Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    home / ayarlar / digital kurulum / uydu kurulumu / evet / sonraki / genel uydu / sonra uydu1,2,3,4 hangisi ise onu seç gelen sayfada lnb ayarlamadan diseqc ayarları a-b-c-d gibi seçerbilirsin.
  • Cihaz geldi arkadaşlar. Genel anlamda gayet memnunum, gerçekten harika bir cihaz. Sol alt kısımda hafif aydınlanma var gibi ama çokta sorun değil benim için. Garanti kapsamında değiştirilebilir ama önemi yok. Filmlerdeki siyah performansını da akşam maçtan sonra test edeceğim inşallah. Darısı tüm cihazını bekleyenlerin başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

Cihaz geldi arkadaşlar. Genel anlamda gayet memnunum, gerçekten harika bir cihaz. Sol alt kısımda hafif aydınlanma var gibi ama çokta sorun değil benim için. Garanti kapsamında değiştirilebilir ama önemi yok. Filmlerdeki siyah performansını da akşam maçtan sonra test edeceğim inşallah. Darısı tüm cihazını bekleyenlerin başına

Uçuran Hocam hayırlı olsun. benim tv de de ışık sızmaları var. Onun dışında ölü piksel banding yok. Uydu çekmiyor kimi yayınlar yok. Ayarla uğraşıyorum yapabilir miyim bakıyorum. Işık ayarı sonda ışık sızması test videosunu açarak bir iki foto yollar mısınız? Ben de yükleyeceğim şayet çoksa iade değişim yoluna gidebilirim.

Kardiyolog hocam bu tv için hazır güncel kanal listesi nerden indirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uqurcan

Cihaz geldi arkadaşlar. Genel anlamda gayet memnunum, gerçekten harika bir cihaz. Sol alt kısımda hafif aydınlanma var gibi ama çokta sorun değil benim için. Garanti kapsamında değiştirilebilir ama önemi yok. Filmlerdeki siyah performansını da akşam maçtan sonra test edeceğim inşallah. Darısı tüm cihazını bekleyenlerin başına

Merhaba öncelikle yeni televizyonunuzu güle güle kullanın
    Bu televizyonu ciddi ciddi düşünüyorum birde Philips 55Pus7101 i o yüzden dediğiniz gibi maç sonrası şu her inceleme de bahsedilen siyah dengesini değerlendir misiniz?
    Birde ayarları yapıldıysa youtube dan 4K 60fps video ları açıyor mu ve nasıl açıyor açıyorsa?

• Arkadaşlar ekranda parlama fotoğraftaki kadar değil. iPhone 6s ile çektim resmi. Banding ve ölü pixel yok. Noktayla beraber bir yayılma yok. Sadece köşelerden bir sızıntı var karanlıkta. Fotoğraftaki kadar büyük değil. Işık yansımasından daha çok görünmüş fotoğrafta.
    2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?

• kardiyalog kullanıcısına yanıt
    hocam akşam eve gidince ilk iş dediklerini uygulamaya çalıştım. 1-2 adımda farklı yazan yerler vardı onlarda olabilir dedim deval ettim. dediğin gibi trt4k yı buldu. onu daha önceki pozisyonuna da koydum zaten kendi sormuştu kaçıncı kanala atayım diye.

sonra bir açtım tv kanallarını sadece trt 4k kalmış. hepsi yok olmuş. discoverdan bakınca tek kanal gözüküyor. bişeyleri yaparken yanlış yaptım herhalde. akşam baya moralim bozuldu. sabah baktım usb liste koymuşşun, akşam onu yüklerim. ama nerde yanlış yaptımda diğer tüm kanalları sildim onuda merak etmiyor değilim. fikrin varsa yazarmısın?

teşekkürler..
  • Uqurcan kullanıcısına yanıt
    bence senin ekran da benimkine benziyor. aşağıda benim tvnin resmini de ekliyorum. alalı yaklaşık 3 hafta oldu. normal tv izlerken hiç bir sorun yok. ama ben nerdeyse her akşam netflix üzerinden dizi yada film seyrediyorum. onlarda üst ve alttan siyah alan oluyor film şeridi gibi.

o alanlarda özellikle yukarda gidileşme göze batıyor. yada siyah yoğun sahnelerde özellikle yukarda grilik belli oluyor.

birde ekranda altyazı yokken birden altyazı çıkınca ekran da genel bir aydınlanma ve grilenme gibi oluyor. o da dikkat çekiyor.

gerçi her iki durumda normal insanın dikkatını çekecek durumda değil. ben forumu takip ettiğim ve nelerin çıkabileceğini bildiğim için yakalıyorum. ama olmasa daha iyi tabi. genede tvyi kullanmaya devam edeceğim. değiştirmeye değecek bir durum değil bence.bu durumun olmadığı bir tv varmı onuda bilmiyorum.2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?

• uzuunn araştırmalar sonucu bu tv'ye karar verdim. "55xd8505b"
    4.000 TL civarına sony eurasia garantili önerebilceğiniz site veya istanbul içi yer var mıdır?
  • İade ettiğimiz kusurlu tv.lerin seri numaralarını ve kusurlarını burada paylaşalım mı? Böylece aynı kusurlu tv.leri döndürüp döndürüp bize kakalamalarını azaltırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10jackal

uzuunn araştırmalar sonucu bu tv'ye karar verdim. "55xd8505b"
    4.000 TL civarına sony eurasia garantili önerebilceğiniz site veya istanbul içi yer var mıdır?

Aynı sekilde bende arıyorum.. mediamarktta 3999 liraya düşmüştü gece indirimi ile, keşke kaçırmasaydım..

• quote:

Orijinalden alıntı: 10jackal

uzuunn araştırmalar sonucu bu tv'ye karar verdim. "55xd8505b"

Geçen gün İçerenköy Carrefour da Sony bayi var orada kampanyada 4200 idi hala devam ediyor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tv de de yaptığım hızlı incelemede banding, ölü piksel yok. Işık sızması var. Resimleri aşağıdaki gibi. Normal yayında zaten renkli olunca sorun görünmüyor. Normal görüntüler özellikle hd yayınlarda mükemmel, canlı ve spor modu bana çok hoş geldi, standart modda da gayet tatmin edici. 4 gün cayma hakkım var. Sizce değiştirmeli miyim? Bu sorun kronik bir sroun gibi görünüyor. Yoksa daha kötü bir panele de denk gelebilir miyim? Fotolardaki kadar tabiiki çıplak gözle görünmüyor. Fotolar max. ışıkta çekildi.

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?1 2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player75 -- 9 Aralık 2016; 11:18:17 >

• Bu olay belliki tüm ips panellerin sorunu he hangi ips panel bunu en az gösteriyor onu bilmiyorum

Öyle bir model yada ips panel marka varsa paylaşın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resim ekleyen her iki arkadaşada cevabım şu
    bu durum bir hata değildir edge led'in sonucudur.
    keşke siz aynı olayı philips yada lg ips panellerde görseydiniz ne kadar iyi olduğunu anlardınız xd8505i
    bu durum yayında kesinlikle farketmezsiniz.
    zaten farkediyor olsaydınız sorun olmuş olurdur.
  • player75 P kullanıcısına yanıt
    güncel kanal listesi sorduğun mesajın 2 mesaj üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 9 Aralık 2016; 12:11:37 >
  • rahcak R kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal arama ekranında uydu ayarlarını sıfırla var ona basmışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

resim ekleyen her iki arkadaşada cevabım şu
    bu durum bir hata değildir edge led'in sonucudur.
    keşke siz aynı olayı philips yada lg ips panellerde görseydiniz ne kadar iyi olduğunu anlardınız xd8505i
    bu durum yayında kesinlikle farketmezsiniz.
    zaten farkediyor olsaydınız sorun olmuş olurdur.

Sizin ekran da böyle mi? Her panel böyle ise zaten bu kronik sorun ve önlemi yok gibi. Bana biraz fazla sızma var geldi. 3-4 noktada alt üst sağ köşede var. Hatta sağ köşe yaklaşınca hafif kırmızıya çalan renge dönüyor. Açı nedenli olabilir. Kanal listesi için teşekkürler

• player75 P kullanıcısına yanıt
    birincisi ips panellerde bu durum ışık sızmasıdır ve makul ölçülerde olduğu sürece sorun olarak kabul edilmez.
    senin dediğin kırmızı olayı ise olmaması gereken bişey video çekersen bi kaç farklı açıdan bakarız.
  • Merhaba,

Bu ürüne Conax DVB-C için kart takabiliyormuyuz ?
  • Cihazdan son derece memnunum. Işık sızmasının daha kötü sonuçları olan tv'ler gördüm. Siyah temadı olan bir filmde denemedim henüz. Ona da bakacağım en kısa sürede.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.