Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krizalit17

Daha önce hiç m3u liste düzenlemedim.ben de hazır bir liste vardı onu yükledim kodi ye.. O yüzden yardımcı olamayacağım

sizin kodi ye yüklediğinizde TRT4K varmıydı dostum ?
  • Bugün Kodi'ye Seyirturk kurdum.
    Seyirturk Kodi ile çok güzel çalışıyor.
    Dizi sitelerinden sorunsuz yararlanılıyor.
    Youtube'da Kodi Türkiye yazarak kurulumunu izleyebilirsiniz.
    Zaten basit bir işlem.
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Ya acaba aynı şeylerden mi bahsediyoruz diye şüpheye düşmeye başladım... Benim m3u listemde trt4k yok zaten hazır liste olduğu için hiç kurcalamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya acaba aynı şeylerden mi bahsediyoruz diye şüpheye düşmeye başladım... Benim m3u listemde trt4k yok zaten hazır liste olduğu için hiç kurcalamadım

Evet dostum onu sormuştum, o benim olmazsa olmazımdı, bu durumda kodi olayı bana göre kapanmış oldu. Bu güne kadar seni yordum, her şey için teşekkürler dostum.
  • Tv de trt4k yok mu uyduda? Zaten 4k çözünürlükte izlemek varken neden kodi üzerinden izleyelim ki?

• Dikkat ettiniz mi sizin tv de de aşırı derecede vertical banding var

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Evet aşırı derece... Yalnız videolarda normalde olduğundan çok daha fazla belli oluyor. Normalde bu kadar rahatsız edici değil. Yıldım tv ile uğraşmaktan ve kabullendim. Zaten bu tv değişim ile bana geldi. 2013 model Philips 47pfl6008 den buna geçtim

• Evet bir çoğumuz kabullendi artık bu durumu zaten özellikle görmek isteyenler için belirttim az çok bu tv lerde bu durum var
    Fakat örneğin Samsung ku7000 sayfasına bakıyorum bizden daha çok sorunları var bazen bizdeki sorun değilmiş bile diyorum..

• Bu trt 4k yine gitti

• Forumdaşlarım... Kanal kaybolmalarının nedeni tkgs özelliğidir. Bu özellik kanalları sürekli güncellediği için kanalların yerlerini değiştirmekte ve favori listelerinnnizi ya da kanal sıralamanzı değiştirir. Kanalları aratıp bulduktan sonra tkgs özelliğini kapatırsanız bu sorunların hiçbiri ile karşılaşmazsınız

• Bu banding sorunu alacagimiz bu modelin her tvsinde cikyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Bu trt 4k yine gitti

Az önce baktım benim tv de TRT4K normal çalışıyor.
  • quote:

Forumdaşlarım... Kanal kaybolmalarının nedeni tkgs özelliğidir. Bu özellik kanalları sürekli güncellediği için kanalların yerlerini değiştirmekte ve favori listelerinnnizi ya da kanal sıralamanzı değiştirir. Kanalları aratıp bulduktan sonra tkgs özelliğini kapatırsanız bu sorunların hiçbiri ile karşılaşmazsınız

Bu TGS özelliği otomatik kanal güncelle gibi birşey var oysa dün farkettim kapattım o değilse nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Bu trt 4k yine gitti

Bu otomatik güncelleme nedeniyle kanal gitmiş şimdi siziz dediğiniz gibi yapıyorum tekrardan 12500 e 10980 dikey diyorum Türksat 42e yazıyor kanal bulunamadı diyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

quote:

Bu trt 4k yine gitti

Bu otomatik güncelleme nedeniyle kanal gitmiş şimdi siziz dediğiniz gibi yapıyorum tekrardan 12500 e 10980 dikey diyorum Türksat 42e yazıyor kanal bulunamadı diyor

Bu işlemi manuelden yapman gerekiyor. birde bilgileri yanlış yerlere yazıyor olabilirsin, Mhz yazan yere 10980 yazılacak 12500 SR yazan yerde olacak
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Ben trt4k yı ne yaptıysam kuramadım, frekans bilgilerini giriyorum aratıyorum birşey bulamıyor tv ekran öylece kalıyor bendr back yapıp geri çıkıyorum, nedeni ne olabilir acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

Ben trt4k yı ne yaptıysam kuramadım, frekans bilgilerini giriyorum aratıyorum birşey bulamıyor tv ekran öylece kalıyor bendr back yapıp geri çıkıyorum, nedeni ne olabilir acaba ?

Fişi ni çektim taktım Android sıfırladı kendini sonra tekrar arattım çıktı teşekkürler arkadaslar

• abidig kullanıcısına yanıt
    Son kez arattırdım trt4k yı buldum tamam son dedim ama şimdide kanalların içersinde bulamıyorum trt4k'yı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim samsung usb 2.0 olmasına ragmen bu formatları hiç takılmadan açıyor.philipsi almam gerek ki,bu kodiyi kurabileyim.öyle bi şansım yok maalesef

• tatli45 T kullanıcısına yanıt
    kanal arama özelliği var forumdaşım. liste bölümüne girdikten sonra seçenekler kısmında kanala ara var.tıkla trt4k yaz bulur...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.