Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
50
Favori
286.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regionella

bu araç hangi sınıf şimdi?

latitude'a noldu?

D sınıfı. Latitude gitti Talisman oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda hoş bir reno tasarımı. İlk defa reno bir arabayı beğendim diyebilrim. Reno reno
  • Kadjar başlığında da yazdım. Renault transfer ettiği yeni tasarımcısı ile gerçekten başarılı bir görsele kavuştu bence. Fakat fiyat konusunda rekabetçi olmaması sanırım yine her şeyi etkileyen büyük faktör olmaya devam edecek. Artık çok kalitesiz araç yok piyasada. Sadece fiyat algı rekabeti var. Cunku BMW, Audi vd. ben kalitesiz araç ürettim ama bak fiyatı bu deseler insanlar kuyruk olur! anlatabildim mi ? Onun icin artık geçmişten gelen kulak duyumu bilgilerle markaları ezmeyin tecrübe edin sonra yorum yapın. Talisman başaralı bir model olmuş heybeti ve satın aldırma kabiliyeti var bence. Umarım Renault uygun bir fiyat politikası ile pazara çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

latitude'a noldu?

Latitude e segmenti bir araç
    Burda konuşanlara bakmayın hayatlarında latitude görmemiş insanlar.Bir sürü latitude sahibi ile konuştum hepsi dışardan bu tarz yorumlar alıyormuş ama arabanın içine bindirdiklerinde hepsi çok konforlu çok iyi vs demeye başlıyormuş :)
  • Her ne kadar burası forum sitesi olsada insan biraz seviye arıyor. Diyeceksiniz ki seviyeyi burada arama ozaman .... vs vs bence uslup duzeltin. Böyle yorum yapılmaz fikirler bu şekilde beyan edilmez, siz açık sözlülükle patavatsızlık arasındaki nezaket cizgisini bilmiyorsunuz bence.

F1 bi kültürdür VW istese alayını ezer geçer belki tercih etmiyor oluşu korktuğunu göstermez tabii ki ama sizede bu şekilde Renault vs. markaları yerme ve ezme hakkını vermez. Ben moderator olsaydım muhtemelen size ceza verirdim. Başlığı karıştırdığınız icin en önemlisi kullanmayı seçtiğiniz üslup için. Haksız değilsiniz fikirlerinizde ama tarzınız haklı olabilirliğinizi gölgeliyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakopsee -- 8 Temmuz 2015; 13:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

quote:

latitude'a noldu?

Burda konuşanlara bakmayın hayatlarında latitude görmemiş insanlar.Bir sürü latitude sahibi ile konuştum hepsi dışardan bu tarz yorumlar alıyormuş ama arabanın içine bindirdiklerinde hepsi çok konforlu çok iyi vs demeye başlıyormuş :)

latitude e segment öyle mi?

Blokluyorum, rahatlıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

quote:

latitude'a noldu?

latitude e segment öyle mi?

Blokluyorum, rahatlıyorum...

Boyutlarına bakın bakalım d segmenti standartlarında mı ?
    Skoda superb de e segmenti
    Renault safranede e segmentiydi
    Vw cc de öyle

• Tarafsız şekilde yazacağım, ne bütçem buna yetiyor ne de benim arabanın bilmem kaç katı fiyata olan vw'lere yetiyor.

Arabayı görünce olmuş dedim, tasarım harikulade. Kabullenmeniz gerek. Bu kadar çekememezlik niye anlamadım.
  • Türkiye için mantıklı bir fiyatlandırma politikası izlemeleri şart yoksa ya kamuda makam arabası olur ya da filo kirama arabası...2015 espace in fiyatını Türkiye'de 90-120 bin tl aralığında beklerken adamlar Almanyada 35 Bin-50 Bin euro aralığında belirlemişler araba aldığım zaman en donanımlısını almak gibi bir huyum olduğundan arabamı satıp biraz da kredi ile almayı planlıyordum ama yalan oldu...avrupada kimsenin renault'un çıkardığı bir suv'ye 50 bin euro vereceğini sanmıyorum kaldı ki bir de ülkemizin ebleh vergi politikası yüzünden araç iyice ulaşılamayacak hale gelecektir... (ki zaten yeni Renault Espace'in gelip gelmeyeceği daha belli değil...)

Kıssadan hisse bir çok kendini kanıtlamış aynı segmentte araç varken fiyatını iyi konumlandırmaları gerek...gerçi bizim halkın "pahalı her zaman iyidir" mantığı üzerine bir kumar da oynayabilir renault...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleischman -- 8 Temmuz 2015; 14:38:00 >
  • daha önce yazıldı mı bilmiyorum, önceki yorumların hiçbirini okumadım.
    aracı ilk kez burda gördüm, ama arka farları nedense hiç beğenmedim. biraz audi çakması olmuş sanki. a4 ile megane(1) iç içe girmiş gibi bir izlenim oluştu bende.

bu arada bu resimler aracın gerçek resimleri mi? internette arattığımda biraz daha farklı resimler vardı...
  • Çizgileri, tasarımı Renault'dan beklenmeyecek güzellikte.
  • Şu şahane araba yerli malı olsaydı, ötv si düşük olsaydı ne güzel İnsanlar kuyruğa girerdi.
  • mercedes el atmis araca

carscoops
    Daimler Experts Helps Renault Improve Build Quality Of New Talisman | Carscoops
    http://www.carscoops.com/2015/07/daimler-experts-helps-renault-improve.html

• Reno çözmüş işi, üst segment oynuyor artık f/p kralı
  • reno nun böyle bir araba yapmasına inanamıyorum.araba süper olmuş. clio yu da beğenmiştim tasarım olarak ama bu araba efsane olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

mercedes el atmis araca

carscoops
    Daimler Experts Helps Renault Improve Build Quality Of New Talisman | Carscoops
    http://www.carscoops.com/2015/07/daimler-experts-helps-renault-improve.html

Tabletten anlamalıydık

• Her şey çok güzel, sadece hız göstergesinin dijital olmasına takıldım Hız göstergesi dediğin analog olur.
  • Kaç para bu güzellik?
  • amblemin büyük olması benim çok hoşuma gitti herkesin aksine
  • emin ol değecek hocam
    artık sıralama şöyle olacak
    talisman
    passat
    insignia( opel 160 lık motoru getirirse passatın yerini alabilir)
    mondeo
    vs..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.