Şimdi Ara

2016 Sezon Güncellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HotS tan çalıntı diyenler takım kurucu modunu bilmiyorlar sanırım. HotS daha vitaminken o sistem vardı.

Klasik trde o olmaz be falan diyenler. Siz örnek olun ki olsun bunu diyenler sürekli mid yasuo alan tipler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya çok fazla yenilik var ve ayak uydurmak biraz zor ama aman aman ağlanacak birşey göremedim. değişiklik her zaman zinde tutar. team rank olayı kalkacak mı onu da tam anlayamadım. rankda soloq 5v5 diye bir kavram var artık. bu team rankı silecek birşey gibi. takım kurucu modunun aktif olması da çok hoşuma gitti. bomba gibi geliyorlar yeni sezona. hakkını vermek lazım. adamlar hala gelişmenin ve daha fazla oyuncu kitlesine hitap etme derdindeler. bu açıdan çok çok iyi durumdalar. s6 ne zaman başlar tam bilgim yok ama şu yazıyı 2-3 defa okuyanlar en azından bi fikir sahibi olurlar. en büyük pratiği oyunda yapacaklar zaten. şu an anlamak zorlaşıyor ama oyun içine müdahele pek göremedim. tamamen oyun dışı tasarım ve işlevsellik üzerinden gitmişler ki bence çok doğru yapıyorlar. oyuncuların daha çok kaynaşıp takım kurmasını teşvik ediyorlar. az seçilen jungler ve support rollerine dedikleri gibi bir ip takviyesi teşvik için birebir. çok zekice düşünülmüş hareketler. herşeyin yenisine alışmak zor ama çok belli ki bu değişiklikler çok olumlu ve oyunu ileri taşıyacak. sabırsızlıkla bekliyoruz. çok başarılı gözüküyor şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan141:

HotS tan çalıntı diyenler takım kurucu modunu bilmiyorlar sanırım. HotS daha vitaminken o sistem vardı.

Klasik trde o olmaz be falan diyenler. Siz örnek olun ki olsun bunu diyenler sürekli mid yasuo alan tipler.

Oooo hocam adiniz nedir bi ara takiliriz hots da

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Yeni görünüş falan iyi hoş da, bu şekilde istediğin kadar kişiyle ranked girme olayı kabus. Şuan iyi görünüyor olabilir ama bu boostçuların Islak rüyası gibi birşey. Oyunlar komple çekilmez olur. Diğer bir yandan hiç normal oyunda 4 pre arasında sezercik gibi kalmadınız sanırım, sayılı eziyetlerdendir oyun bitsin diye dua edersiniz.

Yeni oyun modu olarak gelsin eyvallah da, solo Q solo Q olarak kalsın. Gerisi oyunun dengesini komple bozar.

4 pre girmek kesinlikle yasaklanmalı yaptıkları tüm hataları sizin üzerinize atıyorlar hele bir de veletlerse hiç çekilmiyor daha seçim ekranında istedikleri lane e göndermeye çalışıyorlar hiç çekilmiyor bunlar rankeda gelmesi çok kötü olmuş

• Tek kelimeyle harika.

• Ben daha fazla oyuncu ile dereceli girme şansını mantıklı buldum açıkcası, insanlar skype, ts3 gibi programlarla konuşarak oynayınca daha kaliteli daha komplike oyunlar ortaya çıkıyor. Hem kötü oynayan suçu gidipte arkadaşına atamaz yani küfürde azalır. Ancak burada temel olay, tek veya ikili arayanın o kişilerle; 3-4vb kişi takım kurupta arayanlar o şekilde arayanlarla eşleştirilmeli
  • team ranked atsınlar o zaman soloqda 3-4 kişi girmek neymiş ;^D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2021 sezon update
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bariz hots çakması hero levelling pre pick fln.. olmamış rito olmamış. ayrıca graves çöp, corki değişikliği kötü olmuş.
  • dopru anlayıp yanlış bir şeklilde panige kapılmışsınız evet :). bakın ne yazmış adamlar;

Önümüzdeki sezon tekli/ikili sıraları, dinamik grup sıralarıyla değiştireceğiz. Bu sıra sisteminde, ister bir tek kişi ile ister tam bir takım kompozisyonuyla oyuna girin, kaç takım arkadaşınız olursa olsun derecenizi yükseltebileceksiniz. Elbette hâlâ sıraya birlikte girdiğiniz arkadaşlarınızla derecelerinizin yakın olması gerekiyor. Sistem, grupların hemen her zaman benzer şekilde oluşturulmuş rakip gruplarla eşleşmesini sağlayacak şekilde hazırlandı (yani önceden kurulmuş beş kişilik bir gruptaysanız %95 ihtimalle sizin gibi önceden kurulmuş beş kişilik bir grupla karşılaşacaksınız); ama artık istediğiniz şekilde rekabet edebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 4 Kasım 2015; 18:02:23 >
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur. Aksi taktirde diğer teorideki gibi olursa çok kötü şeyler olabilir.
  • 5 kişiye 5 kişi de sıkıntılı. Eloboostcularla bir eslessen ne olacak. Suphesiz bu duo girme sayisinin artmasi eloboostculara yarad.

• Yenilikler hryecan veici ama soyle birseyde var tr de herkes solo ve mid meraklisi oldugu icin herkes solo ve mis secck 10dk da oyun bulur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

valla çok güzel duruyor. sadece alkışlıyorum

• Oyunun çivisi çıktı

• Terfi yardımcısı nedir arkadaş ya. Dereceli oyunları iyici mal edecekler. Sezon 3'te 1. kümelerde en fazla 4lp gelirdi cidden hak eden çıkardı bir üst lige. O zaman gold olmak bile ayrıcalıktı. Sonra değiştirdiler millet 1. kümede de 20 lp almaya başladı maç spamlayarak plat-dia oldu çoğu kişi. Sonrası zaten malum. Thresh fenerini kullanamayacak kadar akılsız ve yeteneksiz oyuncularla doldu gold-plat elo. Eskiden platin yüksek elo sayılırken bu sezon dia bile low eloya dönebilir. Riot ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

• Lowlara şans doğdu maç spamlamak daha kolay olcak

• bakalım ne zaman gelecek yeni itemler falan
  • yalnız şaka gibi bu olay 5kişiyle ranked mı olur? sağlam takım kuranın çilingire kadar yolu var lolün neredeyse %&0 kitlesini oluşturan bronzlar gold eloya kadar gelirler tahminimce.Bence en iyisi dotadaki gibi tekli girmek.
  • Gene 6 ban olmayacak mı totalde? 3-4-5. sıradakiler bir ban atıcaklar diye anladım ben sistemi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.