Şimdi Ara

2016 SAMSUNG TİZEN TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.342
Cevap
37
Favori
169.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55ks8500 de de mi usb 2.0 diye baktım sanki aynı
    9000sersinde de aynı mı bilmiyorum
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Gercekten bu samsung un usb ile bi sorunu var galiba urunleri pahali usb den kisiyorlar usb 2 4k oynatmaya yetmezmi bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung 2-3 günde bir model çıkartacaksa işimiz iş
  • jupiterli61 J kullanıcısına yanıt
    Bendeki 65ju7500 kitapçığında 4k için yalnızca usb 3 ü kullanın diyor diğer usblerin hızı yetersiz kalabilir diyor
  • 49KS8000 bayilerde 5050 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç, geçen senenin ju serisinde usb 3.0 var ve 4K video oynatımı için bu giriş tavsiye ediliyor. Bu senede ise ku serisini geçtim ks serisine bile usb 3.0 koymamışlar.

Teknoloji ileri gideceğine geriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

49KS8000 bayilerde 5050 TL

Bayilerde satışa sunulmuş mu yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 k filmleri usb 2.0 oynatmıyorsa samsung almaya gerek yok o zaman.
  • aaahmet61 A kullanıcısına yanıt
    Ben de 65Ju7500 var.
    Minihub üzerinde 2 Adet usb 2.0 ve tv arkasında 1 Adet usb 3.0 var.
    2.0 da 4k videoşarda anlık takılma yaşanıyor.Bitrate yüksek sahnelerde özellikle. Bu sebeple bir usb 3.0 uzatma kablosuyla hdd yi tv arkasındakine bağladım. O portta duraksama yok. Hatta ünlü bir denizanası jellyfish videosu var 140 lara çıkıyor onda da duraksama yapmadan rahatlıkla oynatıyor.

• geçen senenin modeli ama
    48ju6570 kullanıyorum. 4k gayet yeterli curved ekran
    enerji olarak da A+ düşünenlere öneririm
    önceden lcd 32 inch tv kullanıyorduk elektrik faturası daha çok geliyordu.
  • şu ahval ve şerait içinde 2015 ju ve js serisi kapanın elinde kalır diyorum...

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    neden kalir hocam aciklarmisiniz ks serileriyle js ayni kuantom teknolojisi barindiriyor ejsi olarak usb 3.0 ve 3d yok hdr de guncellemeyle gelebilir belki sizce neden ?

• 55 ks8500 için fiyat alan varmı
    İncelemelerde usb için olumsuz bir yazı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: vol_tyson

neden kalir hocam aciklarmisiniz ks serileriyle js ayni kuantom teknolojisi barindiriyor ejsi olarak usb 3.0 ve 3d yok hdr de guncellemeyle gelebilir belki sizce neden ?

3.0 var hdr de var 2015 lerde ben 2015 serisi için olumlu anlamda yazdım kapanın elinde kalır diye. 7000 tl lere 65 inch 7××× serileri var bulunmaz ayrıca 3d gereksiz filan değil son derece keyifle kullanıyorum ayrıca ju7000 başta olmak üzere görüntü keskinlik detay 2015 seri daha iyi quantum renk mi ? unut gitsin gerçek dünya dışı abartı renk aradığım bir şey değil illa kimo renkler default kullanılmayıp kısılacak yani quantum dot custom= normal 7 serie panel
    yanyana da izledim ju7xx ve js serisi renk farkı yok gibi default te bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 14 Mayıs 2016; 15:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

quote:

Orijinalden alıntı: vol_tyson

3.0 var hdr de var 2015 lerde ben 2015 serisi için olumlu anlamda yazdım kapanın elinde kalır diye. 7000 tl lere 65 inch 7××× serileri var bulunmaz ayrıca 3d gereksiz filan değil son derece keyifle kullanıyorum ayrıca ju7000 başta olmak üzere görüntü keskinlik detay 2015 seri daha iyi quantum renk mi ? unut gitsin gerçek dünya dışı abartı renk aradığım bir şey değil illa kimo renkler default kullanılmayıp kısılacak yani quantum dot custom= normal 7 serie panel
    yanyana da izledim ju7xx ve js serisi renk farkı yok gibi default te bile.

anladim hocam tesekkurler ben elinde kalir deyince cop olur anlaminda anladim :) dediginiz cok dogru js9000 e aklim kaliyor ama bu isik sizma sorunu ondada var bilmiyorum ya ks9500 alcam yada 55 oled karar vermek gercekten cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

5.200 TL vereceğim bir de usb 3.0 olmayacak ha? Bu sene Samsung yalan oldu...

USB 3.0 olmadığının dayanağı varmı? Normalde 3 adet usb girişi olur bunlardan biri 3.0 olur. Tüm markalarda 2-3 senedir bu şekilde. İnternette araştırdım ama 3.0 girişi olmadığına kesin bir bilgiye ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAKUT

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

5.200 TL vereceğim bir de usb 3.0 olmayacak ha? Bu sene Samsung yalan oldu...

USB 3.0 olmadığının dayanağı varmı? Normalde 3 adet usb girişi olur bunlardan biri 3.0 olur. Tüm markalarda 2-3 senedir bu şekilde. İnternette araştırdım ama 3.0 girişi olmadığına kesin bir bilgiye ulaşamadım

http://reviews.tr.samsung.com/7463-tr_tr/UE65KS8500UXTK/samsung-65-suhd-4k-curved-smart-tv-ks8500-serisi-8-reviews/reviews.htm

"Samsung could have finally given their 2016 SUHD TVs USB 3.0 but decided not to and we consider this disappointing, but it’s definitely not a major complaint."
    http://4k.com/tv/samsung-ks9000-suhd-4k-ultra-hd-240mr-smart-led-2016-tv-review-un65ks9000-un55ks9000/

"The KS8000 also offers 3 USB ports and in this we see ourselves disappointed with the company for continuing to offer only USB 2.0 even in 2016. Would it really cost them that much more time and money to upgrade those ports to the more powerful USB 3.0?"
    http://4k.com/tv/samsung-ks8000-suhd-4k-ultra-hd-smart-led-tv-review-un55ks8000-un65ks8000/

• Gigabit ethernet varken neden usb 3 var yok kafanıza takıyorsunuz.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Gigabit ethernet ile indirdiğimiz 150GB'lık 4K filmi nasıl seyredebiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene alınabilecek en iyi Samsung TV bence KS8000 modelidir. Yurtdışı incelemelerinde çok dengeli bir model olduğundan bahsedilmiş. Ama resmi kataloglarda sadece 60 inç gelecek gözüküyor. Samsung 2015 yılında çok başarılı bir satış strajesi belirlerken 2016 için ülkemizde neden böyle karar almış anlamak mümkün değil. 49 ve 55 seçenekleri de gelmeli.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.