Şimdi Ara

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU--- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
17
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bro ben büyük ihtimalle ts-2de ilk 4 bine giricem 3 bin de büyük ihtimal olabilir boğaziçi edebiyat yazıcam gelmezse reklamcılık yazabilirim bilgi-bahçeşehir baska üni yazmam onlar da olmazsa tm-3den tercih yapıcam kamu yönetimi-sosyoloji tarzı(marmara-istanbul-mimar sinan) belki yüzde 50 burslu psikoloji de yazabilirim.senin yerinde olsaydım bro hayalim neyse onu yapardım şu para mevzuunu pek düşünmeyin be bro hangimiz aç kalıcaz allahını seversen belli bir seviyeye gelmişsin sözelde ilk 10kdasın bu bir seviyedir bro yani diğer insanlardan bir farkın var aç kalmazsın he demiyorum 5-6 bin tl para kazanırsın veya kazanırız ama en azından ihtiyaclarımızı rahat karşılarız işsizliği bu kadar takma kafana bosna'da nasıl bir ünide okuyacağın çok önemli yani ülkenin değerli bir üniversitesinde okuyacaksan git derim kafan açılır bro avrupa felan kültürünü geliştirirsin bir fark da orada yaratırsın dil öğrenirsin çok güzel olur

• Obp:76 ama geçen yıl kayıt yaptırdım yani yarıya düşecek.

Ygs3-4:50K

Tarih: 34 net
    coğ2:14 net
    felsefe grubu: 27 net

Edebiyat :38,25 net
    coğ1:19 net
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

eskişehirde falan gastronomi düşünen yokmu hiç

Ben ciddi olarak düşünüyorum hocam. 2 yıllık aşçılık daha mantıklı geliyor ama.

Hocam Galatasaray iletişim gibi bölümler de ts 2'ye geçmişler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

quote:

Bence gecmistir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_118077659/tm.htm

türkçe öğretmenliği gelir mi sizce arkadaşlar?
  • minala M kullanıcısına yanıt
    Ikimiz için de dedim umarım beraber yerleşiriz.

• Arkadaşlar internetten baktığım kadarıyla TS 2 yerleşme puanım 440 civarı olacak.

Bu puana İstanbul Üniversitesi Türkçe öğrt veya Tarih gelir mi?

• YGS-4 130K

Edebiyat 36,50
    Felsefe 17
    Coğrafya-1 14,50
    Coğ-2 9,25
    Tarih 33,25

Okuldan 17 puan gelicek. TS-2 sıralaması nolur?
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Marmara bana uzak kalıyor kalmasa kesinlikle tercih ederdim gerçekten Türkiye'de çok az sayıda tarih bölümü okunabilecek üniversitelerden biri marmara üniversitesi bu arada sizi yakalamışken şu osmanlıca işini soracağım marmarada osmanlıca konusunda çok sıktılar mı sizi?
  • prolotus37 kullanıcısına yanıt
    İki bölümde rahat gelir hocam eğer atanma konusunda biraz daha rahat olmak istiyorsanız Türkçe öğretmenliğini tavsiye ederim atanmak para felan umrumda değil bide tarihi severim diyorsanız İ.ü tarih sizin için tabir i caizse biçilmiş kaftan oluyor bu durumda.
  • Scott Mary kullanıcısına yanıt
    20-25 bin arası gelir hocam
  • Yeni yayimlanan kilavuzda neden cogu ts-2 puan ve siralama yazmiyor:/ herhalde puani degistigi icindir

• RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu bölüm ts 1'den ts 2'ye geçti galiba bi 20-25 bölüm geçti o yüzden yazmıyor bu sene sıfırdan alım yapacaklar.
  • CreativeOfTheDeathNight kullanıcısına yanıt
    Anladim peki temmuzda yayimlanacak olan kilavuzda belli bir siralama koyacak degil mi osym

• Wilfred Fizzlebang kullanıcısına yanıt
    Yok hocam koyamaz çünkü 26 temmuzdan 2 ağustosa kadar tercih yapacağız bu senenin sıralamaları taban ve tavan puanları bizim tercihlerimiz doğrultusunda şekillenecek bu ikinci yerleştirmeden önce bir kılavuz daha yayınlanacak üniversitelerin boş kontejanlarının olduğu ancak o zaman yeni sıralama ve puanlar belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

quote:

gs iletişim geçmemiş sanırım
    Peki biz neye gore tercih yapacagiz sansa mi kaldi isimiz...

Hocam bu bölümlerin ts 2'ye geçmeden önceki sıralamalarına bakın ona göre bir düşünce oluşur öyle bir tercih yapabilirsiniz ama bu sene sözelde baya bir sıralama değişikliği olur 25 tane bölüm geçti ki bu bölümlerin birçoğu sözeldeki en popüler ve tercih edilen bölümler bide ts 2'de daha önceden olan bölümler var yani baya bir oynama olacağı kanaatindeyim.
    Sansizlik ya bize geldi catti simdi isimiz sansa kaldi tüh..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.