arada kalite farkı olduğundan öyle oluyor :) Bu arada yazılımsal olarak HDR mevcut heralde onun ayarları var mı ytoksa HDR destekli bir oyun veya video başlatınca otomatik aktif mi oluyor ?.

ayarları bildiğim kadarıyla yok. hdr ile ilgili hiçbirşey denemedim bilmiyorum.
  • thy666 T kullanıcısına yanıt
    Hdr plus mevcut kendisi aktif oluyor sizin ek bir ayar açmanıza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.