Şimdi Ara

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
17
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ana konumuz olsun tercih dönemindede konuyu aktif tutalım artık sınavlar bitti sonuçlarda az çok belli olmaya başladı hangi üniversiteleri ve hangi bölümleri düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreativeOfTheDeathNight -- 26 Haziran 2016; 19:07:29 >

• Gazi Üniversitesi Türk Halkbilim'i dusunuyorum.
    Sonuclara bakinca editle belirtirim durumumu.

Edit: Hacettepe Üniversitesi Türk Halkbilimi veya Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji yazmayi dusunuyorum.

SON EDİT: HACETTEPE ÜNI. HALK BİLİMI GELDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetor -- 10 Ağustos 2016; 11:08:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnetor kullanıcısına yanıt
    Bende İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü düşünüyorum puanlar yükselmezse birinci öğretim gelecek yükselirse de ikinci öğretim kesin gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreativeOfTheDeathNight

Bende İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü düşünüyorum puanlar yükselmezse birinci öğretim gelecek yükselirse de ikinci öğretim kesin gibi gözüküyor.
    gastronomi yazycam bu ya?tan sonra üniv okuyacaz anasyny satim
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    Artık yaşın bir önemi kalmadı hocam.Lisans atlasından baktım İ.ü tarihe 1993 yılında liseden mezun olmuş olan adam kazanmış geçen sene. Bu arada gastronomi gerçekten iyi bir seçim yani eğer yeteneğiniz varsa çok iyi maaşlarda çalışabilirsiniz hemde zevkli bir bölüm.
  • YGS 3 575K
    Edb 33.75
    Cog1 14.75
    Tarih 33.50
    Cog2 4.50
    Felsefe 18
    OBP 74 kaca inebilir sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glaxo Smith Kline kullanıcısına yanıt
    Hocam bence en kötü 35 k gelir ama tahminim ilk 30 k içerisinde olacağın yönünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu ana konumuz olsun tercih dönemindede konuyu aktif tutalım artık sınavlar bitti sonuçlarda az çok belli olmaya başladı hangi üniversiteleri ve hangi bölümleri düşünüyorsunuz?

Hocam ygs 4 352 k

Edebiyat 40
    Cografya 9
    Tarih 40
    Felsefe 20
    Cografya 10 net

Kac k gelir 10 15 k arasi olurmu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs 750k
    edeb 42
    cog. 16

tarih 25
    cog. 9
    felsefe 15

obp. 65

kaça çekilir tahmin

• Paulwalks P kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle gelir hatta benim düşüncem geçen seneye göre pek fazla sözel sıralamarının oynamayacağı yönünde o yüzden ilk 10 k'ya dahi büyük ihtimal girersiniz.
  • quote:

Hocam bence en kötü 35 k gelir ama tahminim ilk 30 k içerisinde olacağın yönünde

Hocam Celal Bayar Edebiyat veya Deu Edebiyat tercihim.Deu zorda.Celal Bayar Edebiyat gecen sene 66.800 ile almis bu sene fazla sicrama olur mu sizce

• keremlag kullanıcısına yanıt
    Hocam tahminimce ilk 40 k kesin gibi duruyor.
  • quote:

baltalamak gibi olmasın da bu nasıl hesap kardeş? 60k gelse iyi bence.
  • Sozelim dibteyim yerdeyim edebiyat netlerim yari yariya bike degil

• Hocam sözelde geçen seneye göre 3-4 k oynama dışında bir şey değişeceğini düşünmüyorum çünkü standart sözelciler ygs'de sosyal ve türkçeyi çözdü sosyal zordu o yüzden batırdılar lys 4 içinde herkes her ne kadar kolay desede sonuçlar açıklandıktan sonra her şey belli oldu lys 3 içinde ekstrem sözelciler dışında 30-42 arası dolanıyorlar yani seviye olarak sözel ile TM ve MF bambaşka
  • quote:

Hocam sözelde geçen seneye göre 3-4 k oynama dışında bir şey değişeceğini düşünmüyorum çünkü standart sözelciler ygs'de sosyal ve türkçeyi çözdü sosyal zordu o yüzden batırdılar lys 4 içinde herkes her ne kadar kolay desede sonuçlar açıklandıktan sonra her şey belli oldu lys 3 içinde ekstrem sözelciler dışında 30-42 arası dolanıyorlar yani seviye olarak sözel ile TM ve MF bambaşka

Hocam hangisini goz onunde bulundurayim

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU---

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Paulwalks P kullanıcısına yanıt
    Hocam her ihtimale karşı siz 13 bin olarak görün kendinizi ama şunuda belirtmek istiyorum ki ts 2'ye 25 tane yeni bölüm geçti bu bölümlerin etkisiyle geçen seneye göre ts 2 ile alım yapan bölümlerin sıralamaları geriye atar örneğin 19 bin ile alım yapan bölüm 20 binlere gerileyebilir bide bu sene farkettiğim bir şeyde daha önce hiç olmadığı kadar mfci ve tmci lys 4 sınavına girdi aradan bunlarında çıkacağını göz önünde bulundurmak lazım.
  • Ygs4 140k

Edebiyat 42.5
    Coğ1 21.5
    Tarih 37.75
    Coğ2 11.5
    Felsefe 20
    Obp:71

Sizce kaç k gelir??

Aslında TM'yim ama iyi bi sıralama gelirse Sözelden de tercih yapmayı düşünüyorum. Ne kadar olur sıralama sizce??

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Ygs4 140k

Edebiyat 42.5
    Coğ1 21.5
    Tarih 37.75
    Coğ2 11.5
    Felsefe 20
    Obp:71

Sizce kaç k gelir??

Aslında TM'yim ama iyi bi sıralama gelirse Sözelden de tercih yapmayı düşünüyorum. Ne kadar olur sıralama sizce??
    arkadaşlar bana da yardım lütfen.

ygs3-4-5 sıralamalarım 100k-105k arası.

lys netlerim

edebiyat 38-18
    coğrafya 10-4
    coğrafya 15-9
    tarih 26-18
    felsefe 16-12

sıralama kaç olur sizce?

ayrıca dil'den de girdim, ingilizceden 76-4 yaptım, bununla ilgili de tahmini olan var mı? ygs matematik 28-5, türkçe 34-5, sosyal ise 24-12
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlCaDrAs

arkadaşlar bana da yardım lütfen.

ygs3-4-5 sıralamalarım 100k-105k arası.

lys netlerim

edebiyat 38-18
    coğrafya 10-4
    coğrafya 15-9
    tarih 26-18
    felsefe 16-12

sıralama kaç olur sizce?

ayrıca dil'den de girdim, ingilizceden 76-4 yaptım, bununla ilgili de tahmini olan var mı? ygs matematik 28-5, türkçe 34-5, sosyal ise 24-12

Alıntıları Göster
    ygs sıralamam 102 bin

Edebiyat- 47 doğru 7 yanlış 2 boş
    Tarih-40 doğru 4 yanlış
    Felsefe-20 doğru 5 yanlış
    Coğrafya-7 doğru 1 yanlış
    Coğrafya-6 doğru 3 yanlış

Okuldan da 45 puan geliyor

sence sıralamam ne olur bakarsan sevinirim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.