Şimdi Ara

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU--- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
17
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İletişim bölümlerinin çalışma alanı ve iş imkanları nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeroJaxa H kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla özel sektöre dayalı olduğu için hangi üniversitede okuyacağın önemli.

• Beyler 440 puanla ts 2 de 8700 deyim aynı puanla geçen sene 3000 oluyorum bildiğiniz tami tamina 30 puan oynama var şaka mı bu yüklenme mi var kafayı yiyeceğim okul puanı 3 bin geri atıyor YGS de kötü bir daha böyle net çıkabileceğimi sanmıyorum

• hocam iletişimde ege ya da dokuz eylül ünileri yeterli midir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Luci2ano

Çoğunlukla özel sektöre dayalı olduğu için hangi üniversitede okuyacağın önemli.

Türk-alman üniversitesi var tr alman devletlerinin ortak kurduğu bu sene aciliyor almanca dili okunur mu sizce ?

• Ege bence yeterlidir.

• HeroJaxa H kullanıcısına yanıt
    Mezun olduğunda bir yere başvururken hangi üniversitede mezunu olduğuna bakarlar okuduğun üniversite iyiyse sana artısı çok olur senin dediğin üniversite yeni açılmış ve nasıl olduğu belirsiz bence okunmaz daha köklü veya en azından belirli bir yerde oku.

• Luci2ano kullanıcısına yanıt
    bilgi universitesi ve ozyegin nasildir sizce?

• Ts2 sıralamam 79 bin geçen sene ts1 77 bin ile kapatmış sizce gelme şansı varmıdır arkadaşlar veya bu sıralama puanına görw tavsiye edeceğiniz bölüm varmı

• Cherry Bomb kullanıcısına yanıt
    Fazla açık yazamıyorum ama malum kişilerin malum üniversitelerini tercih etmeni tavsiye etmem. Bilgi üniv. olabilir. 1996'da öğretime başladı. Önce farklı deneyimler yaşadı. Sonra yasal zeminde vakıf üniversitesi oldu. Kurucusu Oğuz Özerden ve arkadaşlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 19 Temmuz 2016; 16:44:27 >
  • Cherry Bomb kullanıcısına yanıt
    Özyeğin iyidir.

• ts1 68 ts2 65 bindeyim.
    sosyal bilgiler öğrt. istiyordum dandirik yerler geliyor elemek zorunda kaldım, atamaları çok düşük.
    tm3 318 sıralamayı az buçuk tahmin edersiniz uluslarası ilişkiler istiyordum yine dandirik üniversitede okumak istemiyorum elemek zorunda kaldım.
    reklamcılık ve halkla ilişkiler ts2 ye geçti 65 binle güzel bir üniversitede bu bölümlerden birini okuyabilir miyim acaba arkadaşlar çok arada kaldım yav
  • Arkadaşlar ts1'de ts'2 de 9300 civarında. Aslında TM'yim ama belki ts'dende tercih yapabilirim. Neler önerirsiniz bu sıralamada. Hangi üniversitelerin hangi bölümlerini tavsiye edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luci2ano

Özyeğin iyidir.

Hocam kadir has ve bahçeşehir hakkında ne dusunuyorsunhz. Halkla ilişkiler ingilizce.Ve reklamcılık ve halkla ilişkilerin vizyonu farklı mı ?

• Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    Kardeş benimde sıralam puanlar bu civarlarda heralde Türkiye'de hiçbir yer tutmuyor bu puanlara ne yapıcaz bilmiyorum. :D Açıköğretim 4 yıllık tarih düşünüyorum senin bir planın var mı?
  • Ts1-2600
    Ts2-2900

Gs iletişim gelme olasılığı var mıdır ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ts2 340 115 k geçen sene 95 k ile alan alırmı

• Arkadaşlar TS1 9K Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi tutar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı bölümlere puanım tutuyor ama sıralamam tutmuyor yinede yazmalı mıyım gelme şansı var mı?
  • Arkadaşlar iletişim fakültesi istiyordum reklamcılık,halkla ilişkiler,gazetecilik,görsel iletişim tasarımı vb. bölümler düşünüyorum hepsi ts2'ye geçince klavuzda hiçbirinde puan ve başarı sıralaması göstermiyor neye göre sıralama neye göre tercih yapıcaz dünden beri kafayı yedim bi yardım lütfen?

Y-TS1 puan:319,33756 başarı sıralaması: 125826
    Y-TS-2 puan: 333,43240 başarı sıralaması: 130101

nereleri yazabilirim, hangi yüksek okulardan başlayayım bi yardım edin dediğim bölümler üzerine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deximely -- 19 Temmuz 2016; 18:17:03 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.