Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatanbilgisayar internet alışverişinden almıştım.. 14 gün içinde iade hakkımı kullandım.. Televizyona çok ihtiyacın var ise kullanmaya devam et.

Benim gibi diğer oda da 42 inç bir televizyonun var ise 2017 modelleri bekle😀 seneye çıkacakların sorunsuz olacağı garantisi yok vede döviz çok arttı.. Seneye bu fiyatlara bu kalitede televizyonda bulamayabiliriz..😩

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merteslik

Vatanbilgisayar internet alışverişinden almıştım.. 14 gün içinde iade hakkımı kullandım.. Televizyona çok ihtiyacın var ise kullanmaya devam et.

Benim gibi diğer oda da 42 inç bir televizyonun var ise 2017 modelleri bekle😀 seneye çıkacakların sorunsuz olacağı garantisi yok vede döviz çok arttı.. Seneye bu fiyatlara bu kalitede televizyonda bulamayabiliriz..😩

Anlaşılan bu nedenle iade ettiniz. Tv ye ihtiyaç var ama çok değil. İade değil de değişim yapmak isterim 14 gün caymada bu mümkün mü acaba? Ben gittigidiyordan aldım.

• player75 P kullanıcısına yanıt
    İade ve değişim hakkınız var.. Normal TV kanallarında sorun hiç göze batmıyor ancak usb den film izlerken alt ve üstteki siyahlarda kırmızı ışık gözüme batmaya başladı. O sebeple iade ettim.

Ben aklınızı karıştırmak istemem ama eğer sizi rahatsız etmiyorsa hiç değiştirmeyin. Yeni gelen üründe de aynı sorunların çıkma ihtimali var.

İade aşamasında kargo şirketi size bir yazı imzalatıyor. Eğer ürüne bir zarar gelirse hiç bir hak iddia etmiyorum diye.. Bunuda göz önüne alın. Benim iade işlemleri yolunda gitti ama gönderirken acaba göndermeseydim dedim.

• Ankara Antares mediamarkt'da bugün 3899₺ idi. İlgilenenlere....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exc_1

Ankara Antares mediamarkt'da bugün 3899? idi. İlgilenenlere....

Bugün oralardayım mesajını öğlen görmüş olsaydın muhakkak alırdım, artık yarın bakıcam umarım yarında aynı kampanya devam eder.
  • Şu vatan kampanyasını nasıl kaçırdım şu an tekrar o fiyat bandına düşmesini bekliyorum ama yok bisey ortalıkta. Yıl sonu da geliyor kampanya olmayacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: merteslik

İade ve değişim hakkınız var.. Normal TV kanallarında sorun hiç göze batmıyor ancak usb den film izlerken alt ve üstteki siyahlarda kırmızı ışık gözüme batmaya başladı. O sebeple iade ettim.

Ben aklınızı karıştırmak istemem ama eğer sizi rahatsız etmiyorsa hiç değiştirmeyin. Yeni gelen üründe de aynı sorunların çıkma ihtimali var.

İade aşamasında kargo şirketi size bir yazı imzalatıyor. Eğer ürüne bir zarar gelirse hiç bir hak iddia etmiyorum diye.. Bunuda göz önüne alın. Benim iade işlemleri yolunda gitti ama gönderirken acaba göndermeseydim dedim.

Tv den uzak iken görünmüyor 1m yanına gidince fark ediliyor. Zaten açıya göre ışık sızması da kırmızımsı ışık da değişiyor. Emin değilim ne yapsam. Beyaz ve bu kırmızı sızma dışında sorun yok 10 numara tv. Sağlam bir servis tanıdığım olsa sorardım. Satıcıya danışsam mı değişimi acaba? USB ye film atıp izleyeyim bi o halini de deneyeyim tv nin

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Şu vatan kampanyasını nasıl kaçırdım şu an tekrar o fiyat bandına düşmesini bekliyorum ama yok bisey ortalıkta. Yıl sonu da geliyor kampanya olmayacak sanırım.

Bence kaçırdığın iyi olmuş. Bu başlıkta bir arkadaş vatandan aldığı tv.de 2 ölü pixel çıktığını, değişimle gelen tv.de 3 tane çıktığını söylemişti. Vatan bu sorunlu tv.leri kampanya ayağıyla kakalamaya çalışıyor bence. Birisi iade edince yeniden dayanılmaz bir kampanya yapıyor

• Merhaba ben de bir hafta önce aldım bu tv yi. Gayet memnunum. Şimdilik tek kusuru karanlık sahnelerde altyazı geldiği zaman ani ekran parlaması bunu yok edebiliyor muyuz?
    Bir de usb konusunda destek olur musunuz? Sizin dediğiniz gibi mavi usb çıkışına bağladım ancak içeriği göremedi. Menüleri karıştırdığım zaman sadece hdd yapılandırma aktif oluyor. Formatla alakalı bir durum mudur?Evde Web CloudKit cihazım da var networkden onun içeriğindeki filmleri görüp gayet başarılı bir şekilde oynattı. Bu performansı daha önce hiç bir cihazdan alamamıştım 10 gblık 1080 p filmleri bile sorunsuz oynatıyor.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

• barsoy kullanıcısına yanıt
    Evt o iade işlemlerini yapan arkadaş benim😊 2 TV dede sorun çıktı. Gittim LG 55770uh aldım. Gayette memnunum.ama ben aldıktan sonra 600tl zam geldi TV ye

• Bu tv alma olayı cidden çok zor iş. Paranla rezil oluyorsun resmen hiçbir şey bilmeden alıp kullanan adamın kafası bizden rahat yemin ederim. Tam diyorum bu model ideal al geç yok ışık sızması yok şu yok bu bütün markaların içinden en az sorunu olanı bulalım diye uğraşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Bu tv alma olayı cidden çok zor iş. Paranla rezil oluyorsun resmen hiçbir şey bilmeden alıp kullanan adamın kafası bizden rahat yemin ederim. Tam diyorum bu model ideal al geç yok ışık sızması yok şu yok bu bütün markaların içinden en az sorunu olanı bulalım diye uğraşıyoruz.

Evet hiçbirşey bilmeyen adam A101'den aldığı tv ile mutlu. Ben de o rahatlıktan istiyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Bende de xd8505 var. Yaklaşık iki hafta önce internetten bir sony bayisinden aldım. Tv gerçekten çok başarılı. HD yayınlar çok iyi. Altyazılarda ya da görüntülerde en ufak bir kayma ya da titreme yok. Futbol maçları oynanırken "canlı futbol modu" diye bşr mod var. Bu modda görüntü çok daha iyi oluyor. Ayrıca sesli arama modu ve internet hızı da başarılı ve pratik..Almayı düşünenlere öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reginax

Evt o iade işlemlerini yapan arkadaş benim&#128522; 2 TV dede sorun çıktı. Gittim LG 55770uh aldım. Gayette memnunum.ama ben aldıktan sonra 600tl zam geldi TV ye

Hah ben de onu soracaktım size. Bugün başka bir konu başlığında da konuşuldu; servis kurulumu yaptıktan sonra nasıl iade ettiniz? Çünkü servis kurulumundan sonra 2.el durumuna düşer, cayma hakkınızı kullanamazsınız demiş mesela istanbul bilişim:

"Servis tarafından kurulum gerektiren ürünlerin kurulumunun yapılmasıyla ürünler kayıt altına alınmış olur. Böylece ikinci el statüsüne girmiş olur. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün yeniden satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir. Bu nedenle de servis tarafından kurulumu yapılmış olan ürünlerde cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır."

Vatan ne yaptı?

• Şöyle anlatayım Sony servisten daha amatör bir servis bulamazsınız. İnternetten alınan satışlarda cayma hakkı vardır . Sony servis kurulum yaparken herhangi bir kağıt imzalamadığı gibi kusurlu ürüne de tutanak tutmuyor. Bende vatanı aradım ürünü bize gönderin dediler bende kargolamak yerine aldım kendim götürdüm. Değiştirin dedim 1 hafta sonra evime yenisi geldi. Diğeri de sorunlu çıkınca iade hakkımı kullanıp para iadesi aldım. Yine aynı yerden LG 55uh770 aldım

• Kozyatağı Carrefour - Sony Center 'da 4.199 TL - Garanti Bonus'a 6 taksit de yaptık.
    TV'yi yarın servisle birlikte getirip kurulum yapılacak bakalım.

Bu arada bu bulutlanma, ışık sızması gibi durumlar büyük ölçüde ayarlarla minimuma indirgenebiliyor;
    Örneğin aşağıdaki incelemede 24:40 dk'da kırmızıya kayan köşelerde belirmeler var fakat ayarlardan sonra büyük ölçüde azalıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=H9BNal8vxps
  • Almayı düşünen arkadaşlarhttps://www.youtube.com/watch?v=H9BNal8vxps linki izlesinler.
    4k filmden tutun da ps4 performansına kadar hepsini deniyor.
    Bilmeyenler için bir ipucu veriyim video 28 dk ama sağ alttan ayarlardan HIZ seçimini 1,5 veya 2 yaparsanız hızlıca videoyu tarayabilirsiniz.
    TV yle ilgili; kullananlar veya bişeyler bulanlar burada da paylaşırsa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reginax

Şöyle anlatayım Sony servisten daha amatör bir servis bulamazsınız. İnternetten alınan satışlarda cayma hakkı vardır . Sony servis kurulum yaparken herhangi bir kağıt imzalamadığı gibi kusurlu ürüne de tutanak tutmuyor. Bende vatanı aradım ürünü bize gönderin dediler bende kargolamak yerine aldım kendim götürdüm. Değiştirin dedim 1 hafta sonra evime yenisi geldi. Diğeri de sorunlu çıkınca iade hakkımı kullanıp para iadesi aldım. Yine aynı yerden LG 55uh770 aldım

Servisi çağırmasam mı naapsam, zaten gelmek istemiyor ilçeye gitmem diyor. Sony merkez de "servisin gitmem deme gibi bi hakkı yok" diyor. Şimdi bunlar gelse bile artık 15 gün sonraya mı gün verirler, bugün-yarın diyerek beni iyice zıvanadan mı çıkarırlar.

Güya işi sağlama alayım diye teknosadan 4500'e aldım dün. Normalde teknosa'da 4700. Tv.nin önüne gelir gelmez, kampanya var 4500'e düştü dedi eleman. Nasıl olduysa kasada şifremi girerken buldum kendimi.

• Fiyata cok takılmayın. Ben 3800e aldım iade ettim. Tekrar almak istesem 4400dü. 4300e aldım LG yi. Şu an LG 5000 tl. Servisin gelip kurması önemli. Ama servis gelip kurunca kurduğuna dair bir kağıt vermiyor. Bana çok garip gelmişti. Bu arada TV de sorun çıkmazsa gayet iyi bir TV Sony. Umarım sorunsuz gelir. Bende her iki TV de de ölü piksel çıktı

• Dün Antares Mediamarkt ' den 3899 TL aldım bugün gelip kurucaklar, umarım bu ölü pixel sıkıntısı çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.