Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
45
Favori
166.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Syberia-1903

Sizde ps4 Pro mu vardı? oyun modunda söylediğiniz ayar kapalı oyun oynamak için en iyi mod oyun modu herhalde.

Yok bende ps4 var nornal, last of us dada oyunu açınca tv niz hdr destekli etkinleştirmek istiyormusunz dedi yaptım oda oldu, görüntü formatına girince hepsi hdr diye yazıyor onu açarsak oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Philips şaşırttı beni.
    Android 6 vermeleri güzel olmuş.
    İnşallah bug filan olmadan stabil bi kullanım yakalarız.

Bazı videoları tv nin kendi oynatıcısı daha akıcı oynatıyor, anroid deki tüm playerlarda denedim durum aynı

• quote:

Sizde ps4 Pro mu vardı? oyun modunda söylediğiniz ayar kapalı oyun oynamak için en iyi mod oyun modu herhalde.

Oyun modunda motion unuda tamanen kapıyor ama onu kapama bence 30 fps oyunlar baya akıcı yapıyor o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2017; 1:42:28 >
  • Televizyonumu son sürüme güncelledim.
    Gözlemlediklerim. 10 dk lık..
    android 6.0 oldu
    Yeniden başlat özelliği eklenmiş
    Netflix de HDR videolar göstermiyordu. artık gösteriyor
    Youtubede 4k 60p ve 4k HDR 60p videoları açınca bozuk gösteriyor. artık düzgün gösteriyor çok akıcı
    televizyon açılış android animasyonu değişti.

artık bu tv nin hiç bir sıkıntısı kalmadı valla.
    iyiki philips android TV aldım.

HERKES BU GÜNCELLEMEYİ MUTLAKA KURSUN HİÇ BİR HATA DA GÖREMEDİM. BANDING DISINDA HERŞEY KUSURSUZ VALLA..
    yine olsa gerçekten philips alacağım.

ha bu arada 15 haziranda 49pus6561 almıştım.
    şu ana kadar 4 güncelleme geldi. Philips çalışıyor valla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 28 Ocak 2017; 2:50:26 >
  • herşey mükemmel ama sabah karanlıkta izlerken hd kanallarda bile bulutlu bir üst katman mevcut. sanırım bu bütün ledlerin sorunu.

Annem babam hd ile normal kanal arasında ki farkı bile anlamıyor. Sanırım bazı şeyleri umursamamak en doğrusu.

kafaya takmadıktan sonra banding inde hiç bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 28 Ocak 2017; 10:7:57 >
  • quote:

Eski ps4lerde 1.4 HDMI var ps4 Pro ve ps4 slimde 2.0 HDMI var.

Evet fat kasa mat renk ps4 var bende 1tb o zmn kablo 1.4 peki 2.0 alayım mı tavsiyeniz varmı yada link çok iyi olur

• Banding konusunu en çok takanlardan biri bendim

Neden lg uh770v almadım diye çok üzülüyordum

Arada bir forumlarında dolaştım ki ne göreyim bizdeki banding dediğimiz olay halt etmiş

Adamlar her görüntüyü parmaklık ardından izliyor sanki

Bu led tv lerin büyük problemi ve ne yazık ki olmama ihtimali de çok düşük

Ve bence hala en iyi görüntüyü veren Philips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midnightmrt -- 28 Ocak 2017; 11:14:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidig kullanıcısına yanıt
    Ben de kablo tavsiyesi istemiştim fakat şimdi kafam karıştı bu tv 1.4 ile de hdr görüntüsü veriyor mu hdr destekleyen bir oyunda bakmak lazım.

• evohan kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim akıcı oluyor fakat Dishonored 2 de çok fazla kırılmalar neden oluyor bu ayar.Pc olsa verticalsync açar problemi çözeriz fakat ps4 de yapacak bir şey yok herhalde.

O zaman sizdeki kablo ps4 kablosu ve 1.4 fakat sony hdr için 2.0 lazım demişti.Bu durumda ya tv bir şekilde 1.4 ten hdr veriyor ya da öyle görünüyor ya da gerçekten hdr vermesi için 2.0 hdmi gerekiyor.Bu durumda hdrli ve hdrsiz görüntüyü test etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberia-1903 -- 28 Ocak 2017; 11:45:58 >
  • Arkadaşlar şimdi 1.4 HDMI ile test ettim ilk resim hdr açık ikincisi kapalı. 1.4 te nasıl hdr veriyor anlamadım. telefonla çektim birde gündüz olduğu için de yansımalar mevcut kusura bakmayın.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1556613/10b0fff5-68d3-47b9-a089-715b84ecd362.JPG

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1556613/edc98f3a-9187-4a56-8b07-7810201a38c5.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberia-1903 -- 28 Ocak 2017; 12:20:22 >

• arkadaşlar bazen eklediğim fotoda göreceğiniz üzere tv nin sağ alt köşesinde program yok yazısı çıkıyor televizyonun fişini çekmeden silemiyorum.bu konuda bilgisi olan varmi

2016 Philips 49 Pus 6501

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtceko -- 28 Ocak 2017; 14:2:50 >
  • Hangi yazılımı kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

Televizyonumu son sürüme güncelledim.
    android 6.0 oldu
    Youtubede 4k 60p ve 4k HDR 60p videoları açınca bozuk gösteriyor. artık düzgün gösteriyor çok akıcı

HERKES BU GÜNCELLEMEYİ MUTLAKA KURSUN HİÇ BİR HATA DA GÖREMEDİM. BANDING DISINDA HERŞEY KUSURSUZ VALLA..

net browser dan halen film veya dizi izleyemiyorum habire hata veriyor, chrome kursak ondada durum aynımı acaba onu nasıl kurcaz anlayamdım tabi

• 6581 philips bu forum daha aktif olduğundan ve 6501 le arasında fark olmadığından buradayım 18 ocakta güncelleme gelmişti en son o yüklü şuan

Evohan pc den Google Chrome apk yaz (apk pure.com) denen bir site var oradan indir usb kopyala 60 mb civarında dosya. sonra tv playstoreda es file indir.bellek tv ye tak es file aç belleğe gir es filedan chrome.apk tıkla kur.

eş filedan uygulamalara girerek chrome açabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

android 6.0 oldu

net browser dan halen film veya dizi izleyemiyorum habire hata veriyor, chrome kursak ondada durum aynımı acaba onu nasıl kurcaz anlayamdım tabi

bana sürekli aynı sorular geliyo gerçekten bıktım. sayfalara tek tek bak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

android 6.0 oldu

bana sürekli aynı sorular geliyo gerçekten bıktım. sayfalara tek tek bak.

net browserla ilgili bir sorun çözümü bulamadım sayfalarda okadar çookki baktığım kadarı ile tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

Evohan pc den Google Chrome apk yaz (apk pure.com) denen bir site var oradan indir usb kopyala 60 mb civarında dosya. sonra tv playstoreda es file indir.bellek tv ye tak es file aç belleğe gir es filedan chrome.apk tıkla kur.

sağolasın hocam peki ordaki en son android 6 için uyumlu sürümümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

ordan inmedi chrome başka yerden çektim kurdum ama iki şey var

birincisi chromu ana ekrana kısa yol olarak açmadı uygulamalar kısmında girip aç diyince açılıyor
    ikinciside hiç bir sitedeki videoyu açmıyor ses var ama görüntü gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.