Yeni alınan hdd den ses geliyor açılmıyor
Merhaba,
Yeni aldığım WD blue 4tb dahili HDD yi PC ye bağladım. Ancak garip sesler gelip duruyor. Windows ssd ye yüklü. Birkaç dakika ses gelmeye devam ediyor. PC açıldıktan bir süre sonra ses duruyor. Sesi kaydettim. Eklemeye çalışacağım. Arkaplanda fan sesi de geliyor.
https://drive.google.com/file/d/1NJZ2SOZXr_aYSRHHiSjz1mWKWLjoGpWQ/view?usp=sharing
3 adet 3 pin fanı tek 4 pin anakart bağlantısına takmak
Arkadaşlar merhaba, Corsair 220t kasam var içinde 3 adet 3 pin fan mevcut. Anakart ise b550 s2h. CPU hariç iki tane 4 pin bağlantı mevcut. Kasa içinden RGB için kontrolcü çıktı. Ama fan kontrolcü çıkmadı. 4 pin girişlerden birinde egzoz fanı var 4 pin. Diğer 4 pin yerine 3 fanı hız kontrolü sağlayacak şekilde nasıl bağlayabilirim.
Konuyu daha önce diğer dahili bileşenler bölümüne açmıştım. Galiba yanlış yere açmış olabilirim diye buraya yazdım.
3 adet 3 pin fanı tek 4 pin anakart bağlantısına takmak
Arkadaşlar merhaba, Corsair 220t kasam var içinde 3 adet 3 pin fan mevcut. Anakart ise b550 s2h. CPU hariç iki tane 4 pin bağlantı mevcut. Kasa içinden RGB için kontrolcü çıktı. Ama fan kontrolcü çıkmadı. 4 pin girişlerden birinde egzoz fanı var 4 pin. Diğer 4 pin yerine 3 fanı hız kontrolü sağlayacak şekilde nasıl bağlayabilirim.
Masaüstü BD/DVD sürücü harici kullanma yardım
|
arşiv için tavsiye
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.274 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware