Şimdi Ara

2016 polo 1.2 tsi manuel yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben Volkswagen bayilerinde ki satış danışmanlarının sık sık kullandığı DSG manuel'den az yakar kelimesine katılmıyorum.

Kendim bir Rent A Car'a ortağım. 40 adet aracımız var bunların 13-14 tanesi Volkswagen.

Şöyle bir örnek vereyim.

1.4 TSI Manuel Passat, 1.2 TSI DSG Polo'dan daha az yakıyor.

Polo'nun şehir içi ortalaması sürekli 8.5 lt civarı.

Passatın 8 litreyi geçtiğini hiç görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık forumda şu dsgem patladı ve tsi yakıt tüketimim konularından gınaha geldik. ya bilerek lades de sonra şikayet et. gerçi forumda 3 litre ortalaması ve sorunsuz bu dsg apayrı bişey bunun yalan olduğunu kabul etmek istemeyen kişi alırsa tsi veya dsg olacağı bu.
  • 1.2 tsi dsg polo Ankara ş. içi genelde 7 lt civarı tüketiyor.. Araç yeni olduğu için yakıtın fazla olması normal zamanla düşer özellikle 3500km den sonra düşecektir..
  • Tsi motorlar yakıt tüketimi açısından iyice merak konusu oluyor.

• Bence en sağlam anlamanın yolu yakıt alırken kaç km de alıyor olduğunuzu ölçmek yazana fazla takılmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menergy -- 18 Mayıs 2016; 0:10:37 >
  • 1.2 tsi 110 luk

yumuşak kullanım;vites uyarılarına uyarak 30 km ortalama hız 6 - 6,1 lt ortalama tüketim.
  • hastayım şu tsi efsanesine eyvallah motor iyi laf yok ama nedir bu 3-3.5 lt yaktırma çabası motorsiklet mi bu
    3 lt yakıt tüketiminin yolunu anlatıyorum toplanın :
    önce araç 100 km kadar sabit devirle kullanılır ki motor ısınsın daha sonra konya ovasında (hiç rampa olmaması önemli ayrıca arka koltukları sökülmüş ve stepnesi çıkarılmış artı olarak gereksiz tüm eşyalar araçtan sökülmüş olmalı) gaza ayakla değil dikkat edin elle yumuşakça okşayarak basıyoruz 7. viteste 70 km/saat hızla ilerlersek anlık tüketimde 3 lt yakalayıp fotoğrafını çekiyoruz ki elimizde ispatımız olsun
  • kısa mesafe için normal
  • Tam depo 36km/h ortalama hiz ile 5,3-5,4 litre arasi tuketim oluyor. Bu deger gayet sakin kullanim ile elde ediliyor.

Gercek sehirici trafikte surekli dur kalk yaparak tahminimce 7,5litre civarinda tuketimi olacak 1.2tsi Polo'nun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.