Şimdi Ara

2016 Renault Clio 1.2 EDC 120 HP Icon Kıyaslama ve İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada 1000 km yi geçtiğim için yeni yeni basıyorum, koltuğa yapıştırıyo:) Ayrıca arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

7.2 ortalamayı kac hız ortalamayı buldun merak edıyorum şehir içi yogun trafıkte 10dan asagı düşmez

Hocam bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum eco modda maximum 8 lt.

Ben sadece 1 kere eco mod kullandım, bana sıkıcı geliyor, performansı çok düşürüyor.. Araç gitmiyormuş gibi hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3Rt26

Kaliteden ibiza yi eleyip clio almak...

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

yahu ibiza nın her tarafı kalite olsa ne yazar ? o tipsiz ön konsol ve yürüyen mezar iç mekanıyla isterse içi altın kaplama olsa neye yarar ? geçen beylikdüzü - gebze arası yol yaptım 2015 model ibiza ile resmen ruhum daraldı fiesta bile ibiza nın yanında taunus gibi kalıyor iç genişliği
  • aynı aracın joy paketi var. yakıt ortalaması performanslı kullanımda 8.5 şuan.1500 km de hepsi şehir içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

1.Clio'nun içi hem fiesta'dan hem 208'den küçük 4 kişi asla rahat edemiyoruz araçta hep bir ''çek şu koltuğu öne'' problemi oluyor
    2.Clio'nun navigasyonu pek işlevsel değil aklınızda bulunsun bilmediğiniz yere ona güvenipte gitmeyiniz

(3 aracı da yaklaşık 4 aydır kullanıyorum)

Hayırlı olsun bu arada kazasız belasız

bir daha soylesene ilk maddeni keske gecen gun fiesta onde clio arkada foto cekseydim birakin teknik veri paylasmayi gozle bile gorunuyor fiestanin daha dar oldugunu

Genişlik uzunlukla olculmez buradan ne kadar bilgili oldugunuz belli oluyor zaten genislik 2 arka kapi arasi olculur sizin soforunuz okuz gibi yata yata kullanip koltuğu sonuna kadar yaslarsa arkaya hic bir araca sigmazsiniz zaten sirf kotulemek icin yorum yazmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 23 Mayıs 2016; 21:00:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araci alan dostum hayirli olsun cok iyi bir karar vermişsin bundan cekinme hic bende bu sinifta 2 aractan birini alirim ya polo ya clio ama ww nin fiyat politikasından insanlari siraya sokmasindan ve ayni paraya daha dolusunu alabilecekken niye bosunu alayim? Dogru bir tercih yapmissin clio ile yukarida mesajini alıntıladığım arkadas sacmalamis resmen zaten koltugu one cek diyip bu araba dar demesinden belli ama hakli olduğu tek nokta navigasyon harita surumu orada da tam hakli degil bilmiyorki tum navigasyon basarsoft haritasini kullaniyor sen ww deseydin overdi bu navi cok iyi diye oysa temel harita ayni tomtom uda igosuda basarsoft 2015q4 harita kullaniyor en son cikani bu cunku renault bu konuda evet kotu hem son surum su anda 2015q4 olmasina ragmen naviextras hala 2015q2yi sunuyor birde parayla arabayi ilk aldiginda 1 ay içinde guncelleme ucretsz ama sonra her guncellemeyw 300 kusur lira absurt bir para isteniyor gerçekten sacma zaman ilerledilce haritan eski kaliyor ama rnav ina mediaskin kurarak oradaki igo nav dan en guncel haritayi kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

yahu ibiza nın her tarafı kalite olsa ne yazar ? o tipsiz ön konsol ve yürüyen mezar iç mekanıyla isterse içi altın kaplama olsa neye yarar ? geçen beylikdüzü - gebze arası yol yaptım 2015 model ibiza ile resmen ruhum daraldı fiesta bile ibiza nın yanında taunus gibi kalıyor iç genişliği

Bana anti olmaya falan mı çalışııyorsun ? Sana yazdığım ilk ve son yorumum olacak.

Ben de leğen gibi plastikli Clio'yu hazzetmiyorum ? Bunu sana mı soracağım. Ben sadece fikrimi belirttim. Diğer konuda olduğu gibi.

Sana ne arkadaşım ? Yol yapmışmış. Ruhu daralmış. Fiesta mı daha geniş Ibıza mı tartışmayalım istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

Araci alan dostum hayirli olsun cok iyi bir karar vermişsin bundan cekinme hic bende bu sinifta 2 aractan birini alirim ya polo ya clio ama ww nin fiyat politikasından insanlari siraya sokmasindan ve ayni paraya daha dolusunu alabilecekken niye bosunu alayim? Dogru bir tercih yapmissin clio ile yukarida mesajini alıntıladığım arkadas sacmalamis resmen zaten koltugu one cek diyip bu araba dar demesinden belli ama hakli olduğu tek nokta navigasyon harita surumu orada da tam hakli degil bilmiyorki tum navigasyon basarsoft haritasini kullaniyor sen ww deseydin overdi bu navi cok iyi diye oysa temel harita ayni tomtom uda igosuda basarsoft 2015q4 harita kullaniyor en son cikani bu cunku renault bu konuda evet kotu hem son surum su anda 2015q4 olmasina ragmen naviextras hala 2015q2yi sunuyor birde parayla arabayi ilk aldiginda 1 ay içinde guncelleme ucretsz ama sonra her guncellemeyw 300 kusur lira absurt bir para isteniyor gerçekten sacma zaman ilerledilce haritan eski kaliyor ama rnav ina mediaskin kurarak oradaki igo nav dan en guncel haritayi kullanabilirsin

Teşekkürler hocam:) valla navigasyonu hiç kullanmadım desem yalan olmaz:) bir kere kartaldan eve rota çizdim oda basarılı idi. Duydugum kadarı ile usb ile update olabiliyor.. Ama bn genel olarak navigasyona zaten pek ihtiyaç duyulmuyor artık telefonlar önde bu konuda. Valla bn objektif ve içten yorum yapıyorum çünkü bnde karar verirken hepsinde artılar eksiler vardı. Polo nun içine oturdugumda kutu gibi geldi. Ailemdeki herkeste clio ve fabia için en geniş yorumunu yapmışlardı:) ve son olarak bu bnm kişisel görüşüm clio ve polo hariç diğerleri dış görünümde çok basarılı değiller. Sadece otomatik klima farkı 3.500 tl poloda.d buda sacma bir ek bilgi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

İbizada arkada oturdugumda kafam tavana carpıyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt1903

quote:

Araci alan dostum hayirli olsun cok iyi bir karar vermişsin bundan cekinme hic bende bu sinifta 2 aractan birini alirim ya polo ya clio ama ww nin fiyat politikasından insanlari siraya sokmasindan ve ayni paraya daha dolusunu alabilecekken niye bosunu alayim? Dogru bir tercih yapmissin clio ile yukarida mesajini alıntıladığım arkadas sacmalamis resmen zaten koltugu one cek diyip bu araba dar demesinden belli ama hakli olduğu tek nokta navigasyon harita surumu orada da tam hakli degil bilmiyorki tum navigasyon basarsoft haritasini kullaniyor sen ww deseydin overdi bu navi cok iyi diye oysa temel harita ayni tomtom uda igosuda basarsoft 2015q4 harita kullaniyor en son cikani bu cunku renault bu konuda evet kotu hem son surum su anda 2015q4 olmasina ragmen naviextras hala 2015q2yi sunuyor birde parayla arabayi ilk aldiginda 1 ay içinde guncelleme ucretsz ama sonra her guncellemeyw 300 kusur lira absurt bir para isteniyor gerçekten sacma zaman ilerledilce haritan eski kaliyor ama rnav ina mediaskin kurarak oradaki igo nav dan en guncel haritayi kullanabilirsin

Teşekkürler hocam:) valla navigasyonu hiç kullanmadım desem yalan olmaz:) bir kere kartaldan eve rota çizdim oda basarılı idi. Duydugum kadarı ile usb ile update olabiliyor.. Ama bn genel olarak navigasyona zaten pek ihtiyaç duyulmuyor artık telefonlar önde bu konuda. Valla bn objektif ve içten yorum yapıyorum çünkü bnde karar verirken hepsinde artılar eksiler vardı. Polo nun içine oturdugumda kutu gibi geldi. Ailemdeki herkeste clio ve fabia için en geniş yorumunu yapmışlardı:) ve son olarak bu bnm kişisel görüşüm clio ve polo hariç diğerleri dış görünümde çok basarılı değiller. Sadece otomatik klima farkı 3.500 tl poloda.d buda sacma bir ek bilgi:)

polo bu sınıfın en geniş iç hacime sahip araçlarından biri. Internette Kısa bir araştırma yaparsanız iç hacim karşılaştırmalarinı bulabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StevenGerrard

1.Clio'nun içi hem fiesta'dan hem 208'den küçük 4 kişi asla rahat edemiyoruz araçta hep bir ''çek şu koltuğu öne'' problemi oluyor
    2.Clio'nun navigasyonu pek işlevsel değil aklınızda bulunsun bilmediğiniz yere ona güvenipte gitmeyiniz

(3 aracı da yaklaşık 4 aydır kullanıyorum)

Hayırlı olsun bu arada kazasız belasız

bir daha soylesene ilk maddeni keske gecen gun fiesta onde clio arkada foto cekseydim birakin teknik veri paylasmayi gozle bile gorunuyor fiestanin daha dar oldugunu

Genişlik uzunlukla olculmez buradan ne kadar bilgili oldugunuz belli oluyor zaten genislik 2 arka kapi arasi olculur sizin soforunuz okuz gibi yata yata kullanip koltuğu sonuna kadar yaslarsa arkaya hic bir araca sigmazsiniz zaten sirf kotulemek icin yorum yazmayin

iç hacim olarak fiesta mi yoksa clio mu daha geniş?

• Bu aracın en büyük eksiği, manuel vites ve 45.000TL'lik fiyattır. Bunları halletse insanlar gayet de ilgi gösterirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2016 Renault Clio 1.2 EDC 120 HP Icon Kıyaslama ve İnceleme

Arkadaşlar internetteki inceleme budur. Yorum sizlerin..
  • Ayrıca 4 aractan sadece clio ve ibizada yan hava yastığı var..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.