Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krizalit17

Bunlar yazılım değil Android uygulaması.. Kodi bir medya center olarak kullanılıyor. Es file dosya yöneticisi, asphalt 8 ve beach buggy oyun..

Ayrıca digitürk play ile süperlig maçlarını izliyorum. Bir de iptv uygulaması ile dünyadaki hemen tüm film ve Spor kanallarını izleyebiliyorum.

Bu meseleleri anlatan videoda daha anlaşılır hale gelecektir söylediklerim. Android kırosu olduğumuz için bazen terminolojiyi abartıp anlamsız şeyler söylüyoruz, anlaşılmaz hale gelebiliyoruz

O zaman dostum, şu videoyu bir an önce hazırla ki bizde yılbaşına hazırlık yapalım, malum benim gibi cebi delikler yılbaşını evde geçireceğiz. :)
  • hocam tarayıcıda problem yaşiyorum ben. mesela 'fulhd gentr' sitesinden film izleyemıyorum sıteye giriyor fakat videolar hiçgörmuyor açılmıyor yanı bu konuda yardımcı olabilr misn? acaba bu benmtvye has bı problem mı yoksa tv desteklemıyor mu bu arada tarayıcım web browser
  • muharrrm M kullanıcısına yanıt
    Eğer tv de yüklü tarayıcıdan bahsediyorsan o tarayıcı benim 2013 model 47pfl6008 den kalma. Asla kullanamazsın onu kafayı yedirir adama...

Chrome ya da başka tarayıcı yüklemek lazım. Ben daha yüklemeniz zira tvden tarayıcı işini pek sevmem. Dizi ve filmler için Kodi kullanarak İnternet ten izliyorum.

Şimdi google play den indirmeden amk olarak kurduğumuz uygulamaları menüde göstermiyor. Uygulamalardan gidip seçip açıyoruz. Bunun üzerine gidip çözüm bulmaya çalışacağım. Bakalım sonuç alabilecek miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Değişim meselesine gelince 47pfl6008 tv mi 2013 Aralık ayında 5yıl garantili olarak aldım. Görüntü kalitesi çok iyi olsa da daha ilk haftadan kendi Ke dine kapanma, ekran gelmemesi sorunları başladı. İlk senenin sonunda servise gitti ve anakartı değişti. Geldikten sonra problemler devam etti ben de öyle kullandım bir sene daha sonra 1 ay önce kapandı daha açılmadı. Servis geldi aldı anakartı değişti geri geldi ertesi sabah gene kendi Ke dine kapanmaya başladı. Bunlar olurken hep video çektim ve her şikayeti mi videolarla ispatladı. Son gidişinde Philips türkiye'yi arayıp haşlayın. Sonra servisteki elemanı haşladım.uzun süredir panel işleriyle ilglendiğimden bu konuda oldukça bilgi sahibiyim. Adamlar anladı buna yediremicez bu tv alıp geldiler eve...

47pf6008 modeli sorunludur ve üretim hatası vardır. Hemen her tv de aynı sorunlar yaşanmakta kimisini değiştirip kimisi yedirirlerse garanti bitene kadar tamir edip ellerini çekmekte kullanıcıyı mağdur etmektedirler.

Bu arada servis çok ilgili ve hızlı olmakla birlikte bol goy goy yapıp hiç iş yapmıyor. Sen sıkıştırdığında işte zorla işini görüyorlar...

• Merhaba Arkadaşlar, Uzun araştırmalarım sonucunda F/P ürünü olarak 49 Pus 6501 modeline karar verdim.
    Önümüzdeki yaz sonuna doğru evlenmeyi planlıyoruz. Bu tv yi alıcam ancak sizlere de danışmak istedim. Kronik bir sıkıntısı var mı?

Şimdi alıp evlenince kullanmaya başlamak istiyordum malum aile evinde Bu ebatta TV konumlandıracak alanımız yok. Ancak Philips yetkilileri aldığınız gün garantisi başlar dediği için acele etmiyorum. Vakti gelince stok bulduğum sürece bu ürünü yine alabilirim.

Ürün hakkında yorumlarınız nelerdir?
    Almışken Gerçek 4K deneyimi sunacak bir televizyon almak istiyorum ve özellikleri gayet başarılı bir ürün. Az daha bütçe ayıracak olsam Samsun KS serisi alırdım ama çok pahalılar. ve ben Curved modelleri tercih etmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 30 Kasım 2016; 17:47:2 >
  • Android işletim sistemli bir ürün alıyorsanız elbet birtakım sıkıntılar olacaktır. Bazen donabilir, uygulamadan atabilir ancak yaklaşık 5 6 günlük deneyimlerin neticesinde ürünün gayet stabilize olduğunu söyleyebilirim.

Şu ana kadar gördüğüm tek problem bu sınıftaki hemen tüm tv lerin sorunu olan banding... Benim panelde de mevcut ama artık takmıyorum çünkü tv sunduğu özelliklere göre oldukça iyi bir fiyata sahip. Sözün başında f/p ürünü arıyorum demiştiniz ya işte bu ürün tam tanımınıza uyuyor

• KODİ DEDİĞİNİZ SEY UYGULAMA MI
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Merhaba Arkadaşlar, Uzun araştırmalarım sonucunda F/P ürünü olarak 49 Pus 6501 modeline karar verdim.
    Önümüzdeki yaz sonuna doğru evlenmeyi planlıyoruz. Bu tv yi alıcam ancak sizlere de danışmak istedim. Kronik bir sıkıntısı var mı?

Şimdi alıp evlenince kullanmaya başlamak istiyordum malum aile evinde Bu ebatta TV konumlandıracak alanımız yok. Ancak Philips yetkilileri aldığınız gün garantisi başlar dediği için acele etmiyorum. Vakti gelince stok bulduğum sürece bu ürünü yine alabilirim.

Ürün hakkında yorumlarınız nelerdir?
    Almışken Gerçek 4K deneyimi sunacak bir televizyon almak istiyorum ve özellikleri gayet başarılı bir ürün. Az daha bütçe ayıracak olsam Samsun KS serisi alırdım ama çok pahalılar. ve ben Curved modelleri tercih etmek istemiyorum

Bence, benzer fiyattaki tv lerle karşılaştıracak olursanız en mükemmeli diyebilirim.Ben çok memnunum.

Evet uygulama... Bu akşam videoyu çekiyorum inşallah sabaha link atarım

• Arkadaşlar çektiğim video linki aşağıda....
  • Ellerine sağlık kardeşim. Bende tv yi 1 aydır kullanıyorum ve oldukça güzel nazar değmesin. Ama bazı ayarlarını çözemedim. Mesela maç izlerken muhtemelen ayarlarını değiştirdim kamera topu takip ederken takılma oluyor ama daha önce yaşamamıştım.. Çözüm konusunda önerisi olan var mı acaba ?

• Benim naçizane bir önerim olacak. Malum tv de talk killer tarzı bir program yok. Ayrıca kurmak ne kadar sağlıklı olur pek emin değilim. Tv yi kumandadan kapattığınız zaman uyku moduna alıyor ve tam bir kapanma ve yeniden boot yapmıyor. Bu zaman içerisinde tv nin şişesine neden olabilir. O yüzden haftada bir kez de olsa fişten çekmek ve tekrar takmak mantıklı. Yaptığımızda tenin daha uzun sürede açıldığını başlangıçta Android yazdığını göreceksiniz. Bu da tam bir boot anlamına gelip tvnin rahatlamasını sağlıyor...

• https://forum.donanimhaber.com/m8s-plus-android-tv-box--111662191#111662191

Bu linkte kodi nasıl kurulur nedir sorularının cevaplarını bulabilirsiniz.

Ayrıca YouTube ta Kodi Türkiye diye aratırsanız bütün ayarları anlatan bir kanal mevcut oradan yardım alabilirsiniz.

Videoda kodinin beta sürümü inceleniyor ve birtakım stabilize sorunları var. Akşam videoyu çektikten sonra kodi 16.1 jarvis sürümünü yükledim ve hiç sorun yaşamadan akıcı bir şekilde kullanabilidim.siz zaten Google play den jarvis sürümü indireceksiniz...

• hocam oncelıkke hazırladıgınız vıdeo ıcın çok sagolun. bız daha yenıyız androıd konusunda kodiyi yukledım seyır turk eklentısını de yukledım gayet guzel tavsiye edeyecegınız baska eklentiler var mı acaba kodının ıcerısınde?
  • Dış görünüm temasının ismi ne ?

Fusion diye bir repo var. İçinde bir sürü eklenti geliyor. Özellikle Genesis ve exodus oldukça güzel... Kodi Türkiye YouTube sayfasını mutlaka ziyaret edin

• Ben kodi beta test kullanıcısıyım. O yüzden bu krypton v17.0 sürümü.. Ancak bu sürüm tv de stabilize çalışmadı. Şimdi 16.1 jarvis sürümünü kurdum son derece akıcı..

• peki arkadaşlar philips 6501 cihazımda bazı sitelerden maç izlemek istiyorum ama mahkeme kararıyla kapaşı diyor. Dns değişikliği cihazımızda mümkün müdür

• Peki AenNox dışında tema tavsiyeniz varmı ?

• iPhone ekranını pus6501'e nasıl yansıtabilirim??

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.