Şimdi Ara

2016 SAMSUNG TİZEN TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.342
Cevap
37
Favori
169.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mutlaka yeni seri daha iyidir ama 65 ju7500 7300 liraya kadar düşmüşken çok ciddi bir alternatif benim için.7000ne falan alabilirsem süper olur kendi açımdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 inçlik düz 4K modellerin fiyatı tahmini ne olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

mutlaka yeni seri daha iyidir ama 65 ju7500 7300 liraya kadar düşmüşken çok ciddi bir alternatif benim için.7000ne falan alabilirsem süper olur kendi açımdan.

Samsung bayilerine bakım hocam ben 65ju7500 aldım almadan önce teknosa 8500 bimeks 8000 tl civarı diyordu samsung bayilerine gittim 7400 tl dediler 400 tl de samsung iade yaptı 7000 tl ye geldi. Teknosaya filan hiç bakmayın direk samsung bayine gidip diya alın

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

IPS yerine VA panel kullanılmasını ve 3D'yi kaldırmalarını TV'nin kötü taraflarına dahil etmişler. Ancak benim gibi bazı kullanıcılar için bu özellikler artı yönde tabii :)

lg ips i değilde sony ips panel olarak düşünürseniz haklı olabilirler zira sony x8505 hem ips hem 4000/1 kontrast ile harika bir panel teşhirlerde bakabilirsiniz renk lere ve görüntü detay işleme kalitesine gerçekten harika bir panel. Ben ju7000 kullanıyorum ve 3d seviyorum 3d özelliğinin paneli yavaşlattığından bahsediliyor bu doğrudurda ancak hız istediğinizde kapatırsınız 3d yi olur biter yani özelik özelliktir ancak bunu fiyata yansıtırlarsa tamam derim eleştirmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 26 Nisan 2016; 14:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

quote:

IPS yerine VA panel kullanılmasını ve 3D'yi kaldırmalarını TV'nin kötü taraflarına dahil etmişler. Ancak benim gibi bazı kullanıcılar için bu özellikler artı yönde tabii :)

lg ips i değilde sony ips panel olarak düşünürseniz haklı olabilirler zira sony x8505 hem ips hem 4000/1 kontrast ile harika bir panel teşhirlerde bakabilirsiniz renk lere ve görüntü detay işleme kalitesine gerçekten harika bir panel. Ben ju7000 kullanıyorum ve 3d seviyorum 3d özelliğinin paneli yavaşlattığından bahsediliyor bu doğrudurda ancak hız istediğinizde kapatırsınız 3d yi olur biter yani özelik özelliktir ancak bunu fiyata yansıtırlarsa tamam derim eleştirmem.

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d burada kontrast duşuk çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: vayoo

quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

quote:

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850d burada kontrast duşuk çıkmış

Bahsettiğim tv bu verdiğiniz linkteki farklı bir model ancak yinede ips için o panel de iyi bir sonuca sahip. Görüleceği üzere tüm samsung vs panellerden üstün bir kontrasta sahip neredeyse 4000/1

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x850c

Edit : bir daha inceledim rtings sitesinde va panel olarak yazılmış ips olup olmadığına emin olamadım şimdi. Tv ye sahip birisi servis menüsüne baksa iyi olurdu zira spec bilgileri hep hatalı oluyor ilgili elektronik sitelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 26 Nisan 2016; 21:33:04 >

• bölgeden bölgeye de değişebiliyor
  • Bu yıl 7000 serisinden hangi ebatlar gelecek haberi olan varmı. 49ku7000 gelirmi acaba. Geçen yıl 55 inch altı gelmemişti.

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    2015 x8505c va panel
    2016 xd8505. ips panel
  • vayoo V kullanıcısına yanıt
    İstanbul Bilişim'e konulmuş. Yakında gelecek yazıyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49ku7000-124-cm-49-inch-49-class-ku7000-7-series-4k-uhd-fiyati,207650.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İstanbul Bilişim'e konulmuş. Yakında gelecek yazıyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-49ku7000-124-cm-49-inch-49-class-ku7000-7-series-4k-uhd-fiyati,207650.html

orjinal model ks7000 bu ku7000 yani 2015 in 50 hz jxxx serisine denk geliyor sanırım samsung bu yıl ks7000 in başını yiyecek js7100 de yaptığı saçmalık gibi.

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Js7100 gerçek 120hz idi değil mi? Ancak Türkiye'ye hiç gelmedi.

• quote:

Js7100 gerçek 120hz idi değil mi? Ancak Türkiye'ye hiç gelmedi.

js7200 olacaktı yanlış yazmışım. Evet bu tv js serisi olmasına rağmen 50 hz dir ju7xxx bile 120 hz iken. Hem servis menüsünde hemde bir çok görüntü testi yaparak gördüm ki zaten artık biliniyor ama alanlarjn %99 u bilmiyor.

• Flat modeller KS7000 ve KS8000 için native 120hz refresh rate deniliyor. KU serileri 60hz.

KS7000'in 49" modeli gelir mi gelmez mi henüz belli değil.

http://www.displayspecifications.com/en/model/5f42432

http://www.displayspecifications.com/en/model/5f42432

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 27 Nisan 2016; 17:32:45 >

• Arkadaşlar, Samsung 2016 modeller ne zaman çıkaçak?
  • dexter1905 kullanıcısına yanıt
    mayısın ikinci haftası
  • http://urun.n11.com/led...tm_campaign=bilio_genel

Bu tv de hareketle kontrol yok sanırım forumda araştırdım. (Hareketle kontrol olsa iyi olurdu ) Bu fiyata alınabilir mi ? Biraz daha beklemeli miyim ? Yardımlarınızı bekliyorum. Evime alacağım çocuklar sabırsız :) MAyıs a 2016 moderlle çıkarsa belki düşer fiyatları bilmiyorum :(
    Vestel Tv almayı hiç düşünmüyorum piyasada zibil gibi ama genel yorumlar olumsuz. Şuan eski tv mi kırdığım için tüplüyle idare ediyoruz.

Bütçem 1300- 1750 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmrahNacar -- 28 Nisan 2016; 12:41:15 >
  • Arkadaşlar merhaba

Sony 55xd8505 ve samsung 55ju7500 arasında kaldım. Bir yandanda 2016 samsungları bekleyeyimmi diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz yardımlarınıza ihtiyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Samy de IPS pek olmaz hatta hiç olmaz gibi,çünkü IPS Samy yi bozar yaw hemde rakibinin üretimi bu IPS ler

tavsiyem IPS den uzak durun! "FILM" ci iseniz o zaman kaçın!

Samy IPS leri genel de Asya/Africa için olur/oluyor! Avrupa için tek tük belki çıkar bazı yıllarda! Samy den IPS alınmaz!

++

bu topiğe hemen hemen hiç uğramadım diyebilirim.

sony 55xD8505 almayı planlıyorum.. İPS panel.

İPS paneller ne amaçlı kullanılıyor ??

Alacağımız tvnin VA panel olması mı gerekiyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 30 Nisan 2016; 6:55:22 >
  • xChernobilx kullanıcısına yanıt
    bence bekleyin acele etmeyin. şu an ben de bir tv alma arifesindeyim bekliyorum. daha tüm modeller piyasada yok, samsung zaten yeni modelleri çıkarmadı. özellikle euro 2016 zamanı uygun kampanyalar olacağını düşünüyorum. bir de yeni gelecek tv'ler eskilerin fiyatını düşürebilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.