Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
50
Favori
286.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden de 110 çıkar en fazla burayı okuyon bir yetkili varsa niyetimizi görsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar neden 140 bin kesin olacak demişim gibi yazıyorsunuz bu sadece bayi arkadaşımın tahminiydi. lansmanda fotolarını çekip whatsapp dan gönderdi ve en full 130 140 gibi olabilir dedi sadece tahmin. keşke 100-110 olsa da rekabet kızışsa. benim demek istediğim araba hoşuma gitti fiyat ne olursa olsun gelince son bi kontol test vs yapıp alacağım bunu diyorum. az önce arkadaşım mesaj attı 120-130 civarı da olabilir diyor net bişe yok fiyatlar kasımda gelecekmiş. kesin duyum aldığım zaman yazıcam. pişman oldum nerde dedim 140 diye :)
  • Valla deli dehşet olmuş
  • screech_ S kullanıcısına yanıt
    Siz opsiyonları talismanin en ust versiyonunda standart alacağınızimi zannediyorsunuz.

Bunlar latitude oldugu gibi en ust pakete opsiyon gelecek ekipmanlar.

• latitude de 3 tane donanım paketi var. üzerinede 1 sunroof ve birde presti paketi vardır. en yüksek donanım paketi executive alırsın üzerine istersen sunroof ve prestij paketini (masalı koltuk ve geri görüş kamerası alırsın.) vw gibi hem en üst donanımı verdim diyip üzerinede böyle çarşaf çarşaf paralı opsiyon listesi vermez.

• Ovvvş gündüz farlarınsaki asalete falan bakın yav.
    Beyler ben vu arabaya feci ısındım yahu, bende aleni bir premium havası oluşturdu.
    Passatın falan gözümde zerre değeri kalmadı an itibarı ile.
    Tasarımda tek olsaydı dediğim şey yan marşpiyerler Passat Highline daki gibi krom olsaydı, Gerçi önemsiz bir detay.

608 Lt bagaj, tam anlamıyla dev bir D sınıfı.
    Hadi Röno çabuk, arabasız zamanına denk geldi zaten iyice iştahım kabardı.
    Bir de adam gibi bir fiyatla gelirse tamamdır bu iş,

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    608 lt bagaj sedan icin mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

608 lt bagaj sedan icin mi hocam?

Kasa biraz karışık, standart bir sedan havasında değil, bayağı sportif detaylar içeriyor sanki.
    Nerde gördüm hatırlamıyorum 608 Lt bagaj kesin ama.

• valla kim ne derse desin 10 numara araba olmuş sabırsızlıkla bekliyorum:) bagaj 608 lt doğru bilgi
  • Fiyatı hakkında fikri olan varmı ?

• Araçta Moonroof benzeri açılır cam tavan var arkadaşlar, artı puanlar birikmeye devam.

• Bu resimdeki gibi olsa daha güzel olurmuş bence
    2016 Renault Talisman (ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

Bu resimdeki gibi olsa daha güzel olurmuş bence
    2016 Renault Talisman (ANA KONU)

Gerçeği bu fotoğraftakinden çok daha çalışılmışı gibi, fotodaki çok daha basit, ben mi öyle görüyorum.
    Tampona kadar inen bumerang şekilli gündüz farları, Coupeleri aratmayan C sutunu tasarımı, dev bagajı, ve bunları neredeyse konsepte yakın bir seri üretim modeli ile sunması gerçekten takdire şayan.

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kasa karışık derken galiba laguna gibi liftback havasi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Teşekkür ederim. Kasa karışık derken galiba laguna gibi liftback havasi var.

Evet bunu kastettim ben de.
    Bir bakıyorsun Liftback gibi, bir bakıyorsun Sportcoupe...
    Her açıdan standart olan özellik ise, estetiklik, çirkin bir açısını göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 14 Temmuz 2015; 0:36:05 >
  • kalitesini bilemem ancak tasarım olarak takoz passat a 5 çeker bence kimse laf etmesin bu benim görüşüm d sınıfında mondeo ile yarışır vaziyette tasarım olarak
  • Mais e mail atsak bilgi verirler mi acaba?(Fiyat ve tarih) Beni gerçekten heyecanlandırdı araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

Mais e mail atsak bilgi verirler mi acaba?(Fiyat ve tarih) Beni gerçekten heyecanlandırdı araba.

Bilgi alırsanız bizimle de paylaşırsınız umarım, ben de ciddi olarak merak ettim bu aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

Mais e mail atsak bilgi verirler mi acaba?(Fiyat ve tarih) Beni gerçekten heyecanlandırdı araba.

tarih belli kasımda gelecekte fiyat belli değil
  • eğerki donanım ve fiyat güzel olursa başarı yakalayabilir .acaba nekadar olcak fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.