Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.236
Cevap
50
Favori
286.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Ovvvş gündüz farlarınsaki asalete falan bakın yav.
    Beyler ben vu arabaya feci ısındım yahu, bende aleni bir premium havası oluşturdu.
    Passatın falan gözümde zerre değeri kalmadı an itibarı ile.
    Tasarımda tek olsaydı dediğim şey yan marşpiyerler Passat Highline daki gibi krom olsaydı, Gerçi önemsiz bir detay.

608 Lt bagaj, tam anlamıyla dev bir D sınıfı.
    Hadi Röno çabuk, arabasız zamanına denk geldi zaten iyice iştahım kabardı.
    Bir de adam gibi bir fiyatla gelirse tamamdır bu iş,

Bu araba orta sınıf bir d segmenti için aşırı mı şık yoksa bana mı öyle geldi.

2016 Renault Talisman (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 14 Temmuz 2015; 9:42:15 >

• D sinifini bırak dış tasarım f sınıfına oynar bence. Helal olsun gazetede ülkemize gelecek yazıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Ovvvş gündüz farlarınsaki asalete falan bakın yav.
    Beyler ben vu arabaya feci ısındım yahu, bende aleni bir premium havası oluşturdu.
    Passatın falan gözümde zerre değeri kalmadı an itibarı ile.
    Tasarımda tek olsaydı dediğim şey yan marşpiyerler Passat Highline daki gibi krom olsaydı, Gerçi önemsiz bir detay.

608 Lt bagaj, tam anlamıyla dev bir D sınıfı.
    Hadi Röno çabuk, arabasız zamanına denk geldi zaten iyice iştahım kabardı.
    Bir de adam gibi bir fiyatla gelirse tamamdır bu iş,

Bu araba orta sınıf bir d segmenti için aşırı mı şık yoksa bana mı öyle geldi.

Cidden aşırı şık :)
    O kadar ki, konsept havasını yakalamışlar nerdeyse.
    Bir de bu kasaya Tr'de Röno gibi bir markaya binmenin rahatlığı ile bileceksin, bunu da katmak lâzım, ekstra rahatlık demek bu.

Çöpe dünyanın Mtv sini ödemeden 160 Hp ve tatminkar bir torka sahip olacaksın.
    Arabayı canlı mıncıklarken de aynı hissiyatı kaybetmezse Röno bu defa voleyi vurdu bence, çok iyi Hazırlanmış çünkü D sınıfına.
    Espace'ın tanıtımından belliydi ama böyle bir şey geleceği.
    Yürürü, yalıtımı, dokusu da arabanın ortaya koymaya çalıştığı kimlik ile tatminkar seviyede uyum içindeyse, Türkiye'de 10 tane bile satılacaksa 1 müşterisi benim.

Cidden heyecanlandım ben yahu, D sınıfında passatın mide bulandırıcı rahatlığına baltayla girsin istiyorum bu araba.

VW'nin uykuları kaçsın istiyorum, kayık kadar arabaya o rezil süspansiyonu koyup, millet premium bence bu passat yaa derken pis pis sırıtmaları boğazına düğümlensin istiyorum.

Biraz sert oldu ama VW bu tenkitleri hak ediyor, dünyanın parasını verip en irite olduğum arabam B7 Passattı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 14 Temmuz 2015; 10:37:27 >

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Bence içi de kalitelidir ya, dışına bu kadar kasıp içini yalapşap yapmazlar diye düşünüyorum. Fotoğraflardan da belli oluyor zaten kalibresi.

EDC ve DCI ise zaten kendini çoktan ispatlamış sistemler. Geriye tek soru işareti yürürü kalıyor. İkinci bir Latitude faciası yaşatmaz umarım bu konuda.

Eğer 1.6 dci 160hp EDC ve full donanımla 95-100 bin arasına satılırsa iyi satar, hemde baya baya iyi satar. Maksimum 105 bine felan metalik renk ve açılır tavan ekletip alır insanlar.

Ama yok yöneticiler passatın fiyatını baz alarak gaza gelip buna da 120-130 bin çekerlerse hava alırlar. Passat ayrı bir dava arkadaş, ne kadar rakiplerine oranla dandik olursa olsun ceketini assa satar o araba kimse passata göre planlarını şekillendirmesin.

Fiyat konusunda söylediklerim yeni superb için de geçerli. Talisman-Superb-Mondeo-508 vb bunlar hep bu fiyatların aracları. Bu arabalara 100 bin tl üzeri ve-ril-mez.

• Konu biraz kapalı kalsın,siz iki dk dışarda takılın ben temizlik yaparken
  • Bu konu neden kapatıldı neden açıldı arkadaş ben hiçbir şey anlamadım cidden :D
    Taze bilgisi alan arkadaşlar paylaşabilir mi acaba?
  • EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    EVET TASARIM ÇOK ŞIK VW TR SATIŞ POLİTİKSINDA HAKLISNIZ BENDE B7 KULLANDIM O AKDAR DA KÖTÜ DEĞİLDİ YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakcan64

EVET TASARIM ÇOK ŞIK VW TR SATIŞ POLİTİKSINDA HAKLISNIZ BENDE B7 KULLANDIM O AKDAR DA KÖTÜ DEĞİLDİ YA

Ben zerre kadar ısınamamıştım ya hu B7 ye.herneyse gerilerde kaldı artık zaten.
    Biz Talismana bakalım.

• Araç çok güzel olmuş. 160 hp lik passatan biraz daha ucuza satılırsa çok iyi satmalı, ama vatandaştaki Renault algısı sıkıntılı.

• umarım adam gibi bir fiyat politikası uygularlar da diğer markaların satışlarından alırlar. ben açıkçası fiyatına bakmadan almayı planlıyorum ama inşallah gaza gelip absürt fiyatlandırma yoluna gitmezler. gerçekten çok iyi bir araba oldu iş yapar ama düzgün fiyat politikasıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

bu araç hangi sınıf şimdi?

latitude'a noldu?

D sınıfı. Latitude gitti Talisman oldu.

Latitude e segmenti bir araç
    Burda konuşanlara bakmayın hayatlarında latitude görmemiş insanlar.Bir sürü latitude sahibi ile konuştum hepsi dışardan bu tarz yorumlar alıyormuş ama arabanın içine bindirdiklerinde hepsi çok konforlu çok iyi vs demeye başlıyormuş :)

latitude e segment öyle mi?

Blokluyorum, rahatlıyorum...

Boyutlarına bakın bakalım d segmenti standartlarında mı ?
    Skoda superb de e segmenti
    Renault safranede e segmentiydi
    Vw cc de öyle

dedim şu bloğu kaldırıp bir bakayım ne yazmışsın, saçmalamaya devam etmişsin...

boyutlarına bakacaksan al buradan bak

http://forum.donanimhaber.com/m_48221046/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

bu araç hangi sınıf şimdi?

latitude'a noldu?

D sınıfı. Latitude gitti Talisman oldu.

Latitude e segmenti bir araç
    Burda konuşanlara bakmayın hayatlarında latitude görmemiş insanlar.Bir sürü latitude sahibi ile konuştum hepsi dışardan bu tarz yorumlar alıyormuş ama arabanın içine bindirdiklerinde hepsi çok konforlu çok iyi vs demeye başlıyormuş :)

latitude e segment öyle mi?

Blokluyorum, rahatlıyorum...

Boyutlarına bakın bakalım d segmenti standartlarında mı ?
    Skoda superb de e segmenti
    Renault safranede e segmentiydi
    Vw cc de öyle

dedim şu bloğu kaldırıp bir bakayım ne yazmışsın, saçmalamaya devam etmişsin...

boyutlarına bakacaksan al buradan bak

http://forum.donanimhaber.com/m_48221046/tm.htm

Ben demiyorum bunu aç araştır ya da segment neye göre belirleniyor öğren.
    Latitude cc superb gibi araçlar d segmentinden üstte araçlardır.

Ayrıca edepli ol ben senin asker arkadaşın değilim attığın o caps ve link ne ?
    Sonra Türkiye gelişmiyor çok normal bu şartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 21 Temmuz 2015; 0:28:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yc#1

quote:

Orijinalden alıntı: ah güzel istanbul

arkadaşlar aracın geliş tarihi ile ilgli bir bilginiz var mı ?

http://www.ototeknikveri.com/haber/5179/yeni-renault-talisman-2015-sonunda-turkiyede

Rekabet her zaman iyidir. Talisman, Insignia, Mondeo, 508 vb. olmasa Doğuş Passat'tan 3 serisi kadar para isterdi. Bu arada giriş seviyesindeki 7" ekran da yatay konumlandırılmış.

3 serisi kadar fiyat istese niye passat alsın ki insanlar gider 3 serisi alır.

• Araba çok şık gerçekten.
    Ama fiyat 100 bini geçerse -ikinci el dahi olsa- BMW/Mercedes seçenekleri girer devreye ozaman.
    Makyajlı 2012 C180'e binerken yanımdan Talisman geçse dönüp bakmam valla, ne yaktığı falan da umrumda olmaz.
  • fiyat yüksek ollursa almaz kimse rakiplerindsen uygun olmalı.
  • quote:

Bu konu neden kapatıldı neden açıldı arkadaş ben hiçbir şey anlamadım cidden :D
    Taze bilgisi alan arkadaşlar paylaşabilir mi acaba?

Valla ben de anlamadım birşeyler döndü ama
  • 90000 civarı geleceğini hiç sanmıyorum

• arac güzel ama dediğim fiyat uygun olmalı donanımda iyi olmalı
  • Fiyatı uçuk olmasa da gözümüz araba görse.Çok güzel duruyor motor da harika.

• ah güzel istanbul kullanıcısına yanıt
    İşte buram buram cahillik kokan bir yorum daha.Sözde renaultcusunuz.Safrane E segmenti bir arabaydı,Türkiyeye göre efsane olsa da,satmadı.Ayrıca hb tarzı değil Notchback diye geçer.Megane ise C sınıfıdır bitmez,ismi değişir ama lahuna felan olmaz ismi.Neyse size birşey anlatılırmış gibi gelmiyor bana iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.