Şimdi Ara

2016 Sezon Güncellemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3. 4. 5. sıradakiler birer ban atıcak evet ama 1. ve 2. sıradakiler de ban atacak diye anladım ben. Totalde 10 ban olacak sanırım. Yani ben öyle anladım.
  • Widget kullanıcısına yanıt
    hayır total 6 ban olacak. her 2 takımın 3.4.5. sıradaki oyuncuları 1 er şampiyon banlayacak. 1 ve 2 ye vermemelerinin sebebi onlar istedikleri şampiyonu alabilecekleri olması. yani ilk seçiş hakkının verdiği güce sahipler diye altta kalanlara da ban hakkı gücü vermişler. fena olmamış.
  • Yeni şampiyon seçimi, Sezon Öncesi Dönem'de NA (Kuzey Amerika) ve TR (Türkiye) sunucularında test amacıyla dereceli sıralar için devreye girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 4 Kasım 2015; 23:41:00 >
  • İnş "garen banla **" diye küfür yemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiora. -- 4 Kasım 2015; 23:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

hayır total 6 ban olacak. her 2 takımın 3.4.5. sıradaki oyuncuları 1 er şampiyon banlayacak. 1 ve 2 ye vermemelerinin sebebi onlar istedikleri şampiyonu alabilecekleri olması. yani ilk seçiş hakkının verdiği güce sahipler diye altta kalanlara da ban hakkı gücü vermişler. fena olmamış.

abicim ben de aynısını diyorum hayır 6 ban diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 5 Kasım 2015; 0:31:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo Q'ya öyle giriliyorsa TR'ye bir şans daha verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Terfi yardımcısı nedir arkadaş ya. Dereceli oyunları iyici mal edecekler. Sezon 3'te 1. kümelerde en fazla 4lp gelirdi cidden hak eden çıkardı bir üst lige. O zaman gold olmak bile ayrıcalıktı. Sonra değiştirdiler millet 1. kümede de 20 lp almaya başladı maç spamlayarak plat-dia oldu çoğu kişi. Sonrası zaten malum. Thresh fenerini kullanamayacak kadar akılsız ve yeteneksiz oyuncularla doldu gold-plat elo. Eskiden platin yüksek elo sayılırken bu sezon dia bile low eloya dönebilir. Riot ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Kardeş gelen giden puan senin MMR'ne göre değişiyor.

• Şu mide, supa saçma sapan şey alıp feedleyecekler için korkanları da anlamıyorum. Şu zamanda böyle şeyler olmuyor sanki. Kişilerle alakalı bir şey bu sistemle ilgili değil. Bana kalırsa sistem iyi işleyecektir. İlk zamanlarda troll olması olası ama rankedda yapmaya kolay kolay cesaret edemeyeceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Terfi yardımcısı nedir arkadaş ya. Dereceli oyunları iyici mal edecekler. Sezon 3'te 1. kümelerde en fazla 4lp gelirdi cidden hak eden çıkardı bir üst lige. O zaman gold olmak bile ayrıcalıktı. Sonra değiştirdiler millet 1. kümede de 20 lp almaya başladı maç spamlayarak plat-dia oldu çoğu kişi. Sonrası zaten malum. Thresh fenerini kullanamayacak kadar akılsız ve yeteneksiz oyuncularla doldu gold-plat elo. Eskiden platin yüksek elo sayılırken bu sezon dia bile low eloya dönebilir. Riot ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Kardeş gelen giden puan senin MMR'ne göre değişiyor.

Tamam o sıkıntı değil zaten. Sezon 3'teyken mesela Gold 1 kümesine kadar yine 20-25 puan geliyordu ancak Gold 1'e gelince 3-4 puan veriyordu. Sezon 4'te lig atlamak kolaylaşsın diye bu sistem kaldırıldı. Şu anda Gold-Platta kötü oyuncuların bu kadar fazla olmasının sebebi de bu.

• Kiralik kostum olayi asiri sacma. Orjinallerinin ne anlami kaldi ? Hem kostume para verenlerin hakki nolcak ?

• Herkes güncelleme notlarını doğru düzgün okumadan incelemeden yorum yapıyor. Değişiklikler çok zekice ve oyunu kesinlikle daha iyiye taşımaya yönelik bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

DERECELİDE YENİ ŞAMPİYON SEÇİMİ
    Yeni şampiyon seçimi, Sezon Öncesi Dönem'de NA (Kuzey Amerika) ve TR (Türkiye) sunucularında test amacıyla dereceli sıralar için devreye girecek.

TR'de yeni bir sistem geliyor.Gelisme var.

Sen ne blirsin bronz :D

• Bayağı merak ediyorum yeni sezonda nelerin değişeceğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPuding

quote:

Yeni şampiyon seçimi, Sezon Öncesi Dönem'de NA (Kuzey Amerika) ve TR (Türkiye) sunucularında test amacıyla dereceli sıralar için devreye girecek.

tm silver.

• Sezon güzel olacak ama şu istediğin kadar kişi ile girme biraz sıkıntı çıkaracak gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPuding

quote:

tm silver.

Aferin genç

• köklü değişiklikler yapılıyor ama patch gelmeden yani daha dogrusu yeni şekliyle oynamadan iyi veya kötü demek pek doğru olmaz sanırım ama görsel olarak ben beğendim bakalım oyuna nasıl bir katkısı olucak bekleyip görelim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.