Şimdi Ara

2016 SAMSUNG TİZEN TV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.342
Cevap
37
Favori
169.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoiSe_TR

Arkadaşlar Merhaba,

Engin bilgilerinizden faydalanmak isterim başlıkta açtım ama dönen olmadı malesef
    3000 TL civarında 4000 e kadar olabilir 50''-55'' televizyon bakıyorum.
    Yoğun film ve dizi izleyicisiyim ayrıca Xbox one kullanıyorum bana önerebileceğiniz Tv marka ve modeli bildirebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

ju7xxx veya sony w805c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung iyice naz yaptı

• Samsung 2016 modelleri biraz daha bekleyeceğiz. Suan 2015 serilerden yeni ürünler girdi piyasaya onları eritmeden yeni modeller gelmeyecek. Aslında suan istese satışa basyalabilir ancak eski modeller ellerinde kalır ve doğal olarak fiyatları çok daha düşük gider.

• euro 2016 10 haziranda başlıyor bence mayıs başında satışa geçmeleri lazım
  • Samsung 2016 modeller Mayıs ayı 2.hafta marketlerde olacak ayrıca bomba özellikler var

• BYRM81 kullanıcısına yanıt
    kesin bilgi mi? kaynağınız nedir?
  • Kaynağım eğitimler hocam.Teknoloji market çalışanıysanız eğitimler bitmiyor.
  • teşekkürler...
    Geçen seneki modellerden fark olarak HDR özelliğinin gelmesi ve 3D'nin terk edilmesi hariç başka bilmediğimiz bir yenilik var mıdır?

Bu seneki paneller, VA mıdır, IPS midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 16 Nisan 2016; 22:10:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.saturn.de/de/product/_samsung-ue40ju6450u-1969621.html tv fiy. 570 euro 1700 tl ye almanyada bu tv rahat alınıyor adamlar çalışanına türkiyedekilerden 3-5 kat para veriyor daha fazla vergi veriyor ve para kazanıyor. bu firmaları protesto ediyorum herkezde etmeli kartel oluşturmuşlar hepsinde aynı fiyat geçerli resmen satürnü kovmuşlar buradan anlaşılan tek magazasını gezerken birde uygun fiyatının yanında anlık indirimler yapan en iyi firmaydı yazık oldu....

http://www.saturn.de/de/product/_samsung-ue-48-ju-6450-uxzg-1969599.html 719 euro 2100 - 2200 lira gibi adamlar burada 40 inç fiyatını altında fiyatı 48 inç tv satıyor................

bu firmaların hepsini protesto edin almayın bişey.......... bu tvyi de 3000- 3500 ve üstüne satıyorlar............

• drowen kullanıcısına yanıt
    Tvlerin büyük bölümü(şimdi model model hatırlayamıyorum)8 değil 10 bit panel ile geliyor,telefonun flash ışığını açıp tv ekranına tuttuğunuzda ışığın %50 ye yakınını ekran simule edip neredeyse hiç göstermemesi görüş kaybı yaşatmıyor,bircok tv 1000 nit ve belki herkese hitap etmez ama bir tvde konsol veya pc olmadan blackops oynayabilmek bence ciddi bir iş dahası dahası dahası hocam aklıma gelen birkaç birsey bunlar.

• İps panellerle ilgili olarak samsungun ips panel olmadığını öğrendim yurtdışını bilmem ama Turkiyeye gelecek modeller ips değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kataliz

euro 2016 10 haziranda başlıyor bence mayıs başında satışa geçmeleri lazım

Euro 2016 TRT4K ile ilgili açıklama geldi

"Euro 2016'nın en elit 8 maçı (açılış-4 çeyrek-2 yarı ve Final) 4K kalitesi ile TRT4K'dan canlı yayınlanacaktır."
    o eğitimleri de kim veriyorsa hiç bilgileri yok ya panel bilgileri hep sallama

diğer markalarda da yıllardır aynı hikayeyi anlatıyor eğitim verenler.
  • ju7XXX zaten hdr destekliyor bizzat denedim başka arkadaşlarda denedi ama spec.te yazmıyorlar segment oluşturmak için şimdi var demişler...

• KS8500 incelemesi
  • asderin kullanıcısına yanıt
    IPS yerine VA panel kullanılmasını ve 3D'yi kaldırmalarını TV'nin kötü taraflarına dahil etmişler. Ancak benim gibi bazı kullanıcılar için bu özellikler artı yönde tabii :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, incelemeyi okurken bende aynı şeyi düşündüm ve sitenin pek objektif olmadığına karar verdim.
  • Samsung 2016 modelleri niye bu kadar geç kaldı?

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Geç kalmadı hocam hersene mayıs ortası yada sonu gibi çıkıyor. Bu senede aynı olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.