Şimdi Ara

2016 SÖZEL DAYANIŞMA ---ANA KONU--- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
17
Favori
9.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EDEBIYAT:48
    COĞRAFYA1:6
    TARIH:34.5
    COĞRAFYA2:9.5
    FELSEFE:16.5

TS 2 SIRALAMA NE OLUR?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YGS3:182K YGS4: 201K DİPLOMA:69.38
    EDEBİYAT:25.75
    COĞRAFYA-1: 13
    COĞRAFYA-2: 8.75
    TARİH:26.75
    FELSEFE GRUBU:17.25

TS-1 Sıralamam 50-60k arası olur mu?

• İstanbul Tarih bakalım ne olacak. Bide burs imkanlarına nereden bakabiliriz beyler hani forumda bununla ilgili bir konu var mı ?
  • RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Bende tam neye göre tercih yapıcaz olayını araştırıyordum , şimdi nasıl olucak hocam bu işler , geçen sene ki sıralamayı göz önünde tutmak yanlış olur gibi.Çok karıştı çok
  • tayoki T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende burs imkanlarını araştırıyorum elde ettiğim birkaç bilgiyi seninle paylaşayım eğer ki 420 puanı geçersen ve İstanbul üniversitesini tercih edersen sabancı vakfına başvurup kabul edilirsen 9 ay boyunca ayda 410 tl alıyorsun bunun dışında KYK'ya başvuru yapabiliyorsun ama KYK'da biraz öncelikli olanlar burs alıyor onlar bitinci diğerlerine geçiyorlar burs çıkma şansı burada biraz daha düşük bir olasılık bunların dışında hocam derece yapanlara farklı burslar var mesela türkiye'de ilk 200'e giripte İstanbul üniversitesini tercih edince Laptop ve ücretsiz yurtlarda kalma aynı şekilde yemekhaneden ücretsiz yemek yeme ve ayda 300 tl ödeniyor bunların dışında Tarih bölümü okuyanlar için Türk Tarih Kurumuna bakabilirsin kendileriyle çalışacak tarih bölümü öğrencilerine burs yardımında bulunuyorlar eğer hiç biri olmazsa Üniversitede yarı zamanlı çalışabiliyorsun haftada maksimum 15 saat çalışma saati veriliyor asgari ücretin 3/1'ini maaş olarak veriyorlar geçen sene İstanbul üniversitesi edebiyat fakültesinde 3 bin kişi asil kontejanından kabul edilmişti bunların yanında yine bir 2 bin kişi felannda yedek kontejanındaydı yani yarı zamanlı çalışma işinin olma olasılığı çok yüksek şu an için araştırdıklarım böyle umarım yardımcı olabilmişimdir sende bu söylediklerimden farklı bir imkan bulursan bir şekilde forum üzerinden bana mesaj olarak bildirirsen mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreativeOfTheDeathNight -- 28 Haziran 2016; 9:34:58 >

• TTK YGLort kullanıcısına yanıt
    Bende cok merak ettim arastirdim ama bir sonuc bulamamadim osym yi arayacagim eve gidince sizi haberdar ederim sizde ederseniz mutlu olurum

• Ygs3 226k

Edb. 39
    Tarih 17.5
    Coğ1 13.5
    Coğ2 12.75
    Fel. 13

Diploma:30 (yarisi kesildi)
    Ne olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 28 Haziran 2016; 11:04:04 >
  • YGS3-43k

Edebiyat :37 Net
    Coğrafya1 :11.5 Net
    Tarih :30.25 Net
    Coğrafya2 :4.5 Net
    Felsefe :22 Net

Diploma Puanı 36

TS2 420 puan geliyor.Hedefim Istanbul ya xa Marmara Uni RTS.Sizce gelir mi ?

• istanbul belki gelmeyebilir ama marmara kesin gelir bence bro
  • Ygs- 400 küsur
    Edb 48-8
    Coğrafya1 20-4
    Tarih 39-5
    Coğrafya2 13-1
    Felsefe 27-5.
    İlk 100 gelir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Bendtner

YGS3-43k

Edebiyat :37 Net
    Coğrafya1 :11.5 Net
    Tarih :30.25 Net
    Coğrafya2 :4.5 Net
    Felsefe :22 Net

Diploma Puanı 36

TS2 420 puan geliyor.Hedefim Istanbul ya xa Marmara Uni RTS.Sizce gelir mi ?

nerden hesapladın 420 puan geldi? ts yi yanlış hesaplıyor birçok site 20 30 puan 420 gelmez o netlere
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    parlakbirgelecek bire bir veriyor beyler ordan yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertobaggioo

doğru değil dostum çok fazla çıkıyor benimkide

https://lys-puan.hesaplama.net/ burdan hesapla çıkan sonucun üstüne direk okul puanını ekle
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    bro parlakbirgelecek çok sağlam site ygs puanlarını bire bir hesaplıyor yani
  • CreativeOfTheDeathNight kullanıcısına yanıt
    Meraklanmayin hocam olmadı ozelden mesaj atarim

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

https://lys-puan.hesaplama.net/ burdan hesapla çıkan sonucun üstüne direk okul puanını ekle

Kardes parlak 440 puanza 430 bu 406 puan gosteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

YGS 3 puanimi 10 puan eksik verdi.Parlakbirgelecek ise YGS puanlarımi tam veriyor.Sizin attığıniz sitede ham puanım 360 çıkarken parlak bir gelecek, puanza vs gibi sitelerde ve uygulamalarda 380 ile 385 arasinda çıktı.

• edit: arkadaşlar ben 2013 ygs lys yede girdim oradaki netlerimi parlakgeleceğe yazdım puanımı tam olarak tutturdu galiba ben yanıldım inşallah doğrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuickPlay -- 28 Haziran 2016; 12:19:47 >
  • Ygs3 143bin
    Ygs4 132bin
    ----------------
    Edb 37.5 net
    Cog 12.25
    ---------------
    Trh 21 net
    Cog2 11.75 net
    Fel 18.50

obp:73.65

istediğim bölüm ts-2'ye geçmiş. hedefim 15 bindi fakat kafam allak bullak oldu... tahminlerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardaynstayn -- 28 Haziran 2016; 13:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChildOfMen

Merhaba arkadaşlar.Ben de boğaziçi tarih istiyorum ama pek umudum yok doğrusu

YGS-3: 49737
    YGS-4: 42058

Tarih: 39,5
    Coğrafya2: 10,25
    Felsefe Grubu: 20.25
    Edebiyat: 44,5
    Coğrafya1: 19,25

Diploma puanım ise: 87.12

Tüm sınavlarda da kendi aptallıklarım yüzünden yapabileceğimden düşük yaptığımı düşünüyorum Sizin fikirleriniz ne olur sıralama konusunda ?

merhaba ygs gayet iyi girersen bu sayede girersin çünkü bu netlerle normalde 2300-2800 arasında olursun
    1k zor bence, bir de bölümün talipleri çok
    kaçırırsan 4-5 puanla kaçırırsın, o nedenle kendini aşırı beklentiye sokma
    ama ümitsiz de olma çünkü ts 1 bölümlerinin çoğu 2 oldu, bu avantaj olabilir
    şimdiden başarılar, umarım kazanırsınız

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.