Şimdi Ara

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU--- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
17
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edebiyat 36,50
    Felsefe 17
    Coğrafya-1 14,50
    Coğ-2 9,25
    Tarih 33,25

OBP 28 puan kırıldı maalesef

Bu puanlarla geçen yıl ts-2 de 25binlerdeyim bu yıl nolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertobaggioo

beyler ben ts-1dekilerin ileri gideceğini ts-2dekilerin geri atacağını düşünüyorum yani reklamcılık normalde 4 binle alıyorsa 3 bin 500e kadar inecektir ama mesela tarih edebiyat 200-300 kadar artacak gibi

Kardesim insallah dedigin hibi olur yuksek netleri yapanlar belki ts2deki bolumlere kayar ama ygsden gelen agirligin degisim cografyanin zor olusu bunun gibi etkenler cok olunca tahmin etmek zorlasiyor.ama herkes istedigi bolume gitse bu ulkede kalkinma gelisir tabi bunlar utopik hayaller (fakirler icin) herkesin amaci para ben dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deruvishfounder -- 27 Haziran 2016; 1:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS4:67K DİPLOMA:75.45
    EDEBIYAT:48
    COĞRAFYA1:6
    TARIH:34.5
    COĞRAFYA2:9.5
    FELSEFE:16.5

TS 2 SIRALAMA NE OLUR?

• YGS - 3 - 67K
    YGS - 4 - 58K

Tarih 32 D 12Y
    Felsefe 21 D 7Y
    Coğrafya 11D 3Y

Edebiyat 42 D 12Y
    Coğrafya 19D 5Y

Yeditepe Gastronomi istiyorum geçtiğimiz sene 7k civarlarında kapatmış.Puanza vb sitelerde hesapladığımda sıralamam 4k-5k arasında geliyor.Sizce bu sene sıralamalar ne kadar oynar tutma ihtimali var mı?
  • Deruvishfounder D kullanıcısına yanıt
    edebiyat bakma 1-2 net ortalama değişebilir ama bence geçen seneyle aynı zaten sorular açıklandıktan sonra millet bi sustu ufaktan sonuçlar açıklanınca bu daha net anlaşılır coğrafya yüzde yüz geçen seneden zordu bro felsefe de geçen seneden zordu ama tarih aynıydı diyebiliriz... ygsden gelen ağırlığın değişimi derken bro anlayamadım orasını açıklar mısın bilmiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

YGS - 3 - 67K
    YGS - 4 - 58K

Tarih 32 D 12Y
    Felsefe 21 D 7Y
    Coğrafya 11D 3Y

Edebiyat 42 D 12Y
    Coğrafya 19D 5Y

Yeditepe Gastronomi istiyorum geçtiğimiz sene 7k civarlarında kapatmış.Puanza vb sitelerde hesapladığımda sıralamam 4k-5k arasında geliyor.Sizce bu sene sıralamalar ne kadar oynar tutma ihtimali var mı?

Kardesim yanlis anlama ama bu netlerle 7 k cok zor ygsn cok iyi ama o da bir yere kadar kurtarir ins tutar gene de

• quote:

edebiyat bakma 1-2 net ortalama değişebilir ama bence geçen seneyle aynı zaten sorular açıklandıktan sonra millet bi sustu ufaktan sonuçlar açıklanınca bu daha net anlaşılır coğrafya yüzde yüz geçen seneden zordu bro felsefe de geçen seneden zordu ama tarih aynıydı diyebiliriz... ygsden gelen ağırlığın değişimi derken bro anlayamadım orasını açıklar mısın bilmiyorum ben

Benim istedigim bolum ts 1 den 2 ye gecince bu ikisi arasinda ygsden gelen agirlik farkli hatirladigim kadariyle ygs-2 daha cok turkceye bakiyor matin agarligi azaliyor.Bir de hocam balik hafizasi vardir bende siralama tahmini yapan sizdiniz sanirim eger oyleyse bir tahmin yurutur musunuz
    Tarih 42.75
    Felsefe 26
    Cog 9
    Edebiyat 41
    Cog 13
    Obp 68
    Ygs 200 k
    Parlak bir gelecek 8k
    Puanza 4 k diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deruvishfounder -- 27 Haziran 2016; 2:21:18 >

• Deruvishfounder D kullanıcısına yanıt
    reis ben değilim o sıralama tahmini yapan sevmem de zaten ancak lys-4ün süper geçmiş yakın yapmışız birbirimize ama edebiyat biraz daha iyi olabilirmiş sanki hangi bölümü istiyorsun
  • quote:

reis ben değilim o sıralama tahmini yapan sevmem de zaten ancak lys-4ün süper geçmiş yakın yapmışız birbirimize ama edebiyat biraz daha iyi olabilirmiş sanki hangi bölümü istiyorsun

Cumhuriyet edebiyatina bir hafta bakabildim hocam ve 4 soru atmak gibi bi mallik yaptim 2 basit soruyu da kacirdim. hocam genelde hedefsiz biriyimdir.Reklamcilik dusunuyorum ama iyi bir uni gelirse... elimde bir de bosnada psikoloji okuma sansim var ama issizlik en buyuk korkum siz olsaydiniz ne yapardiniz sizin hedefiniz ve istediginiz siralama kac ?

• sözel ygs 51k
    Obp 88

Tarih 30,50
    Coğ-2 8,50
    Felsf 21,50
    Edb 51,50
    Coğ-1 14

ts-1 450 puan geliyo kaç k olurum 2.400 olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendofiliad -- 27 Haziran 2016; 9:33:48 >
  • Ygs4 48k
    Edebiyat 50 net
    Cografya 20 net
    Tarih 27 net
    PSM 24 net
    Cografya 14 net
    OBP 85. 51 puan geliyor obpden
    Sizce ts1 kac k gelir ?

• ygs 4: 230 k

edebiyat : 41 net
    tarih : 33 net
    coğrafya 2 : 13 net
    coğrafya 1: 17 net
    felsefe grubu: 12 net

obp puanı 63 puan

arkadaşlar ts 1'de 30k yı görür mu bu netler sizce ? samimi bi cevap :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

quote:

Orijinalden alıntı: Hihohoho

Edebiyat 37 Net
    Coğrafya-1 21.50 Net
    Tarih 33.50 Net
    Coğrafya-2 10.50 Net
    Felsefe 13.50 Net

Obp:62.79

İlk 10k girilir mi hocam ???

Hocam ygs puanınız nedir ona göre bir şeyler diyebiliriz
    İlk 10 k da olma durumunuzda obpniz sizi geriye atacak

Ygs-3:284k
    Ygs-4:255k dayım hocam Obp nin durumunun farkındayım maalesef inşallah çok etkilemez

• Arkadaşlar merhaba. Ben Mersin Üniversitesi Psikoloji okuyorum fakat İstanbul'da yaşadığım için ve tutkum olduğu için Mimarsinan Sinema Tv'ye geçmek istiyorum.

Ygs 77k geldi

Tarih 30.5
    Coğrafya(2) 12.75
    Felsefe 23

Edebiyat 44
    Coğrafya(1) 17.75

Okul geçen sene 40 verdi bu sene 20 verecek. Sizce sıralamam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanValjean0 -- 27 Haziran 2016; 7:01:24 >
  • CreativeOfTheDeathNight kullanıcısına yanıt
    İkinci öğretim yerine Marmara Tarih'i tavsiye ederim, gelirseniz beklerim bende ordayım :))

• _Skiller_ _ kullanıcısına yanıt
    Puanzayı çok ciddiye almayın hocam, ösym'nin açıkladığı yığınsal tablolarına bakın. ParlakBirGelecek'de fena değildir. Puanzadan da bakar karşılaştırma yaparsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Deruvishfounder

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ygs syralamam 114k

edebiyat 39d 10y
    co?1 22d 2y
    tarih 37d 5y
    co?2 12d 2y
    felsefe 27d 4y

okuldan 36 puan gelcek syralamam kaç k olur acaba

Kardesim forumda gordugum en iyi sozelci cografyalari sende tarih filan da iyi edebiyat neden boyle oldu umarim istedifin yere gidersin ama

vaktim yetmedi edebiyatı iyi ayarlayamadım, cumhuriyet edebiyatına son gün bakabildim sadece allahtan kolaydı da yapabildik 3-5 bişey gene saol dostum iyi dileklerin için
  • JeanValjean0 kullanıcısına yanıt
    okul puanın kırılacağı için 15-20 kya düşersin maalesef hocam
  • Wilfred Fizzlebang kullanıcısına yanıt
    en kötü 2k olur,
    tarih 35 olaydı rahat 1k olurdun,
    bölüm ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChildOfMen

Merhaba arkadaşlar.Ben de boğaziçi tarih istiyorum ama pek umudum yok doğrusu

YGS-3: 49737
    YGS-4: 42058

Tarih: 39,5
    Coğrafya2: 10,25
    Felsefe Grubu: 20.25
    Edebiyat: 44,5
    Coğrafya1: 19,25

Diploma puanım ise: 87.12

Tüm sınavlarda da kendi aptallıklarım yüzünden yapabileceğimden düşük yaptığımı düşünüyorum Sizin fikirleriniz ne olur sıralama konusunda ?

tarih zor, edebiyat olur hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.