Şimdi Ara

2016 SAMSUNG TİZEN TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.342
Cevap
37
Favori
169.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ks8000 veya 7000 modeli kesin olarak Türkiye ye gelmiyecekmi.Samsung yetkililerinde öğrenen oldu mu acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diveman kullanıcısına yanıt
    Ben müşteri temsilcisiyle görüştüm. 49" lerinin gelmesinin beklenmediği bilgisini aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Ben müşteri temsilcisiyle görüştüm. 49" lerinin gelmesinin beklenmediği bilgisini aldım.

Bu sene bu serileri bekliyordum.İnşallah gelir.Yoksa 8500 modeli curved olmasa idi hiç düşünmeden alacağım.

Samsungun curved modellerinden kullanan varmı acaba.EvdeBu sene bu serileri bekliyordum.İnşallah gelir.8500 modeli curved olmasa idi hiç düşünmeden alacağım.

Peki samsungun curved modellerinden kullanan varmı acaba.Evde sinema ve belgesel performansı,olumlu ve olumsuz yönleri
    nelerdir acaba.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vol_tyson

bugun baya konustuk teknik elemanlarda vardi belki yanlis bilgi vermis olabilirim ama konusulan anlatilan bu arastirincada mah degerli ortaya cikiyor iki baglantinin ama veri tasimada nekadar etkisi olur tam olarak bilmiyorum ama soyle dusunursek samsung 2015 alt serilerde bile 3.0'a yer vermisken 2016 ks serisi gibi ust seriye neden vermesin.

Hocam mah değeri ile usb sürümünün bir alakası yok 3.0 yazar değilse düşük hızda aktarımlıdır 2015 lerde var niye olmasın diyorsunuz ama bu bakış açısı doğru değil zira üst seri filan değildir her yıl sadece seri yenilenir ekleme çıkarma yapılır bu yanılgıdır sadece mesela 3d de çıkarıldı buda mı yeni özellik ? :) 2010 dan beri gerek panel kaliteleri gerek modül görüntü işleme motorları malzeme kaliteleri hep düşmüştür (genel olarak) yani yeni yılın modeli daha iyidir mantığı kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir. Son olarak 2015 seriler 2016 lardan daha keskin resim üretiyor bunu kesin olarak söyleyebilirim (cümbüşlü renkler ve input lag için algoritma düşük tutulmuş sanırım ya da daha dandik görüntü motoru var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 17 Mayıs 2016; 8:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Hayda ne yapmaya çalışıyorlar ya 49 ve 55 nasıl gelmez? Bu sene hiç sevmesem de IPS panelli LG modeller daha çok satılacak gibi.

• ultiMance kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirmeyeyim. Ben sadece KS7000 ve KS8000 için 49"i sormuştum. Diğer ebat ve modelleri sormadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

quote:

Orijinalden alıntı: vol_tyson

bugun baya konustuk teknik elemanlarda vardi belki yanlis bilgi vermis olabilirim ama konusulan anlatilan bu arastirincada mah degerli ortaya cikiyor iki baglantinin ama veri tasimada nekadar etkisi olur tam olarak bilmiyorum ama soyle dusunursek samsung 2015 alt serilerde bile 3.0'a yer vermisken 2016 ks serisi gibi ust seriye neden vermesin.

Hocam mah değeri ile usb sürümünün bir alakası yok 3.0 yazar değilse düşük hızda aktarımlıdır 2015 lerde var niye olmasın diyorsunuz ama bu bakış açısı doğru değil zira üst seri filan değildir her yıl sadece seri yenilenir ekleme çıkarma yapılır bu yanılgıdır sadece mesela 3d de çıkarıldı buda mı yeni özellik ? :) 2010 dan beri gerek panel kaliteleri gerek modül görüntü işleme motorları malzeme kaliteleri hep düşmüştür (genel olarak) yani yeni yılın modeli daha iyidir mantığı kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir. Son olarak 2015 seriler 2016 lardan daha keskin resim üretiyor bunu kesin olarak söyleyebilirim (cümbüşlü renkler ve input lag için algoritma düşük tutulmuş sanırım ya da daha dandik görüntü motoru var)

hocam dediklerinize katiliyorum ama sunuda hissettim biryerden kisip biryerden arttirmislar gibi geldi cunki isik sizmasi vs panelin isciligi muazzam olmus js serisinden hatirlarsaniz koselerde leelerin isiklari belli oluyordu samsung servisleri tehsirdeki urunlerin bile panelini degistirmis baktigimda goremedim o leelerin isigini sordugumda servis degistirdi olayi cozduler gibi bir yorum yapti eleman ama size sorum su ks9500 direct ledmi edge ledmi bunun cevabini veremedi kimse ks8500 ile aralarinda 2.500 tl fark var ve hic bir fark yok die bilirim tasarim disinda bu sayfanin basinda ks9500 direct led tasarimli oldugu yaziyor bazi sitelerde edge led oldugu bir bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim.

• Samsung 2016 SUHD tvlerinde kontrast seviyesinde zirveye oynuyor 6000:1 değerler var. Bir LED tvnin gelebileceği en üst noktaya oynamış adamlar (Local dimming performansı çok iyi değil) Umarım bütün modelleri ve ebat boyutlarını getirirler.

• Katalogta da yok gidip bakarsanız genelde standın ustunde modellerin bir katalogu var inceleyin bana sadece katalogtaki modeller gelcek dendi orda da sadece 60 lık ks8000 vardı 8500 modelinin 49 lukları vardı

• safaky10 S kullanıcısına yanıt
    Ks8000 in 60" lik versiyonu niye kendi sayfalarinda yokk Turkiyede var

• Arkadaşlar Samsung merkezde çalışan bir kişiden aldığım kesin bilgi şöyle. KS 7000, KS 7500, KS 8000 serileri ülkemize gelmeyecek ne yazık ki. Samsung firmasını sosyal medyada uyarmak ve bunu duyurmak lazım. Bunun yerine KU serisi gelecek, bu modelde yenileme hızı 50 HZ. KS 8500 serisinden 49 ınc model 5000 tl civarında.Bu durumda geçen seneki JU 7500 serisi şu an için en alınacak model tabi kavisli için.... Böyle büyük bir firma ülkemizi 2.dünya ülkesi konumuna alıp adam yerine neden koymaz anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sense21 -- 17 Mayıs 2016; 10:33:43 >
  • Samsung bunu geçen sene de yaptı! Son derece başarılı JU7000 serisinin 49 veya 50 inç boyutta olanlarını getirmedi! Onun yerine 50Hz olan daha düşük seri 50JS7200'ü getirdi.
    Bizler 2016'yı bekledik. Bu sene de bilinçli tüketicinin seçimleri olabilecek KS7000 ve KS8000'lerin 49 veya 50 inçlerini getirmeyeceğini anlıyoruz.
    Bunların yerine, özellikleri kırpılmış bir 50Hz 50KU7000 veya kıvrık ekranlı bir 50KS8500 almamızı bekliyor olamazlar!
    Bu israrcı pazarlama saçmalığı sonucunda Samsung TV alamayacağım, muhtemelen yeni TV ihtiyacım için LG'ye yöneleceğim.
    Hiç satıcı kaprisi çekemeyeceğim. Gözüme 49UH850V'yi kestirdim bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 17 Mayıs 2016; 11:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PePo

Samsung bunu geçen sene de yaptı! Son derece başarılı JU7000 serisinin 49 veya 50 inç boyutta olanlarını getirmedi! Onun yerine 50Hz olan daha düşük seri 50JS7200'ü getirdi.
    Bizler 2016'yı bekledik. Bu sene de bilinçli tüketicinin seçimleri olabilecek KS7000 ve KS8000'lerin 49 veya 50 inçlerini getirmeyeceğini anlıyoruz.
    Onun yerine, özellikleri kırpılmış bir 50Hz 50KU7000 veya kıvrık ekranlı 50KS8500 almamızı bekliyor olamazlar!
    Bu pazarlama rezilliğinin sonucunda Samsung TV alamayacağım, muhtemelen yeni TV ihtiyacım için LG'ye yöneleceğim.

aynen dün iki modelede baktım.ks8500 düz olsaymış hiç düşünmeyecektim fiyatını falan ama curved
    oluşu kafamı kurcalıyor yoksa bende lg ye yöneleceğim istemesemde...

• Diveman kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan bu kararı veren kişi veya birim otomatiğe bağlamış, artık saplantı haline gelmiş, 100Hz düz 50 inç ekran orta/üst seviye Samsung TV vermeyecekler piyasaya!
    Kendileri bilir ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PePo -- 17 Mayıs 2016; 12:03:59 >
  • arkadaslar inceledigim modeller sony lg 2016 modelleri ve samsung js9000 idi dun inceledigim 65ks9500 tv ye neredeyse asik oldum tv nin eksi yonleri usb3.0 ve 3d olarak gosterilsede 3.d filmler uretilmiyor bile artik ve evimdeki lg3d ozellikli tvnin birkere denemek amacli 3d'sini kullanmisimdir pek bir gerek duymuyorum. usb 3.0 ise oda kullandigim birsey degil 4k bluray film izliycegim zaman player baglantisi yaparim olur biter olumlu yonleri ise eski js serisindeki one connect box icinde fan vardi ve ses cikartiyordu 2016 da bu yok daha sade hdr ve tasarimi isik suzmasi sorunu olmamasi karar vermeme neden oldu onumuzdeki haftada tv yi alcam ins deneyimlerimi sizinle paylasirim kisisel gorusum butcesi 12 13 bin tl olanlar dier markalara yonelmesin bu tv bence olmus gidin inceleyin karar verin.

• quote:

Samsung bunu geçen sene de yaptı! Son derece başarılı JU7000 serisinin 49 veya 50 inç boyutta olanlarını getirmedi! Onun yerine 50Hz olan daha düşük seri 50JS7200'ü getirdi.
    Bunların yerine, özellikleri kırpılmış bir 50Hz 50KU7000 veya kıvrık ekranlı bir 50KS8500 almamızı bekliyor olamazlar!
    Bu israrcı pazarlama saçmalığı sonucunda Samsung TV alamayacağım, muhtemelen yeni TV ihtiyacım için LG'ye yöneleceğim.

49UH850V güzel model ama IPS panel yerine VA kullansaymış keşke LG

• Samsung 49ks8500 az önce kuruldu.Çok fazla inceleyemedim.Akşam fırsat bulursam inceleyeceğim.

• Merhaba ne kadara, nereden aldınız?

İncelemenizi bekliyoruz.

• Arkadaşlar merhaba 65inch gelecek mi herhangi bir samsung modelinin? 6-6500 arası almak mümkün mü ağustos ayı içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

49UH850V güzel model ama IPS panel yerine VA kullansaymış keşke LG

Katılıyorum. Bu TV'ye dair benim de çekincem paneliyle ilgili, loş veya karanlık ortamda siyahların pek başarılı olmaması, akşamları film izleme keyfini bozabilir düşüncesi var bende.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.